Ben eve gelmesini istemediğim için ptt kargo adresini yazmıştım ama ışık şube kargo dağıtımda yazıyor, ptt kargoya teslim edilirmi?

eslim edilir mi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

şöyle bısı yasadım. bende eve gelmesın dıye sube adresı yazdım. kargo dagıtımda yazıyodu neyse dedım gelsın bari. (ama gelemez adresım yok )2.3 saat gectı bıdaha baktım duzeltmışler gıttım aldım. yanı boyle bısı yaşayabılırsın
Sanırım şu an daha büyük bir sorunum var ben adresinizde size ulaşamadık mesajı gelince uğraşmamak için akşam iade talebi oluşturdum ancak sabah baktığımda teslim alınmış ve iade için bekleniyo görünüyorum almasamda şimdi nerden nasıl bulacak kargoyu hiç bilmiyorum ne yapacağımı
Oraya gelirse tabi insallah gelir
Cevap
4Cevap
Oranin numarasini bul kargomun eve verilmesini istemiyorum kendim alicam de dagitimdan tekrar subeye biraksinlat
Tamam kargo şubesinden alırsın işte neyi sıkıntı yapıyon
Adresinizde size ulaşamadık ilk iş gununde tekrar ziyaret edecez diye mesaj geldi de o yuzden
Hiçbir zaman ulaşamazlar şaşırmadım sen şimdi ptt kargo şubesine git kargonu al apartman kapısınada kağıt yapıştırmışlardır
Normalde kapalı olarak gozukuyor acaba bu yuzden teslim edilmemiş olabilir mi sizce
Kargo şubesinden alırsın yakınsa bir uğra
Tamam tesekkurler
Trendyol Express kargoyu Ptt şubesine teslim edicek. Sende gidip ordan alıcaksın
Adresine ulasamadik diye mesaj geldi ne olacak
Ilk is gunu tekrar ziyaret edilecek yazıyoda yarın mı yoksa p. tesi mi olur acaba simdi ben arayamiyorum da aileden dolayi
PTT kargo neden alsın ki almazlar bence
Bu durumda ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz? Iade gerceklesirmi alınmazsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?