+1 yılspor arac tutkunu ve kullanıcısı olarak sana şunu onerıcem honda s 2000 ler sonucta honda ama sıfırını zaten bulamzssın. ıkıncı ellerınede hıc bulaşma genelde erhen aracı oldugundan masrafsız yorulmamaşını bulamazsın. motor modıfıfıyesı falan arac her halukarda yıpratır bunlarda zaten cogunda var gıbı. ıkıncı elı ortalama 65-80 arası bulunur. rcz ıse bana göre daha yakışıklı bır arac daha yenı model olarak sonucta hangı aracı alırsan al masrafın olacak ancak ben şahsen her nekadar sağlam olsalarda honda densede hıcbır modelı ve tarzı bana uygun degıl hıc bır modelıne para bağlamam. ve üst model bır cok spor araca bındım ferrari dahıl. bana rcz daha yakın ancak performans degerlerı tartısılır ben bıraz aracın şekıl ve aero dınamıgınle ılgılenıyorum.. ama aracı hor kullanım makastı yanlamıydı oydu buydu amaclı alıcaksın daha ekonomık bır seyle hevesını al derım. gercı cok anladıgımda seylerde degıl mantık olarrak ama bu tarz şeyler ıcın uygun araclar degıl
05 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani rcz güzel evet dıs görünüm benim için daha önemli ama rcz yanlamak için iyi degilmi dediniz nye peki?
- +1 yıl
bu arada sen bayanmışşın galıba ben erkeksın dıye yyazdım. yanlamak hıc bır araca uygun degıl. bunun ıcın araclar cıddı paralarla modıfıye edılır ulkemız asfalt arabalarını yanlayan acemi ergenlerle dolu. bu tarz araclara yazık sadece. arac yanlamak lastık yakmak bana göre varoş kültürü ve acemı işi. zaten dıkkat edersenız dunyaca ünlü pılotlar ortalama 40 yas üstüdür. sonucta tecrube nekadar cok yıl okadar tecrubedır. o yuzden duzgun bınecegınız bır arac bakın. illa aracı pert edıcem dıyorsanız da sızın zevkınız.
Soran+1 yılevet pert etcem zevk degilmi ergenlikle ne lakası varrrrrrrrrrrrrr? zevk kardesm zevkkkkk arabayı asvaltta bagurtcan ucurcan al sna seekilllllllllll
Soran+1 yılsonra bdaha alırım satardaaaa
En İyi Cevaplar
spor araba kasko ve vergisi yüksek, ilk birkaç yıl 15 bin bakımlarını mecburen servise sokucaksın, kıçı kırık megan ı bile sersive soksan 500 600 tl den aşağı bakım yapmıyolar, oda araban sorunsuzsa :) sadece periyodik bakımlar, babaya yeni Mercedes aldık, sana şöyle söyliyim, oturup hesapladık, hiç marşa basma ayda 1000 lira yiyo araba :) bide gezeyim dersen düşün :) sen maaşının 3000 bin olduğunu söylüyon, sen daha bide bunu paran yok sanırım o maaşla ödiycen arabanın masrafları haricinde, senin için hayal o araba.
011 Yorumla
Soran+1 yılüüüüüüüüüüüüüüf içimi kararttın beeeeeeeee
Soran+1 yılooo beni aşar yaaaa az yakan sportik 2 kişilk hız arabaları hangileri var mesela
Soran+1 yılevet canım tamda anlatmıssın sportif olup az yaksınnnnnnnnnnnn
Soran+1 yılıy one be 2 kişilk hız arabası dyom palio yla işim hiiiiç olmazzzzz
Soran+1 yıllan mal i*ne senin gbi kekolarıda gördük anca doganla yanlıyo bde camı acıp kafalrını uzaltıyolar orta serite kadar ben olsam havasızda kalsam camları sıkı sıkı kapatarı hatta film cektiriim kimligimi ifsa ettirmemk için ama siz gbi apaciler anca onlara b, nsn alıcam bak görrrrrrrrrrrrr şimdi uzaaaaaaaaaa
Kredi çekiyoruz biz. Sen de öyle yap. Sonra 30 yaşına kadar maaşla krediyi ödersin. Bu dönemde evli olman şart, eşinin çalışıyor olması şart. Eve ek gelir getirme açısından. Senin maaşın krediye gider, onun maaşıyla ev döner. Böyle olursa daha kısa sürede öder bitirirsin. Etrafımdaki herkes böyle çünkü. Bizim doktor bile böyle.
