bende 2006 model bmw e46 kasa var aslinda modelini yukseltmek istiyorum audi tt ye baktim 70.000 e kadar bakiyorum oda 2008 cikiyor hep RCZ ise 2011 2012 rahat alinir bmw de ise 2009 2010 alinir ben yol bilgisayarli gosterli araba ve otomatik istiyorum rcz de otomatik alabilirim ama bmw 3 serisinde hep manuel o fiyatlara ben f30 kasa ya da merdeces cla istiyorum ama simdilik bu ikisinden birini alip 1 1.5 yil sonra onlardan birini ozellikle cla almak istiyorum sizce hangisini aliyim cok kararsiz kaldim
Bmw ile Peugeot kıyaslanamaz bile benim gözümde. Tabiki BMW.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
orasi tabiki oyle benim bmw 2006 model yol bilgisayari haric herseyi var hemen hemen ben kendi bmw mi satip model yuksetmek istiyorum biraz aklimda Şu an scricco bmw e90 kasa rcz var yoksa pegeout ile bmw kiyaslanir mi hic :D
normalde bende bmw istiyorum konforunu rahatini biliyorum ama iste rcz 60 bine falan otomatik ya da yari otomatik vites alabiliyorum ama bmw de manuel alabilirim ve bazi modellerinde yol bilgisayari falan var bazilarinda yok rcz de dokunmatik teyp ve yol bilgisayari var ve tipi cok hosuma gidiyor alsam bile 1 1.5 yil kullanip o zaman cla bmw f30 kasa alirim kesin
bizim okulda birkac kullanan arkadas var memnunlar pegeout da sonucta kaliteli marka fransiz bmw si diyorlar rcz de guzel ozellikler var hastasida cok biraz gorkemli araba istiyorum ama bmw e90 kasalarda guzel tipler bulursam ilk tercigim bmw
aynen haklisin tabiki bmw hastasiyim bende babam fazla para koymuyor ben bendeki arabayi 50 e satip ustune 5 10 bin koymayi planliyorum ben bmw de f30 kasayi cok istiyorum o daha gorkemli bmw de baktigim modellerde yol bilgisayari olursa daha iyi olur gerisi var zaten rcz 2011 model daha yeni yas km olarak 100.000 e kadar bakiyorum gendel 0 ile 90 bine kadar en azindan 40 bin km yapip satmak bmw lerde 150 ile 180 arasi bakiyrum 200 u hfif gectimi satmak niyetim ama ne bilim rcz hos araba lux ve ucuz istiyorsan rcz derim ben
En İyi Cevaplar