Bim, A101 gibi yerlerin tatlılarını seviyor musunuz? Markete gidince satın alıyor musunuz?

Kıbrıs tatlısını almayın arkadaşlar. Çok çabuk küflenir, görüntüsü normal bile olsa tadından anlaşılır ve açtıktan sonra iş işten geçmiş olur. İade ederken de kem küm ediyorlar, her market değil tabii ki. Salı, Perşembe ya da Cumartesi günleri sevkiyatla tatlı geldiyse alın. Yoksa tatlılara yaklaşmanızı tavsiye etmem. İndirimde bile olsa. ''İndirim'' Haha.
Kıbrıs tatlısı en güzeli. Bi de tek var o tatlı, Şok markette o yok. Zaten o tatlıları sen oda sıcaklığından tutarsan anında çürüyo. İki kere yaşadım son Bi haftada.
Bi de kalburabastı tatlısı vardı BİM de, Nene me alacaktım alamadım. Artık getirmiyolarmış.
Cevap
29Cevap
Almam siz de almayın. İçlerinde raf ömrü uzun olsun diye ciddi anlamda katkı vardır içerden bilgidir bu da. Uzak durun :)
Görseldeki Kıbrıs tatlısı favorim 😋
Bir de A101'de revani var portakallı onu da seviyorum ama biraz ağır kaçıyor. :)
Kıbrıs'ı yedim de biraz ağır geldi bana az önce Kadife yedim o da çok hafif geldi :D
Revani portakallı ona da denk gelirsem denerim :)
alırım alırız geçen gün kadife tatlısı diye bişey almış kardeşim değişikti 🙄
az önce yedim hafif bir şey ama çok yükseltmedi dfdg
evet hafif :) siyah havuçtan alıyormuş o mor rengini
Chesacake aliyorum cok guzel. Profiterol aldim cok kotuydu. Trilece aldim o guzeldi bak
Hmmmmm bakacağım ona. Çikolatalı pastası da çok güzel öneririm :D
Onu da cok seviyorum sen deyimce animsadim😇
Onu da geçen yemiştim ben beklentim düşüktü bayağı beğendim nedense :)
Kıbrıs tatlısını hiç sevmem kadayıf tatlısını denedinmi? Bence o daha guzel.
Kadayıfmı ismi neydi unuttum şimdi bordo renginde keki var 🙂
Kıbrıs bana da ağır geldi açıkçası. Şimdi kadife aldım onu deneyeceğim inşallah beğenirim xd Kadayıfı göremedim o dolapta değil mi<*
O kadife şimdi onu aldım bakacağım işte :D
Kadife tatlısı ismi aklima geldi
Kadayıf değil "kadife "
Evet şerbeti falan çok ağır kremasıda ağır o tatlı diğeri tatlı baydı
Kıbrıs baydı evet bakalım diğerini de yeyince yorumumu yapacağım sdfd
Eyy hadi bakalım 🙂🙂afiyet olsun
Bimde kadife tatlısı var denemeyen varsa denesin tadı çok güzel xjxjd
Deneyeceğim beğenmezsem sen bana bi tane daha alıcaksın dsfdgh
Yarın dene, beğenirsen bir tanede benden hediye djsjsjsjsjsjd
Şu an üç tane aldım bugün denesem beğenmeyecek miyim dsfdgh Az önce gidip aldım o yüzden paylaştım bu soruyu zaten dfgfh
He aldın mı dene bakım nasıl sjsjssj
Aldım, en son sizinle sülük tedavisi mi yapıyorduk bu da ona dönecek gibi bakalım tedaviden memnun kalacak mıyım kadifeden dsfg
Hacamat zjJzjsjsjdjdhdhd yedin mi xhdhdx
Daha yemedim yemek yiyeceğim ondan sonra yiyeceğim ama hazır evde bekliyor sorun yok dsfsd Hacamat mıydı sdfsdf
Yiyince bilgi ver sjsjsjssj evet hacamattı fjjd
Ben memnun kalmış mıydım peki hiç hatırlayamadım ama hizmetinizi pandemi sonrası tekrar değerlendireceğim :D
Yeyince de haber vereceğim :D kıbrısı yemiş miydin sen? ona yorumun var mı. D o bana biraz ağır gelmişti :D
Ahahaha oooo bayıldın sjsjssjajsj
Ben tatlı pek yemiyorum ya, kadife tatlısını da ablam önermişti öyle yedim 😂 o güzeldi 😂 Kıbrıs tatlısına ablam güzel değil diyordu 😂
Ablanla uyuyor bizim zevkler o zaman :D Hacamatı da ilk o çıkarttıydı herhalde dssdfsd
Hacamat iyidir ya sjsjsj
Hafif bir tadı vardı yedim güzel insanı yormuyor ama böyle muhteşem dersem ayıp olur sfdgfd :D Hacamat daha çok tercih edilir sanki xdd