15 Yorumla
Soran+1 yılcanım evli olsam kocam olacak yaratık arbayla gece yanlamam falan izinveririmi hiç? koca karı gbi evde oturtur bekar olarak yapcam bunları isterse 100 yıl ödiyim kredi :) yapacak bsey yok bdaha gelmicem dünyayaaaaaaaa
Soran+1 yılolsun 30 kadar ödiyim canım yoksa biliyon erkek miletini evlenince horozlanırlar GECE DISARIMI CIKCALN LAN SEN KIZSIN KIZ EVDE OTUR YANLAMAK SENİN NEYİNE der adamı katil eder onca araba almısım bde yanlamasak olmaz ama dimiiiiiiiiiiiii :)
Soran+1 yılalırsam bigün yanlarız :) erkek tavlarız erkek keserz arabayla hatta dağa kaldırız iki tanesini :) ehehehhe
+1 yılBende ATT yim citroen c3 istiyorum :) ama senin dediğin biraz zorlar
19 Yorumla
Soran+1 yılsenin istediginin fiatı ne kadar bebegm?
- +1 yıl
30 bin falan ortalama öyle buldum :) şirin ayrıca bir bayana çokta güzel yakısacağını düsünüyorum
Soran+1 yılinş alırsın canım hersey gönlünce olur
- +1 yıl
amin sağol seninde :)
Soran+1 yılinş ama sanmıyom alamıcam galiba baksanaaaaaaaaaaaaa
- +1 yıl
Bence de :D biraz alcaklardan uç :)
Soran+1 yılehehhehee ama hosuma gden model o sportik seviyom benn
- +1 yıl
İnşallah alırsın o zaman :)
Soran+1 yılinş :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Arabalar konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılwww.sahibinden.com/.../detay
linkteki gibi hasarlı alıp, aşağıdaki linkteki gibi çıkma yedek parçalarla toplatırsan olabilir. Sıfırını alman için 10 yıl para biriktirmen gerek.
www.sahibinden.com/.../detay00 Yorumla
+1 yılAcil tıp teknisyeni maaşları kaç lira sorusunun yanıtı asgari ücretin 1,5 katı civarındadır.
Kaynak: www.maviylepembe.com/...nasil-att-olunur-1558.Aspx09 Yorumla
Soran+1 yılcanım döner sermayede var benim maasımı benden iyi mi bilcen?
Soran+1 yılbdeünüsinide okucam ben bu sene
- +1 yıl
Araya giriyorum ama paramedik olman için ATT mezunu olman lazım umarım biliyosundur
Soran+1 yılbiliyom tabi canım benim
Soran+1 yılama normal liseliler de oluyo artık konteyjan kalırsa
- +1 yıl
Canım benim madem sen daha iyi biliyorsun.
Neden bize ATT maaşı ile bu arabalar alınır mı diye soruyorsun.
Ben nereden bileyim senin ne kadar maaşalacağını internetten araştırınca bu sonuç çıktı.
Sen daha iyi biliyorsan kendin yaz şu kadar maaş alıcam bu arabalar alınır mı diye.
Bu arada Pegeout RCZ almanı tavsiye ederim
Honda S2000 çok alçak yanına uzun boylu bir erkek oturamaz ( Ben denedim ve oturamadım kafam sunrooftan çıktı ) ve RCZ kadar gösterişli değil.
Soran+1 yılcanım ben sana kredi verilermi att maası lan birine 100 milyar kredi kadar bunu sordum att maası ne kadar demedm iyi oku bence
Soran+1 yılhangisi daha gösterişiliyse onu alcam :)
- +1 yıl
Bak sana 4 video göstereyim
S2000 sürersen alacağın tepki ve vereceğin görüntü :D
https://www.youtube.com/watch?v=Hh7xIE60-4w
S2000
https://www.youtube.com/watch?v=1esZRG--0Dg
RCZ 1.6 Litre
https://www.youtube.com/watch?v=KTXKr-C0TzI
RCZ Görüntü
https://www.youtube.com/watch?v=yWzzhtrHU2g
+1 yılhocam 2-3 bin tl maaş ile hem kenara koyucan hem eve bakıcan hemde araba alıcan, onu geçelim bırakın bu honda s2000 türü arabaları bunlar satarken fiyatının çok çok altına gider, onu alıcağına qasqai al, benim gözümde s2000 serseri arabası
01 Yorumla
Soran+1 yıly aben sportk seviyom 2 kişilk ne qasqaisi
+1 yılAlirsin tabi egzosunu kapisini jantlarini falan alirsin
15 Yorumla
Soran+1 yılahahah sesli güldüm valla ya harikasın + licam seni
- +1 yıl
Tesekkur ederim niye sesiz gulmuyisun ki
- +1 yıl
3100 lira aliyimusun attler benim bildiğim 2000-2500 aradi ama? Özelmi
Soran+1 yılcanım ben ünüsini okyuom aa hemde döner sermayeyle birlikte
- +1 yıl
Unisi Nasi ya?
