hediye istenmesi iki taraf için de saçma. pahalı veya ucuz. içinden gelerek almadğı sırf dilenci gibi istediğin için aldığı zaman ne kadar mutlu olabilirsin ki?
tepkime gelince gözlem yapardım geri adım atmış tepkini merak ettim diye para sevdası varsa sıkıntı.. bir de o sana pahalı hediye alıyor mu? ne gibi mesele12 Yorumla
Soran+1 yılAlmiyor ama diyor ki sen ne istersen alırım
En İyi Cevaplar
+1 yılKesinlikle kadın veya erkek uzak durulması gereken tehlikeli kişilerdir bunlar. Dertleri asla sevgi değildir sadece kullanmaya odaklıdırlar. Yanlış anlama olmasın her iki cinste birbirinden zaten hediye talep etmemeli birincisi. İkincisi hadi hediye alıcam dediniz o zaman da bana şunu al bunu al deme lüksü asla olamaz. Ayıp diye birşey var ya. Keyifli geceler.
50 Yorumla
+1 yılBir insanın hediye istemesi normal değil kiii pahalı hediyeye gelemedim hediye istenmez karşı tarafın içinden gelir gönlünden kopar alır hediyenin pahalısı ucuzuda olmaz o adamı yok adam değil o erkek bozmasını derhal sepetle gitsin bence gitsin jigololuk yapsın zira layığı odur
30 Yorumla
+1 yılNormal değil, kendisi ucuz senden pahalı istiyorsa, kendini senden dana önemli görüyor ve egoist bir insanın davranışıdır bu. Burda olması gereken ikinizinde birbirinize ya ucuz ya da pahalı almanız ilişkinin sağlığını koruyacaktır.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
+1 yılBen derdim ki benim aciksozlu ve doğumgünü için pahalı hediye isteyen canım sevgilime." Ben sana yüreğimi vermisim ey yâr!!! Daha ne pahalisindan, hediyesinden bahsediyorsun senn? Benim sana olan sevdam bilesin ki sana verebileceğim en pahalı ve güzel hediyedir." Biliyorum çok. romantigimm 🤭🤭
11 Yorumla- +1 yıl
Yaaa şapşikkk!!! Ne tatlişsin senn yerim senii @sizbisusun 😍😍
Resmen sipariş vermiş ahaha. Hatta sen bunun ibanına para at, hediyesini kendi seçip, alsın. Ay hiç güleceğim yoktu. :D
32 Yorumla
Soran+1 yılInanamadim ya
- +1 yıl
Böyle manyaklarla sevgili olunmaz. Bence ayrıl.
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok artık. kaç yıllık sevgilin bu? biz 9 yıllığız halen bu tarz şeylerde relax olamadık. kızda erkekte hediye isteyemez. bide pahalı hediye isticek :D imkansız. o erkeğe erkek demem ben. kıza da kız demem. hediye adı üstünde. karşındaki almak istiyorsa alır istemiyorsa almaz.
20 Yorumla
+1 yılBen asla söyleyemem kendi ağzıyla hediye istemek nedir bırak karşındaki düşünüp alsın daha anlamlı değerli olur bence
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende öyle düsünüyorum
+1 yılBenim sevgilim olsa ondan hediye bile istemem onun mutluluğu benim en güzel hediyemdir zaten. Sana çok ayıp etmiş ama
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen inanamadim
- +1 yıl
Belkide şaka yapıyor olabilir eminmisin ciddi istediğine bir erkek sevgilisinden böyle bişey istemez çünkü çok ayıp
Soran+1 yılBilmiyorum simdi de tepkini merak etmistim diyo
- +1 yıl
Hımm 🤔🤔
+1 yılPahalı hediye isteyen birinden uzak dur. Bir ilişkim olsa ve bana pahalı bir hediye alırsa çok kızarım ona. Kendi eliyle yapacağı ufak bir bileklik bile beni fazlasıyla mutlu eder. O bilekliğin manevi değeri paranın kat kat üstünde olur benim için.
