Alışveriş & Hediyeler Çiçek sepetinden sürekli mesaj gelince bir çılgınlık yapasınız gelmiyor mu? Kendinize hediye aldığınız olmuyor mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Kendi kendini seven ben😂Çünkü 3 yıllık işimde bu yıll farklı olsundu😂maksat çikolata olsun yeşillik olsun ne bileyim ben😂😂😂 Güncellemeler+1 yıl Vitrine mi çıkmışız🙈😂Dipnot: 3 yıllık derken Burda 3. yıl 🙈😂 Çiçek sepetinden sürekli mesaj gelince bir çılgınlık yapasınız gelmiyor mu? Kendinize hediye aldığınız olmuyor mu? Cevapla İş Soruları Hediye Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Pullman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 97% +1 yıl Kendi kendine çikilaatalı çiçek mi aldın 😯😄😂İnsan bana alır 😯😔 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Aaa evet sana almalıydım 😂😂 Yorumla Pullman +1 yıl Çikilaataaa 😍😍😍😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Taze bitti😂 Yorumla Pullman +1 yıl İiiiii 😯😯😢😢😢😪 Yorumla
Sercan3407 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl 😂😂😂 Kendime ufak sürprizler yaparım çay yaparım mesela 1 4 Yorumla Soran +1 yıl oda pek ufak olmadı mıı:D Yorumla Sercan3407 +1 yıl 😂😂😂 Araba aldım Yorumla Soran +1 yıl Bu olabılır tamam😂 Yorumla Sercan3407 +1 yıl 😂😂😂 Teşekkürler Yorumla
YooNa90 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 56% +1 yıl Arada alıyorum yalan yok genelde meyve sepeti oluyor ya da jelibon falan 😂 1 0 Yorumla
iansomerhaldersever Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Cidden sürekli mesaj attıkları için beynim gir bir bak desede şu an için direnme aşamasındayım 1 0 Yorumla
Banega Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 81% +1 yıl var var indirimini s2cem kaç gündür habire bildirim sms 1 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Maydanoz niye yok o sepette:p 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Gercektenn nıye yokk tu😂 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Unutmuşlar demekkiİnsan 3-5 sap kuşkonmaz falan eklerHiç anlayışlı değiller 😉 Yorumla
Posta-Guvercini34 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Bıktım artık silmekten 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Birkere o kuyuya düşmeye göresin😂😂 Yorumla Posta-Guvercini34 +1 yıl İptalde edemiyoruz manitası olmayan adama sms gönderıyolar üyelıkte belırtmek lazım manıtam yok sms göndermeyin diye Yorumla Posta-Guvercini34 +1 yıl Kendini şımartman güzel Yorumla
_aeternitas_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl Çiçek Sepeti'nden bir şey almadım galiba 1 0 Yorumla
Yinebenamayalnızolan Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Bende kendime yapacağım böyle ponçik süprizler ☺☺ 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ya da gösteriş 😀 1 3 Yorumla Soran +1 yıl kime kendime mi:) :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İş arkadaşlarina olabilir. Senin için değil de bence sırf hediye aldı desinler diye kendine hediye yollayan vardır 😀 Yorumla Soran +1 yıl ahahahaha :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kendi kendine çikilaatalı çiçek mi aldın 😯😄😂
İnsan bana alır 😯😔
Aaa evet sana almalıydım 😂😂
Çikilaataaa 😍😍😍😂😂
Taze bitti😂
İiiiii 😯😯😢😢😢😪
😂😂😂 Kendime ufak sürprizler yaparım çay yaparım mesela
oda pek ufak olmadı mıı:D
😂😂😂 Araba aldım
Bu olabılır tamam😂
😂😂😂 Teşekkürler
Arada alıyorum yalan yok genelde meyve sepeti oluyor ya da jelibon falan 😂
Cidden sürekli mesaj attıkları için beynim gir bir bak desede şu an için direnme aşamasındayım
var var indirimini s2cem kaç gündür habire bildirim sms
Maydanoz niye yok o sepette:p
Gercektenn nıye yokk tu😂
Unutmuşlar demekki
İnsan 3-5 sap kuşkonmaz falan ekler
Hiç anlayışlı değiller 😉
Bıktım artık silmekten
Birkere o kuyuya düşmeye göresin😂😂
İptalde edemiyoruz manitası olmayan adama sms gönderıyolar üyelıkte belırtmek lazım manıtam yok sms göndermeyin diye
Kendini şımartman güzel
Çiçek Sepeti'nden bir şey almadım galiba
Bende kendime yapacağım böyle ponçik süprizler ☺☺
ya da gösteriş 😀
kime kendime mi:) :D
İş arkadaşlarina olabilir. Senin için değil de bence sırf hediye aldı desinler diye kendine hediye yollayan vardır 😀
ahahahaha :D
hiç kendime almadım
Çiçek alacağımız kimse yok ki 😀
Yok almiyorum
Yok yapmam.