+1 yılKız oğlan çıktı. Bu da pembeye bürünmüş mavilerden.
17 Yorumla- +1 yıl
Madem kızsın küfür etme o zaman :D hiç yakışmıyor.
Soran+1 yılettirme ozaman ;)
- +1 yıl
:) etmen gereken birsey demedim. Bu bir tahmin hayr degilim de diyebilirdin ;) anneye dil uzatılmaz ayrica bunu da sakn unutma
Soran+1 yılcok biliyon sen
- +1 yıl
:) şu duruma bakılırsa senden çok biliyorum evet.
Soran+1 yıluzaaaaaaaaaaaaaaaaa
- +1 yıl
Bence çok havalanma başta dediklerinle bana zaten şikayetçi olma hakkı vermiş bulunuyorsun. ;)
+1 yılOnemli. olan ne maasi. oldugu dehol almak isteyip. istemedigin yani asgari. maaslada alinit istnirse
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl olcak ya asgari ücretle?
- +1 yıl
Valla ben. iunide okurken. okulda kismi. zamanli. ogrenci. olarak calistim hafta sonlarida bise giderdim 11bim tl. lik. motor aldim. yemeden giyimden kisarsan. oliyor istersen. takil bana cimriligi ogren :-P
ATT yim, rcz almayı düşünüyorum. Diğerini bilmiyorum yorum yok ama neden alamayasın ki
09 Yorumla
Soran+1 yılsende mi düşünüyon rz almayı :)
- +1 yıl
Evet. Ama rcz den önce hyundai ix35 veya opel mokka daha ağır basıyor. Geniş arabalar daha iyi bence, aile arabası sonuçta o yüzden. Ama eğer rcz ye o kadar para verebilirim diyorsan mercedes veya BMW ye de bak derim. Her ne kadar kullandığın araba rcz olacaksa da markası peugeut olacak çünkü
Soran+1 yılya bak gösterişli sportik 2 kişilk hız ve drift aravbası olsun az yaksın modifiyeli yanlayabilecegin abartı egzoslu bas ssistemli basık arac olsun üstü acık beyaz olsun istedigim böle baska marka aracar varsa onlarda olur ama asvalltta ben burdayım desinnnnnnnnnnnnnn
- +1 yıl
Çok şey istiyorsun :) Dediğin gibi bir arabayı almak için ya on yıl sadece çalışacaksın, kendine hiç para harcamadan ya da şu çekilişlere katıl bol bol yanlışlıkla falan şans sana gülerse ordan çıkan lamborginiyi satar onun parasıyla alırsın :) (Cornetto nun çekilişinden bahsediyorum). Şekil olsun diyorsan da honda cıvıc al, git sanayiye modifiye yaptır
Soran+1 yılcivic ne be ben ona binmemm
- +1 yıl
Bu kafayla hiçbir şeye binemeyeceksin zaten.
Soran+1 yılcanım bu kadar emin konustugun a göre porshe var sende heralde :)
Bende bursada yım. Dediğin arabaları motorumla 2 viteste geçiyorum :) FSM se GORUKLEDE terminal yolunda çok çektirdim onlara. Kekolar motora yetişebileceğini sanıyor. 0-300 18 saniye :)
08 Yorumla
Soran+1 yılhmmmmmmmmm
Soran+1 yılhangii marka
Soran+1 yılbaktım motormus be bu :) ben araba diyom
Alirsinda borc odemekle gecer omrun 3100de iyiymis 10yillik elemansin herhal
14 Yorumla
Soran+1 yılyok canım ünüsinide okdum döner sermayeyyle okdar bde24 72 calsııyom
Soran+1 yılsizinki tam ne kadar canım :) bde arabanız var mı yadaa almayı düşünüyonuz mu :)
+1 yılMaaşını bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum. bu arabaları aldıktan sonra yaktıgı benzın kasko bakımı sana pahalıya patlar
016 Yorumla
Soran+1 yılmaas 3000 3100 falan canım?