20 Yorumla
+1 yılBen sanalda böyle erkek tanımıştım engelli bastım yaptığı terbiyesizlikti gerçekten bu şimdi pahalı hediye istiyorsa evlilikte nasıl olur hiç bilmiyorum direk engwlkemistim sende engel ne kadar saçma bir şey
10 Yorumlasen o karakterde birisi değilsen ve bunu bile bile erkek arkadaşın sene deneme amaçlı olarak dahi böyle birşey söylüyorsa kusura bakma canım ama siz pek uygun bir çift değilsiniz. gerçi banane ki aslında hep de böyle olmuyor mu. burnundan getiren erkeğe kurban olan kızlar ya da burnundan getiren kadına kurban olan erkekler...
10 YorumlaPatavatsızca bir davranış bi kere hediye denilen şey istediğin zaman istediğin fiyatta alınır pahalı istemek de ne ya ben 40 TL ilk alıyorsam o onu kabullenmek zorunda çok istiyorsa pahalı o bana akışkanında ben alırım
10 YorumlaCevaba takılıp kalmış muhtemelen
benden de istedi 3500 tl lik saat
tamam alayım senden kıymetli mi dedim
olur mu öyle şey sağol almış kadar oldun dedi
ben saat değil ama yine de hoşuna giden güzel bir hediye aldım ona 🥳🤩10 YorumlaŞakasına söylemiş olmasın 😅 Bende söylerdim sevgilim varken bana şunu al bunu al diye pahalı şeyler isterdim ama Tabikide şakasına bilirdi şaka yaptığımı sonuçta bende biliyorum öyle birşeyin söylemeyeceğini bu 😅
10 YorumlaBenim sevgilim asla demez. Tam tersi doğum günüm olmadığı zamanlar bile kutulu hediyeler alır. Bir şeye ihtiyacın var mı der para yollamak ister. Ben kabul etmem utanırım senin gibi.
Erkeğin demesi pek hoş değil. Erkeğin paragöz olması gösteriş meraklısı olması çok itici. Ciddiyse ayrıl bence mutlu olamazsın. Para her şey değil. Önemli olan küçücük şeylerle mutlu olmak huzurlu olmak.20 YorumlaHediye almak vermek güzeldir ama imkanlar dahilinde hediye alınır. Senin imkanın olmadığını bildiği halde böyle bir beklentisi varsa yazıklar olsun öyle erkeğe ondan sana da hayır gelmez bilmiş ol
20 Yorumla
+1 yıltatlım ilişkini gözden geçir bence çünkü sevgilinin sana gelip pahalı hediye al demesi hoş değil yani ben olsam şüphelenirdim bana karşı olan duygularından çünkü beni ciddenmi seviyor yoksa param için mi seviyor diye
21 Yorumla
Soran+1 yılPahali al demedi pahali bir hediye istedi
+1 yılHediye konusunda manevi değer aranmalı☺unutulmayacak anilar olabilir. Ya da el yazisiyla yazilmiş bir guzel soz veya şiir, mücevherden degerlidir bana göre
20 Yorumla
+1 yılOnasil sevgili ya bide pahalı istiyor çok itici geldi şu an onasil erkek pahalı değil hediye istemesi bile saçmalık
30 YorumlaOda ne ki benim güzel kardeşim 7 ay seviyor gibi yapıp ihtiyacım var ayağına 14 15 bin aldı toplam şimdi sevgili yapmış ona rağmen yazıyor istemiyorum seni böyle yalancı cıktın dedim şimdide sadece para istemek için yazıyor hepsi güzel insan alıştırma sana selam olsun arkadaşım ali
10 Yorumla
+1 yılHediye istemek saçmalık. Adı üstünde hediye. Ne çıkacağı sürprizdir hediye seçilmez alınana sevinirsin. Erkek pahalı hediye istiyorsa büyük ihtimalle seni beğenmiyordur.
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 551 cevap paylaştı. Sevgilin senin paranı yemeye çalışan yüzsüz onursuz gurursuzun teki..
