Selam tripli keklerim 😘😘😘 Bu durumla kim karşılaşsa tripli kek olur zaten. Birçoğumuz artık alışverişe online bir şekilde devam ediyor. Tamam burda bir sorun yok da ürünler kaybolunca ne oluyor ya da sipariş ettiğiniz firma size başka bir ürün yollayınca? Basima ıkiside geldi çok berbat bir durum 😂😂 Peki siz böyle durumlarda neler yapıyorsunuz?
Kargoda ürünüm kayboldu 😭😭
Kargoda ürünüm kaybolmadı 🥳🥳
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Online alışveriş sonrasında kargoda kaybolan ürününüz oldu mu?
Evet oldu 3 hafta öncesi spariş ettiğim botlar elime ulaşmadığı halde teslim edildi olarak gösterildikten sonra elime ulaşmadı nekadar şikayet ettiysem de arkası gelmedi yuttullarrr botlarımı😂
Kargoda sipariş kaybolmadi fakat kargo şirketi gelen ellerine ulaşan ürüne gelmedi demişti bekliyorum yok bekliyorum yok kargo takıp numarasından baktım nerde olduğu yazıyor kargoya gittim benim ürünüm burda dedim adam yok diyor burda olmaması imkansız kaç gün oldu burda görünüyor sizde gondermediniz dedim adamlar öyle bir alışmış ki afedersin poposunu kaldırmıyor eriniyor almadan gitmem dedim bu seferde dagitimdadir diyor yok almadan gitmem dağıtım da vs olsa görürüm dedim bekledim 3 dakika sürmeden buldu saçma salak adam ya kargo şirketinde çalışması dahi hata gelen giden ürünü bilmiyor bilmediği gibi birde inkar ediyor
Kargo kayboldu kargo firması ile görüşmemi ses kaydına aldım daha sonra konuyu mağaza ile görüştüm ses kaydını attım. Paramı iade yaptı, 3 hafta sonra kargo firması kargonuzu getirdik diye geldi söylemediğim laf kalmadı iade aldığımı sorumsuzlukları nedeniyle ücretsiz geri göndermeleri gerektiğini belirttim. Umarım mağaza sahibi kargo firmasını değiştirmiştir.
Aman Allah korusun 😄 Kargolarda genelde süre konusunda sıkıntı yaşadım. Bulunduğum yerde şubeleri yok, tek gönderme seçeneğim o firmaydı. Mecburen eve gelip almaları için aradım. 1 hafta, 2 hafta, 3 hafta... Ne gelen var ne giden!
Bu süreçte sürekli de aradım. Gelirler gelirler diye oyaladılar gelmediler. Sonunda başka çözüm bulduk. Firmaya da sorun için şikayet kaydı açtırdım. Tabii kimi kime şikayet ediyorsak? 😄
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1
Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir kere böyle bir durum yaşadım firmam site tarafından kargoya verildi takip numarası ile kargo takibi yaparken 4 gün aynı yerde takılı kaldığını gördüm tabi sonunda aradım durumu anlattım kargomu aradılar bulamadılar :D firmayı arayıp durumu belirttim firma kargo şirketi ile iletişime geçti gerisini onlar halletti tekrardan kargoya verildi ürünüm. Tek sıkıntı 5 gün gecikmeli teslim aldım
Garantiye yolladığım ürün kayboldu. Hepsiburadanin kendisi kaybetmiş. Aynı model bulunmadığı için üst modelini yolladılar ki yanında hediyesi de vardı. Üstüne hediye çeki vermişlerdi. Kaybolduğuna sevindim diyebilirim 😅
Yanlış ürün çok yollandı ya da satın aldığım ürünün kalmadığını öğrendiğim oldu. Bu konularda fazla çirkefim. Savcılığa kadar her yere şikayet ederim. Karşılığında özür niteliği olarak fazla ürün yolladıkları oldu.
Kalem sipariş etmiştim, kargo kayıp etti. İptal edip paramı geri aldım. Aradan 5 ay geçti, kargo geldi, bir baktım o kalem :D Şirkete götürdüm, konferans odasındaki kürsü ye koydum. Artık kimse bulamaz :)
Kaybolan olmadı ama yanlışlıkla Malatya'ya giden kargom oldu. Bir defasında elektronik bir ürün sipariş etmiştim. Kutunun içinden tencere takımı çıkmıştı :D
Netten sipariş vermedim pek ama telefon almıştım sorun yaşamadım 1 yıl oldu. Parfüm alacağım yaşadığım yerde mağazalarda yok netten sipariş edeceğim inşallah bişey olmaz.
100tlye bir powerbank sipariş etmiştim 5 ay oldu hala gelmedi gerçekten paraya yazık diyorum bari parayı geri verseler ayrıca sipariş gelmediği için yorum yazamıyorum ve mal gibi kaldım
En İyi Görüşler