- +1 yıl
Güle güle harca. ATT maaşıyla zor olur derken maaşını küçümsemedim. Tavsiyemi şu şekilde yeniliyorum.
1-Bu arabanın kasko ve trafik sigortasını sor bir sigortacıdan.(Tahminim sigorta 400 kasko 1000 tl)
2-Yıllık bakımını sor (tahmini 500)
3-Ne benzin yakarsın? (bu motorlar normal sınıfların biraz üstünde yakar ve yazın klima devreye girince 1 litre artar ona göre hesap et.
4-senin alıcagın arabada kafadan 1 sene içinde lastik değişimi olucaktır. Bir lastık fıyatı 250 tl...
hesabını buna gore yap
Soran+1 yılmaasım yetmez mi yoksa zorlarmı hangisi?
- +1 yıl
Ben sana fiyatları çıkarttım. senın masaşını ev gıderlerını vsyı bırde bu masrafları 1 senelık plana koy odeyebılırmısn bılemıyorum evlıysen esınde senı kadar alıyorsa sorun asla olmaz ama hem ev kırası yemek ev masrafı hemde bu araba kasabılır
Soran+1 yılne evlisi ya evli degilim düşünmüyomda hayatımı yasayım bir o arabayla gece yanlıyım :D ehehehhehe
- +1 yıl
delisin sen... Bursaya yakınım bende. madem hayatını yaşıcan al o zman gez
Soran+1 yılevet deliyim :D
- +1 yıl
FSM de bağıttırcan mı arabayı. Sahibindende ne kadar istiyorlar bu araçlara?
Soran+1 yılfsm evet biliyon mu fsm bulvarını :) 90 milyardan faln balıyo canım hatta 60 bile gördm ama 2004 model
- +1 yıl
Bursaya yakın oturuyom. Bilirim burdayı az çok. İyi paraymış. fiyat yüksek ama birikmişin var mı bilemiyorum
Soran+1 yılytok malesef krdi cekcem
- +1 yıl
sen hepsini kredı cekeceksen batarsın :(
Soran+1 yılevet malesef canım ya birikmişim yokkiş napayım ya da sans oyunu oynıyım 3 4 milyarlık 40 50 milyarda vursa yeter üstünüde krediyle tammalarım :) eehehehehehheheh
- +1 yıl
delisin
Soran+1 yılnye
- +1 yıl
:)))
+1 yılo maaşla alamazsın. birikmişin yoksa mümkün değil. ama 40-50 bin lira civarı birkmişin varsa, üstünü kredi çekip maaşınla taksit ödersin.
016 Yorumla
Soran+1 yılişte bunu merak ediyodum birikimim yok ya :(
- +1 yıl
o zaman çok zor. yani dediğin arabaların 2. el fiyatları bile 80-100 bin lira civarı. att maaşı 2500 lira civarıdır tahminimce yani bu durumda sadece maaşla mümkün değil :))
Soran+1 yıl3100 falan alıyom bir gün calsııp 3 gün yatıyom geri kalan gün özel hastanede calıssam alma ihtimalim artar belki?
- +1 yıl
belki o zaman artar ama. eğer memur olarak çalışıyosan geri kalan günlerde özel hastanede çalışamazsın. yasak. zaten özel hastane almaz seni. ayrıca şu an çalıştığın yer de soruşturma açar.