Bir an önce ondan kurtulup.. seni çıkarsız ve menfaatsiz sevebilecek birini bulmalısın.10 YorumlaBi erkek sevdiğinden hediye istemez sevgilisi alsa da kabul etmez. Bu hem hediye istiyor hemde pahalı olmasını istiyor. Çok zaman geçmeden ayrılmalısın seni kullanıyor çünkü seven erkek böyle yapmaz beni dinle ve ayrıl yoksa mutsuz olursun çünkü seni değil paranı seviyor.
10 YorumlaBirinden pahalı hediye istemek saçma. o kişi zaten hediyeye kendi alabileceği bütçeye göre seçer. Bana demiş olsaydı almazdım ve alttan alttan laf koymadan da edemezdim 😀
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. iki cinsinde pahalı hediye istemesi normal değil..
bikere pahali hediye isteyen çıkarcıdır hiç sevmem maddi değeri olan hediyeleri.
hediye dediğin ufak tefek ve anlamlı olmalı.10 YorumlaYol ver gitsin. Hediye isterim şakasına olurdur da?
Pahalı hediye nedir?
Hak veriyorum sana..40 Yorumla
...
40 YorumlaHediyenin fiyatı ve değeri olur ama mutlu etmenin tarifi değildir. Bazen küçük seylerden bile insanlar büyük mutluluklar duyar.
20 Yorumla
+1 yılBenden bir tanesi istedi bir kere duymamazdan geldim. Bir daha istedi ağzının payını aldı. Erkek misin jigolo musun sen dedim. Parayla olacaksa en azından naz niyaz çekmeyelim değil mi?
10 YorumlaErkek veya kız ne olursa olsun istenmez gönülden gelir
40 Yorumla
+1 yılBenim bildiğim kızlar pahalı hediyeler ister. Dünya tersine mi döndü?
32 Yorumla- +1 yıl
Ya işte
+1 yılBence hediye istemek normal bir davranış değil istediğin zaman alınırsa bu hediye olmaz zaten. Ayrıca görgüsüzlüktür ya..
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız erkek fark etmeksizin sevgiliye pahalı hediye almak iyi bir kara değil bence. Üstüne bir de sipariş veriyormuş gibi istemiş. Ne malum seni kullanmadığı? Ben olsam ayrılırdım sanırım
30 Yorumla
+1 yılEşi olmadıktan sonra hediye istemeye karşıyım.
İster ucuz, ister pahalı olsun.
Ayrıca eşim dahi olsa imkanının üstünde birşey istemem.10 YorumlaÖyle insanmı olur helede erkek? Pahalı? Egoistin teki öyle sevgili asla yapmam
20 Yorumlao senden oyle birsey istiyorsa eger sende ona deki en pahali hediye benim))))))
20 YorumlaEğer sen ondan hediye istiyorsan kesinlikle oda isteyebilir. Zayen bence sen konuyu açmasan o istemezdi gibime geliyor benim.
21 Yorumla
Soran+1 yılHic birsey istemedim bu zamana kadar ondan
+1 yılHediye istemek nedir? 😀 Hediye bu adı üzerinde istemeyle alınır mı?
20 Yorumla
+1 yılAnormal hediye hediyedir. Pahalı hediye olsa ne olur, olmasa ne olur? Önemli olan sevgi, aşk.
20 Yorumla
+1 yılBunun kadını erkeği yok ki. Hediye istenmez ayıptır yani
20 YorumlaHediye istemesi abzürt onun haricinde pahalı diye belirtmesi bir hayli daha abzürt
20 YorumlaMesela ben eski sevgilime çalıştığı süreçte arada bir yemek ısmarlamasına karşı gelmezdim aynı şekilde ufak hediyelere de bişey demezdim kabul ederdim ama işi bırakınca ona hiçbir zaman yük olmadım yani senin angut nasıl bir angut anlamadım doğrusu
31 Yorumla
+1 yılValla kadını erkeği farketmez.
Ben daha 1 sakız değerinde bişey isteyemedim.
Tersine pırlantasina , kolyesine kadar pahalı hediyeler istedi aldım yaranamadım.