Allah Allah bana baya iyi geldi ya neden öyle dedin ki şimdi ahahsjsjsjsjsjsj
İyi zaten güzel valla yedim sds ama çok hafif böyle hani olsa yerim ama unutulmaz bir tat bırakmadı bende dfg
Sen öyle diyorsan öyledir bilmiyorum unuttum şimdi bende tadını dsjsjsjsjs
hacamat yap bana sen sdfghn
Yapayım djfhkgdgdfg
Ücretleriniz ne kadardı hanımefendi? :D
sana bedava fjsdçg
vay bee :D harika. başka ne hizmetleriniz var? yemek falan da veriyor musunuz fd
:D sfjhfhdhgjjgs yok onlar kfjdg
haydaa önceden vardı niye kaldırdınız dsf
:D :D :D :D corona var malum sfhhödf
o zaman da vardı ama o zaman pek ciddiye almadınız herhalde sdfdgdg
şimdi iş ciddileşti djfhsjhjf
Kurumunuzda çalışan tek personel siz misiniz dsdfgh
evet kendim sadece dfj. gdhfç
Ne zamana randevu alabiliyoruz şimdi :D
Ben frambuazlı cheescake alıyorum ve gerçekten çok başarılılar. Kesinlikle denemelisiniz, hem makul hem lezzetli
almam. ama bi ara kıbrıs tatlısına dadandım peşpeşe 10 tane yedim 15 gün içinde. ondan sonra almadım. kadife tatlısını bile denemedim.
Tatlıyı sevip vazgeçemeyenler mutlaka alsınlar tatlıya bakış açınızı değiştiriyor soğuyorsunuz bütün şekerli şeylerden :D
Arada pudingini alıyorum sadece, diğer tatlılarının tadına hiç bakmadım. Taze daha güzel olurlar diye düşünüyorum.
Kazandibi, supangle, profiterol, kadayıf tatlısı bunları alıyorum ve seviyorum.
Bimin kahveli ve çikolatalı pastaları güzel ama şerbetliler berbat
Ya ablam bı defa aldı supangle eve getirince yedi bozulmuştu.
Bizim eve şok daha yakın olduğu için bazen bu tatlılardan alıyorum
Yok ben böyle paket tatlı sevmiyorum taze taze yicem yoksa yemem
eskiden bimden kazandibi veya profiterol alıyordum ama almıyorum son bir yıldır
Profiterol alıyordum ama artık satılmıyor galiba bulamıyorum
Satılıyor hala yaa ben gördüm az önce :)
.
Bu marketlerdeki ürünlerin çok daha mükemmelini evde yapabilirsiniz.
Elinizi bile sürmeyin.
.
A101in peynir helvası güzel (şu sarı olan, höşmerim benzeri)
Bir kere alıp memnun kalmıştım, ikinci kez almak istediğimde bulamadım. Ara ara bakınıyorum ama hala yok yediğimden :(
Hangisinden yedin :D
Evde yapabilme imkanım var ondan dolayı hazır hiç almam 😊
Bir defa aldığımı hatırlıyorum beğenmedim🤷🏻♀️
Hangisini almistinn
Ahahaha kız onun gerçekte de tadı yok ki ekerin ki de aynı. D
hayir almiyorum.. güzdl mi?
Bazıları güzel bazıları iş yapmaz ya :D Çikolatalı pastası var onu al o güzel. D
bim de var onu denedim dondurma pasta
dondurma değildi ya normal pastasıydı valla :D bildiğin çikolatalı pasta diye satılıyor dsf
😋😋yarın bakarim
A101 Bim çağrı file şok gibi marketler de ne girerim ne alışveriş yaparım çevrende yaptırmam
Hayır bi kere aldım iğrenç
ohooooooo sen kesinlikle hayat yorgunusun
Arada bir sütlaç, kazandibi
Sütlaç hiç sevmiyorum be kardeş ya gfh
Genel olarak sevmiyorum :)
Almam daha güzelini yaparim😌😌😂
Çok iddialısın züvaslı :D
Öyleyim dir dusbsudsb
İddialı değilim yaparım dbdjsb severim tatlı yapmayı 😂
A 101in dönük kü nefesi harika
Ama hiç içinde peynir olmuyor ki sadece kadayıf yemiş gibi olmyor muyuz :D
Ben seni anlıyorum çok sövme klavyene ya :D
Yok ama zaten anlaşılıyor bu kadar şey yapmana gerek yok :) Ama o künefeyi de yedim babanneme yaptırdım evde o fiyata göre yenir bence ama orjinal bi künefe şeyi alamıyorsun sdfg
Hataya gidemiyorum burada var bir iki yapan mekan :D Hanzade var Camuzoğlu falan var fena yapmıyorlar sdfds en aızndan a101dekinden iyi yani :D ama fiyat olarak da tabi farkı çok. D