Soran+1 yılnye ki ama calısan nasıl calısıyo
- +1 yıl
devlet memurları kanununa göre memur isen başka gelir getirici bir işte çalışman yasak. çalışanlar var ama onlarda çalıştığı yerde sigrtasız falan kaçak çalışıyorlardır. ya da şikayet falan olmamıştır. yoksa çaışamazsın
Soran+1 yılsigortasızda olur sorun degil )
- +1 yıl
soru güncellemene de baktım :) çok şey istiyosun sen yaa. mustang olabilir onu alırsın 30-40 bin tl civarında, www.sahibinden.com/.../detay www.sahibinden.com/.../detay
Soran+1 yıloha arba benim yasımda napıyım onu kulanmaya utanrım asvalttaaaaaa
- +1 yıl
:) ikinci linkteki iyi ama 2005 model. ne bilim yaa ya da git lamborgini gallardo al ozaman :D
Soran+1 yılbak o olur.) tammaasımada uygun ya :p
- +1 yıl
eğer att maaşıyla alına bilecekse bende istifa edip sağlık okuyayım att olayım :D
Soran+1 yılsizin mesleginiz ne
- +1 yıl
arkeolog
Soran+1 yılhmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
- +1 yıl
mmmmmm :P
S 2000 TAVSİYE EDERİMAMA ŞU ANDA SIFIRI TÜRKİYEDE YOK DİYE BİLİYORUM TAB, TÜRKİYEDEN YAZIYORSAN :)) MAAŞ KONUSUNDA BANKALAR ARIK DELİ GİBİ KREDİ VERİYOR HELE ARABA EV OLUNCA SORUN YOK
023 Yorumla
Soran+1 yıltürkiye bursadan yazıyom alabilrmiyim gercekten :) faiz olursada olsun anasını satayım bdaha mı gelcem dünyaya 3 günlüük dünya yanlıyım koyayım seklimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii her türlüüüüüü
Soran+1 yıl10 bin mi saka mı şimdi gidip alıyommmmm
Soran+1 yıloha 2008 modele 100000 milyar verşilir mi ya sıfırı okdar
Soran+1 yılya herkes öyle dyo ya scirocco güzel dyil yaaaaaaaa
Soran+1 yıldıs görünüş olarka begenmedm yani scrocco yu
Soran+1 yılmodeli neeeee
Soran+1 yılhmm
Soran+1 yılacil tıp teknisyeniiii
Soran+1 yılambulans soförüyüm bde
Soran+1 yıltabi buyrun
Gizli Üye(30-35)+1 yılalırısn ama evde yiyecek ekmeğin olmaz kardeşim :) bnde çok istiorm lüks araba almak ama yemio işte :)
14 Yorumla
Soran+1 yılmesleginiz var mı elinizde canım :)? evet bende cok istiyom ama :)
Cevap sahibi+1 yıltabiki var muhasebe şefiyim. mesleğim olmadan nasıl lüks araç hayali kurabilirm sence :)
Soran+1 yılben att olmadan öncede kuruyodum :) maasını ne kadar att maası kadar avarmı 3100 falan yani alabilirmiyiz sizce bu parayla:)
Cevap sahibi+1 yılbnmde 3000 canım tesadüfe bak :D:D:D:D ama bn cesaret edemem almaya. hyundai blue aldm bn 2014 model 50 bine.
Smart roadster al. Cok keyifli arabadir. Halaa ozluyorum eski arabami
09 Yorumla
Soran+1 yılfiyatı ne kadaarki güzelmişşşşşş
Soran+1 yılyakıtı nasıl?
Soran+1 yılevt begendm aracıı
Soran+1 yılama canım buda 60 70 milyar vradır sıfırı bde modifiye falan :) baya tutar
Soran+1 yılmodeli düşük ya :) olmaz
0 mı? 0 sanmam bulabileceğini ama heves arabasıdır çoğuna temiz bakılmıştır eminim
010 Yorumla
Soran+1 yılyanlasın sekil olsun az yaksın bde modifiyeliiiiii
Soran+1 yılben her türlü yaparım ama altımada yaksısın arabanın gderi olsun yaniiiii
Soran+1 yılnye ya öyle deme bdaha mı gelcem dünyaya :(
Soran+1 yıldalga geciyon ama neyse saol :)
Soran+1 yılbursa
o arabayı almak değil vergisini sigortasını benzinini karşılıyabılmek mesele
18 Yorumla
Soran+1 yılne kadar tutarki yıllık
Soran+1 yılyılda 4 milyar vergi he? ohaaaaaaaa :) neyse benzin ne kadar gder günlü :) cok gezen bir insanaaaa
Soran+1 yılne kadra para ediyo bu
- +1 yıl
Hey maşaallah :D
Cebin çok yanar bulaşma bence uygun birşey istiyosan honda civic al havalı istiyosan scirocco ara gerçi att maaşıyla zor sen bir yerden para vurmaya bak :D
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya loto toto mu oynasam :p
Z4 kullanan biri olarak kesinlikle z4 diyorum karizmas gaz bastiginda seni koltuga yapistirmasi
010 Yorumla
Soran+1 yılvay şimdi gördüm internetten baktımd asüpermiş ya kac para ki allah askına sende 100 deme :)
Soran+1 yılhey allahım ya ozaman ben bırak araba almayı arbayada hiç binmiyimmmmmmmm
- +1 yıl
Ya sana sifir al dienmi var arkadasim nie kalkamasin 2.0 ini alir 2008 i 2004 arasi 60 70 arasi degisiyor z4 cok saglamarabadir bende son cika x drive modeli var 2000 motoru yazlimla 2.8 yapiyolar vergidende tasaruf ediyosun ama gecenlerde benim arkadas satti temizde arabaydi 2008 modeli 62 bin tl ye verdi yalniz bu arabalarda cok dikkat et cogu kazali
Soran+1 yılyani elimde 80 milyar olsa alırım demi rahat z4
0 ını bulamazsın ztn 2. elini 70-75 gbi bşiye alman lazm att maaşı ile çok zor
01 Yorumla
Soran+1 yılozaman baska bakaroz bzdeeeeee
Yaşadığını şehre bağlı o maaşla İstanbul'da AC karnını zor doyurursun tabi aileden destek almiyrsan
010 Yorumla
Soran+1 yılbursada yasıyommmmmm
Soran+1 yılokadar bekleyemem yas gidiyoooooooooo
Soran+1 yıl30 bin faiz mi vercem bdeeeeeee?
Soran+1 yıl:) ama coooooooooooook
Soran+1 yılcok komikkkkkkkk
Hondayı unut rcz bir ihtimal ama çok sıkıştırır onun odemeleride.
07 Yorumla
Soran+1 yılnye hondayı unut? crz daha pahalı honda 100 milyar rcz 140 mlyar
Soran+1 yılsen ;) hergün bakıyom her günnnnnnnnnnnnnnn
Soran+1 yılsenin bildigin ne kadar ki canım
Soran+1 yılsaolun ya hyal klacak galibaaaa
alabileceğin bir yöntem önerebilrim özelden :) o maaşla zor :D
02 Yorumla
Soran+1 yılanan o yöntemle alıyodu heralde
Gizli Üye(30-35)+1 yılya bırak yav ne paranın derdine düşüyorsun ki, dünya kadar malım olacağına fındık kadar a... olsun demişler, yarın bir gün herifin biri gelip 2 sürtüp borçlarını öder zaten :)
00 Yorumlasanırım o maaşla alamassın
11 Yorumla
Soran+1 yıldemi ya :( ama hayranım o tarz arabalara ya
S2000' in sıfırını nasıl bulmayı düşünüyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılparayo bulayımda bir sıfırını her türlü bulurum :)
100 yıl taksitle alırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılcok komik
+1 yılbayanlara ehliyet vermesinler abi ya..
05 Yorumla- +1 yıl
daha bu sabah marjinal olayım derken marjimal olan beni yanlış yola girmeye zorlayan bayan sürücü seni ilaçlasınlar ve gidip bir kenarda, kuytu köşede ölünüz lütfen -> Bilmeden sürüyorsun ama sonra Kezban deyince ağlıyorsun:(
Soran+1 yılne alka be mal mısın sen getr tır kullanırım ben mallllllll
- +1 yıl
kullan ben ona bişey demiyorum ama ehliyetsiz kullan yakalanmadan trafik canavarı olarak yani:D
Soran+1 yılehliyet var
- +1 yıl
hayır ehliyet vermesinler öyle kullanın kullanıcaksanız
+1 yılalınır herralde panpiş
11 Yorumla
Soran+1 yılzor galiba canım ya baksana cevaplara
+1 yılAlabilirsin azimle yalan duvar deler:))
00 Yorumlaalınır siyah bir rcz gider
00 Yorumlabenzin istasyonu da lazım ama :D
04 Yorumla
Soran+1 yılof evet :) malesefffffff
Soran+1 yılyok ya iyi degil baktım şimdi
Arabalar konusunda 463 cevap paylaştı. bedava verseler anca benzin korsun
