Alışveriş & Hediyeler Kargo seçimi yapmam lazım, hangi kargoyu seçmeliyim? semaaa80793737 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor ARAS MI MNG MI PTT MI?ARASMNGPTT Aras Mng Ptt Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kargo seçimi yapmam lazım, hangi kargoyu seçmeliyim? Cevapla Kargo Soruları MNG Kargo Hakkında Sorular PTT Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
fukanınhatunu Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Ptt kargo pişmanlıktir 1 hafta önce şehrime geldi ama eve gelmedi en iyisi aras veya surat bana 8de bile kargo getiriyor bu ikisi.. 1 0 Yorumla
sierranovember Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Hepsi de birbirinden kötü, şansın varsa Yurtiçi seç ama yoksa üçünden birini öneremiyorum maalesef. 1 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 584 cevap paylaştı. Mng derım ama gonderecegın yere bu kargolardan hangısı yakınsa ona ver 0 0 Yorumla
Arıgibi28 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Kesinlikle PTT digerleri bı acayip çalışıyor lar 😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ups den başka kargo tanimam 0 4 Yorumla semaaa80793737 +1 yıl Vayy be bu ups neymis arkadas Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hizmet kalitesi şahane kargolarin kırılmadan teslim ediliyor ve karşında bir muhattap bulabiliyorsun Yorumla semaaa80793737 +1 yıl Hangi siteler upsla calisiyor? Ben hic gormedim de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl siteler değilde calistigim tüm firmalar ups ile çalışıyor Mesela intel. com Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 790 cevap paylaştı. Mng iyidir 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 581 cevap paylaştı. UPS en iyisi 0 0 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 548 cevap paylaştı. Aras 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ptt kargo pişmanlıktir 1 hafta önce şehrime geldi ama eve gelmedi en iyisi aras veya surat bana 8de bile kargo getiriyor bu ikisi..
Hepsi de birbirinden kötü, şansın varsa Yurtiçi seç ama yoksa üçünden birini öneremiyorum maalesef.
Mng derım ama gonderecegın yere bu kargolardan hangısı yakınsa ona ver
Kesinlikle PTT digerleri bı acayip çalışıyor lar 😊
Yurt içi veya ups hızlı olmasını istiyorsan yurt içi
Ptt yi seçme de
Ups den başka kargo tanimam
Vayy be bu ups neymis arkadas
Hizmet kalitesi şahane kargolarin kırılmadan teslim ediliyor ve karşında bir muhattap bulabiliyorsun
Hangi siteler upsla calisiyor? Ben hic gormedim de
siteler değilde calistigim tüm firmalar ups ile çalışıyor
Mesela intel. com
Mng iyidir
Aras çok kötü
UPS en iyisi
Aras
Bence PTT
Aras'ı seçme yeter
Ptt saglam