Sevgiyi pahalı hediyelere bağlamak saçmalık bence ama sevgimden aldım Ben sevgilimden bişey isteyemem.
Benim için ne yaptın dedi ayrıldık acısı büyük ama sevgimizi gömdük unuturuz elbet yoksa bir ömür büyür kaprisler çekilmez.
Yok yakınsa kaç kurtar kendini.16 Yorumla- +1 yıl
Pırlanta falan. mi aldin hep
- +1 yıl
Aynen katılıyorum 👍
- +1 yıl
Boskonusmams ne istiyorsa aldik kardeşim. Birazda hata bizde sevgiden eli açık davrandık. Yeter artık dediğin zamanda paran yoksa kartın vara dönüyor iş. En iyisi nokta..
- +1 yıl
@Manolyam06 teşekkürler
- +1 yıl
@skyhan055 neyin iletişimi koptu?
Hediye istemek çok itici kalitesiz bı hareket.. insanlara zorla beni sev ilgi goster demek gibi
10 YorumlaBirak gitsin hediyenin pahalısı ucuzumu olur adı üstünde hediye içinden gelip aldığın birsey
10 YorumlaAklın varsa uzak dur. Sevgi olan biryerde maddi kelimeler geçmez.
10 Yorumla
+1 yılSeni sınamış. Kız isterse erkek de ister. Ben pahalı hediyeye karşıyım genel olarak.
10 Yorumla
+1 yılMaddi durumun iyiyse normal, düşükse durumun normal değil
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. İnsan sevgilisini bu şeklide test etmemeli. Hiç hoş değil.
10 Yorumla
+1 yılMaddi olarak senin kullanmak ve sömürmek istiyor. Ondan ayrılmalısın
10 Yorumla
+1 yılPahalı hediye istemeyi geçtim, hediye istediğini dillendirmek bile bana göre normal değil.
10 YorumlaNahoş bir davranış kız içinde erkek içinde. Kesinlikle hoş karşılamazdım ve hediye almazdım
10 Yorumla
+1 yılBunun kadını erkeği yok ki sevgiliden pahalı hediye istenmez. Ben isteyemem isterse de alamam 🤗
10 YorumlaBana çikolata verilse hediye olarak mutluluktan ağlicam millet pahalı hediye istiyor ösööçaözzmaanf
10 Yorumla
+1 yılErkeeğin kadından hediye bekler ama pahalı olmadığı sürece
10 Yorumla
+1 yılYani erkek olması ile ne alaka. Ama her şakada bir gerçeklik payı vardır.
10 Yorumla
+1 yılHediyenin maddi değil manevi değerine bakılır benim bildiğim. Hiçbir şey alma aklı başına gelsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılselam senin sevgilin de hiç yüz yokmuş.. hediye kıymetsiz bile olsa hediye hediyedir ve çok değerlidir ne olursa.. deger biçmek nedir.. senle sevgiliniz anlaşamazsınız sevgilin sorunlu bence..
10 YorumlaŞakasına demiş de olabilir. Ama şu şekilde de düşünmüş olabilir. "Ben bundan pahalı bişey istiyim. Alırsa işim görülmüş olur. Almazsa da şakaya vururum kapatırım konuyu. " hangisi olduguna artık sen karar vericeksin canım.
20 YorumlaSen ondan istiyorsan o sana pahalı şeyler alıyorsa tabi ki ister hakki bu o alacak sen almayacaksın niye adam finansal köle mi
02 Yorumla
Soran+1 yılBen istemiyorum ondan birsey
Gizli Üye(25-29)+1 yılHediyenin pahalısı ucuzu güzeli çirkini mi vardir ya? O hediye adı üstünde değerli görüp düşünüp almış daha ne?
10 Yorumla
+1 yılKendine pahalı bir ayakkabı al üç tekmeyle uğurla kendisini.
10 YorumlaNormallik veya anormallik ile alakalı bir durum değil. bu onun değerleri ve öncelikleri ile alakalı bir şey. Hem kız için hem de erkek için böyle.
10 Yorumla- Devamını Gör (125)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar