Sadece karısına böyle bir hediye sunan arkadaşlar ya da kocasından böyle bir hediye almış arkadaşlar yazsin lütfen. Sorum daha önce hizmet alıp memnun kalıp bilgileri paylaşmak isteyen arkadaşlara
Karım için düzgün güvenilir masaj yapacak masör arıyorum?
İyi bende soranın mesleğini söyledim KS yi gavatladın tebrikler napton buldun mu katına masör aşağılık yapıyosanda burda paylaşma insanlar denin iğtençliğini görmek zorunda değil
Sen internet ortamında her beğenmediğin siteye girip yorum yazıyor musun. Burası özgür bir mecra beğenmediysen okumak ya da ilgilenmek zorunda değilsin. Belki de çok kapalı bir ortamda yetiştin ve özgür düşünen insanları kıskanıp hakaret ediyorsun. Ama ettiğin hakaret hiçbir işe yaramıyor.
Gidemedin bir türlü. Babası kulağından tutup oyun parkından evine gitmek zorunda kalan çocuğun dönüp dönüp parka bakması gibi. Anladım arkadaşım belki ileride sen de eşinle konuşur ikna eder, arada eğlenceli zaman geçirirsiniz. Dert etme, önemli olan mutlu olmak , bunlar küçük teferruatlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Masözlük eğitimim var. Ankaradaysan masaj yapabilirim
Teşekkürler. Eşine masaj yaptırmış kişilerden rederans bekliyorum.
Rica ederim kolay gelsin
Ben de koca arıyorum sarışın mavi gözlü
@oturayimdayiyin O resim size mi ait? Öyleyse istediğinizi hemen bulursunuz ya, doğru mecraları seçin yeter ki
Eyw aslan parçası
Mod swinger yani düpedüz bacım çocu
O çocuğu
Memnun oldum arkadaşım ama ben kimseye mesleğini sormadım ki. Tamamen başka soru sordum
İyi bende soranın mesleğini söyledim KS yi gavatladın tebrikler napton buldun mu katına masör aşağılık yapıyosanda burda paylaşma insanlar denin iğtençliğini görmek zorunda değil
Sen internet ortamında her beğenmediğin siteye girip yorum yazıyor musun. Burası özgür bir mecra beğenmediysen okumak ya da ilgilenmek zorunda değilsin. Belki de çok kapalı bir ortamda yetiştin ve özgür düşünen insanları kıskanıp hakaret ediyorsun. Ama ettiğin hakaret hiçbir işe yaramıyor.
Neyse hayırlı işler
Bende hevesli değilim kimseye hakaret etmeye ama böyle şeyleri her yerde agiş etmeniz adice
Gidemedin bir türlü. Babası kulağından tutup oyun parkından evine gitmek zorunda kalan çocuğun dönüp dönüp parka bakması gibi. Anladım arkadaşım belki ileride sen de eşinle konuşur ikna eder, arada eğlenceli zaman geçirirsiniz. Dert etme, önemli olan mutlu olmak , bunlar küçük teferruatlar
@hakansalihoglu_88 yalan söyleme
Sertifika fotoğrafı yollayabilirim
Anlaşılıyor zaten hemen 😀
Baska isin yok masözlük eğitimi mi aldın
Hahah kendini gizliye alman bişey değiştrmez
😀😀😀
sadece masaj hizmetimi yoksa ilişkide mi olacak
Diyor ki karımı dürtün, ben g@vatım...
bu tarz bilgi almak isteyenlerin sorularının altında hep 1-2 tane kendini bilmez çıkıyor. Benim soruma da siz denk geldiniz sanırım
bilinç altınızda aldatılma korkusu çok yoğun, o sebeple özgüveni yüksek insanlara hakaret ederek korku duygunuzu bastırmaya çalışıyorsunuz
Sen yap.
@neokoritsineraidon ben yapıyorum zaten. Ufkumuz çok açık o konuda. Bir de değişik bir heyecan olsun istedik.
Masör tut