Boş geliyor her şey. Mutlu olamıyorum. Oyuncak bebek almışlardı. Karne hediyesi. Sanırım en çok o mutlu etmişti beni. O zamandan beri mutlu olamıyorum. Ne kadar acınası bir durum değil mi? Ama belki birileri kaliteli boya kalemi veya boyum kadar büyük bir bebek alırsa neden olmasın? Ya da duvar boyası. Sanırım mutlu olurdum. Bir de bluetoothlu hoparlör. Odamın duvarlarını boyayıp, resimler çizerek sakinlemek istiyorum. Ruhum daralıyor. Bir şekilde, yaratıcılıkla aşmam gerek bunu.
Her şey boş geldiği için beni de çaresiz bırakıyorsun yoksa bu sorunu seninle çözmeyi çok dilerdim ancak sanırım bunu başarmam için bana yardımcı olmayacaksın haliyle bir boya kalemi de değilim :S Ancak ruhunu daraltan şeylerden bir şekilde sıyrılmalısın.
Anlatılarak değil Momenta, yani bu dinlemenin ötesinde bir eylem yapmaya da hazırım ancak işte sen geçmiş sıkıntılarına bağlı kalmışsın yani değişikliğe hazır değilsin :)
Mesela ben seni değil sen beni dinlersin bir konsept değişikliği olmuş olur :D Ama işte değişikliklere açık olmak şu geçmişin yükünü sırtından her ne olursa olsa atmak lazım.
Yalçın abinin programına da katılırım, kasiyer kız da olurum o iş bizde rahatke :D Ama öyle masalsı şeyler yerine belki eğlence üzerine programlı bir insanımdır xd
Okulumuzda 35 tane sokak köpeğine bakıyorduk yani okulumuzun etrafının köpekleri bizim sayılırdı. Şimdi okulum bitti pek çoğu da öldü vs. Ancak yine de okulda vardır köpekler bir gider bakarız bir şey olmaz :)))
Yok öğrencilik yıllarımda öyle idi :) Öğretmen değilim. 5 yıl orada okudum :) Üniversitemiz oradaydı. Yıldırım beyazıt üniversitesi esenboğa yerleşksi diye geçiyor :)
Sadece okudum dedim çünkü bölümü sordun. Sen gizledin ve sana sinirlendim ve böyle bir yol izledim. -,- İstanbul'da okuyorum ben. Okudum değil aslında. Şu an memleketim Konya'dayım.
Eskiden sürekli sinifa bizi saglik konusunda bilgilendirmeye gelen emekli bir doktor vardi O aralar kapali kalp ameliyat olacakdim ve ilerde doktor olma gibi hayallerim oldugu icin doktorla cok samimiydim ve ona beni ziyaret ederse cok sevinecegimi söylemistim. Ama benim hastaneye yatacagim tarih degismisti- doktorda gitmis beni o gün aramis durmus hastanede Ertesi gün bana seni aradim bulamadim dedi bana o gün ki verecegi hediyeyi vermisti oyuncak bi köpek almis Cok basit ama cok anlami var hala sakliyorum, iyi insanlar iyi ki var 😊
Bilmem hic kimse hediye vermedi ne bilim 😂arkadaşım olmadi sanirim hic 2 sene önce sevgilim vardı kalem almıştı o sayılır 😂😂5 yıl önceki sevgilimle bisiler almıştı ama ne için aldı cidden hatırlamıyorum ama doğumgünüm deildi yani tek o başka aklıma gelmiyo 🤷♀️