Hola canlarım💖💖💖Yarın benim bir küçük boyumun doğum günü.🎉🎉🎉 Çiçeğim aynı zamanda bu sene liseye de başladığı için aldığım hediye hem okul hediyesi hem de güzel bir doğum günü hediyesi olsun istiyorum. Sizce ne alabilirim? 14-15 yaşındaki bir kıza ne hediye alınır?
15 yaşındaki genç kıza doğum günü hediyesi olarak neler alınabilir?
Çok hoş bir soru bu. Hemen listemi yapayım, ~Binbir çeşit tatlış kalem, defter, falan filan. ~Odasına koymalık bir puf, kalorifere dayayıp kitap okumalık. ~Güzel klasik kitaplar. ~Tabii ki güzel bir kafa üstü kulaklık. JBL sevmiyorum ama araştırır bulursun. ~Masa lambası, çalışma masası gereçleri (baştaki maddeye de yazabilirdim). ~Hoş bir gece lambası. ~Elektrikli diş fırçası, sabah altıda kalkınca diş fırçalamak çok zor. ~Çok havalı bir ayakkabı. ~Bitki! şu küçük ağaçlar var ya bonsai (bon saksı, sai ağaç demek) onlardan alabilirsin. ~Telefon? Küçük bir bilgisayar da alabilirsin minik ekranlı. ~Resimle ilgileniyorsa resim araç gereçleri. ~Vazgeçtim dungeons and dragons olabilir. ~Spotify üyeliği. Çığır açıcı podcastler ve güzel müziklerin içerisinde kendini kaybedebilir. ~Onu takı satan bir yere götürür, hoş kot pantalonlar alır, anne kız (?) bir gün geçirebilirsiniz. Ailemle tatile çıkmıştık biz. Sonsuza kadar yazabilirim. Ama ben tuhaf birisiyim, on yedinci yaş günü için elektrikli sinek öldürme makinesi istemiş, biyoloji ile kafayı bozmuş bir deliyim.
Onu ve senin yaşamını aydınlatabilecek harika bir kitap almalısın. Okudukça diama seni hatırlasın. Öğretici bir aşk romanı ya da öğrenci hayatını anlatan tatlı bir kitap alabilirsin.
İyi ki doğdunnn minnaaaaakkkkkk iYiki Doğdunnn minnnakkk... :D :D
Ya ben minnak diyorum ama sadece 3 yaş küçük benden. :) <3
Kızımla yaşıtlar ben baba olarak çok zorlanıyorum ama sen anne olarak çok avantajlısın çocuk olsa herşey çok kolaydı şimdi ergenler çok çaresiz ve mutsuzum en zorlandığım konu özür dilerim yardımcı olamadım
Alışveriş & Hediyeler konusunda 338 cevap paylaştı.
Liseye başlıyorsa büyük ihtimalle dersleri online olacak. O yüzden buna yönelik bir şey almak çok güzel olacaktır. Kesin bilgisayarı var. Bu yüzden online derslerde kullanabileceği Bluetooth kulaklık alabilirsin. KUlak üstü veya kulak içi çeşitleri var. Şöyle onun sevdiği renklerde bir şey olabilir. bir kırtasiye kutusu oluşturabilirsin. İçerisinde çeşit çeşit renkli kalemler, not defterleri, normal defterler, kalemlik, çalışma masasını süsleyecek aksesuarlar, ajanda gibi gibi...
Sağ ol çiçeem, hemen ilettim kendisine o da çok teşekkür ediyor. Bütçe 1000 lira falandı ama aldım kendisine hediye çok beğendi. Güzel bir çanta ben aldım, sürekli takabileceği bir kolye de annem💖
Şimdiden doğum günü kutlu olsun. 😀 Bence hazır madem yeni bir okula başlıyor o halde yeni de bir çantası olsun. En sadesinden ama.. Bunun dışında sade ama şık bir kolye de olabilir. Aynı zamanda anlamlı tabii.
Sağ ol tatlıcım teşekkür ediyoruz öncelikle. Öneriler konusunda da tam aklımı okudun valla djdjsk Benim sürekli taktığım ince kolyelerime çok özeniyor sanırım onlardan almam en iyisi olcak🌸🌸
Kitap alınabilir, turu romandan ziyade klasik olabilir, ne kadar erken yaşta başlarsa o kadar faydasını gorur. Yabancı dille ilgili kitap alabilirsiniz, ingilizce veya sevdiği bir dil varsa, bu şekilde ilgilenebilir boş zamanlarında. Müzik kutusu da olabilir severse o tur şeyleri:) doğum günü kutlu olsun 😊
Nice güzel yaşları olsun.. Güzel bir sırt çantası olabilir , ya da kişiye özel aksesuarlar (takı olarak) hem anlam katar hemde o yaşlar için güzel olur ☺️
spotify, apple music, Netflix, YouTube gibi yerlerin ücretli üyeliklerinden satın alabilirsin ya da bilmem kaç tl lik hediye çeki olur d&r dan falan ya da diş fırçası al elektrikli ya da bir enstrüman olabilir, kulaklık olur aklım gelen mantıklı şeyler bunlar şu an
Sevdigi bir yazarın kitabı ya da bir kitap serisi olabilir ya da sekerleme ya da çikolata seviyorsa o tarz bir kutu olabilir ya da bir gece lambası ay formunda bu aralar moda olan.