sen ye öyle yapma :D bak o egzemadan bende de var stres yapıp canını sıkacağına tatlı ye tatlı sdfg
Çayın yanına bir bisküvi, kek, tuzlu bir şeyler de olabilir aslında yemek için :)
Yakaladım evet :))
Çekirdek diyelim sigara hiç içmedim beni bu yaştan sonra cuaraya mı başlatıcaksın sdfg
ben zaten sabah akşam kahvaltılık şeyler yiyorum genel de ya da hazır şeyler :D aynı sayılırız o konuda ama aburcubur severim ben ya onu neden sevmeyeyim o seviilir bak sdf
Sigara içeceğine aburcubur yesen daha iyi olur. Hem bak az önce yazamadın ya hani klavyenin suçu yok be sigara dumanından öyle olmuştur o klavye artık dsfg
Gecenin 11inde işten çıkmısım kapıda kaldım mı. Attım kendimi bir cafeye menü geldi önüme dedim ki serpme kahvaltı istiyorum. Bu saatte kahvaltı çıkarmıyoruz dedi o zaman çay alayım bir şey yemem dedim. Sonra bir baktım kahvaltı getirdiler normalde yapmıyoruz ama ilk defa size hazırladık dediler. Nasıl mutlu oldum ama 😃
Vay anasını be mekana bak :D Gece 11de kahvaltı da çok değişik bir istekmiş ben ev için bahsetmiştim dışardaysan hazır lahmacun pide döner falan iyi gider yani :D
Tamam da onlar yemek değil onlar bir sanat :D Yemek dediğin pırasa olur lahana olur onları yeme zxgf
Valla işte onları ye tadı güzel olan şeyleri sev, aburcuburları sev. Cuarayı bırak bence bak bırakmayacaksın biliyorum tabi ama daha gençsin şu an yapacağın şey ileriye yönelik harika bir yatırım olur :) Parasal değil sağlıksal... :))))))))))))))))))))))))))))
Tamam ama öyle olmaz işte seni bu şeyden kurtarmamız lazım nasıl yapacağız ama bunu :D mutsuz mu edelim sürekli yani sdfdgfhg
Bir başakla yarışabilecek kadar iddialı mısın? :)))))))))))))
https://youtu.be/yjS0Y6CX4m4
Buda burda kalsın bay bay 😃
Bu şarkıyı beğendim ben ya bu tarz müzikleri seviyorum bak sdfdgffd Geçen bir arkadaş atmıştı ama bayağı oluyor bir daha dinleyelim sdfg
Valla öyleymiş bak şarkı bitene kadar kapatamadım sekmeyi be :D
Bunlara da bakıcam birazdan sdfgh
Bak bir de müzik kalitemi artırmaya yönelik çabalıyor Allahıım :D
Çok önemli çoook :D Kulaklıkla müzik dinleyip her tınıyı hissetmek sdfds bak bu konuda da çok beğendim şu an sdfs rüya falan mı fdg
Tepki atayım mı derken sdfdg onu anlamadım bak ddsfs kabus neden olsun be :D
Tepik yazsan anlardım zaten tepki yazmışsın be sfdgdfg :D
Eeee :( yani burada anlamayan ben değilim yani :P
Eğer bunu kabus diye adlandırırsan da şu an bu kabus iyi gidiyor gibi sdfg ne zaman korkacağım acaba sdfdg
Kıbrıs tatlısı denen hangi tatlı ki?
Yeni çıktı kadife tatlısı ile birlikte. Cevizli bir yapısı var bana biraz ağır geldi ama yenmez de değil tabi.. Sırada kadifeyi deneyeceğim :D
İlginç. 4 yıldır kıbrıstayım hiç denemedim
Bi bakın o zaman oralarda kesin ünlüdür ki kıbrıs diye satıyoralr yani :D
Ekler alırım genelde bimden ama bozdular sanki formülünü değiştirmişler o yüzden almıyorum artık
Bimdeki "kadife tatlısı" gayet hafif ve güzel. Tatlıyı çok sevmememe rağmen ben beğendim şahsen.
En son aldığım ekler ekşimişti. Hiç tavsiye etmiyorum. Genelde kötü ürünler
Zaten tek tatli aliyorum
hangisi :)
Farketmez Kazan dibi falan
Çiğ köftesi daha güzel @Zuljin
deniyorum magnolyası güzel pastaları güzel
Ekler pastası güzel oluyor alıyorum arada
Bazen alırım kadife tatlısı ama.
Kimi zaman ama her zaman değil 🌺
Hayır dışarıdan tatlı almam.
Eve bunu yedim çok güzel
Kıbrıs tatlısı dışında BİM tatlıları çok güzel