06 Yorumla
Soran+1 yılevet ya cok yakıyomus nasıl yetstrcem benzn arabayaaaaaaaaa
Soran+1 yılpompacıııııııııııııııııııııııııı
Soran+1 yılaynennnnnnnnn
+1 yılhatuna bak abi :))) kapışırız yolda senle :))
010 Yorumla
Soran+1 yılher türlüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
- +1 yıl
alırım anahtarını bebeğim :)
Soran+1 yılkazanırsan okey? anlastık ;)
- +1 yıl
tamam ataköy 5. kısım. lise yıllarımı hatırlattın:)) kapışıyoruz :)
Soran+1 yıl:) ok
- +1 yıl
ok demeyle olmaz geliyo musun :)
Soran+1 yılalıyım da gelirim ;)
- +1 yıl
vuhuuuuw :)) hangi hastane
Soran+1 yılbursa sevket yılmaz
- +1 yıl
oo bursa mı sen gelene kadar akşam olur :))
+1 yılmalesef alamazsın ben bıle 3000 maasla alamıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılsenin maas benden az ben bile demeee :)
- +1 yıl
hadi ya att ciler alıyomu o kadar ben onlardan cok calısıyorum adalet yok desene :)
Soran+1 yılne iş yapıyonuz
- +1 yıl
memurum bende
Bende istiyom iyi yanliyomus :D
07 Yorumla
Soran+1 yılevt bya harika olur asvaltta bagırtcan o arabayı
- +1 yıl
https://m.youtube.com/watch?v=vgk4CJZ1bJY ln lastikler fırklıcak manyak :D
Soran+1 yılbune ki ya bunada araba kullanma mı dyon?
Soran+1 yılevet bende yaparım o hareketiiiiii
Soran+1 yılaynennnnnnnnnnnnnn
Maaslari birlestrrsek aliri gel:-)
00 Yorumla
+1 yılNd diyon * bir bok anlamadim
02 Yorumla
Soran+1 yılanlamamana sasırmdım
- +1 yıl
* yazmisind yazmisin att yi gectimde ne arabaymis bu boyle
Sana başka bir yol bulalım msjla dön?
08 Yorumla
Soran+1 yılterbiye sınırı asmaaaaaa
Soran+1 yılkusura bkma ozaman hakkınıbhelall et
Soran+1 yıldur atayım madem cok ısrar ettin
Soran+1 yıltakip ettim atsana sen ben atamıyommmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Soran+1 yılevt
bu maaşla o arabayı alamassın arkadaşm :/
02 Yorumla
Soran+1 yılgaliba öyle olacak ::(
ATT ne lan?
03 Yorumla- +1 yıl
Acil Tıp Teknisyeni arkadaşım -,-
Soran+1 yılnye öyle düşünüyonuz :(
Rcz alınır :) bende almayı düşünüyorum
010 Yorumla
Soran+1 yılbirikim var mı bende yok :)
Soran+1 yılfiyarı ne kadar 2011 likleirn
Soran+1 yıliyimiş bde 130 140 dyenler var be hepsi atıyo am. k
Soran+1 yılhm saolun
Soran+1 yıl3100
supra desem? :)
011 Yorumla
Soran+1 yıloooof fıstık gbi arabaymıs bunlar ne kadarki?
Soran+1 yılya ama toyota iyi bir marka degilki yaaaaa
Soran+1 yılhadi ya yakıtı nasıl cok yakıyomu?
Soran+1 yılevt hala onlara bakıyom ama 2011 model bile 30 milyar son model için 60 ı gözden cıkarmak lazım ha bde üstü otomatik tek dügmeyl kapanan arbalrın fiyatı ne kadar
Soran+1 yılbdaha mı gelcem dünyaya ya hep küçüklükten beri rallici olma istedim ama olamadımmm :( malesef olsun üstüme araba kulanan bayan tanımam burcu cetinkaya ble dsahil hatta erkk bile tanımam okadr güveniyom araba konusund akendimeeeeeeeeeeeeeee
Soran+1 yılsaol ;)
Honda sıkıntı
14 Yorumla
Soran+1 yılnye bebegm?
+1 yılATT ne lan :D
00 YorumlaKiz apaci
02 Yorumla
Soran+1 yıllan mal araba kulanmamnın apaçilikle ne alaksı var hem sahin mi istiyom sanki rcz 100 milyarlık lüks sportk araba anan satsa kendini alamazzzzz
Gizli Üye(36-45)+1 yılATT maasi ne
02 Yorumla
Soran+1 yıl3100 civarı
Cevap sahibi+1 yılATT nin acilimi ne
Maaş ne kadar ki
13 Yorumla
Soran+1 yıl3100
Soran+1 yıldevlettt
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri