windows deneyimi : http://i.hizliresim.com/QX84G3.png
bilgisayar kasası : http://i.hizliresim.com/jJrvMr.jpg
vatan bilgisayar aldıgım :http://i.hizliresim.com/djlWdX.jpg
2 resim : http://i.hizliresim.com/59EolL.jpg
işlemci işe yaramaz amd iyidir ama oyun için değil. soruna gelince 2 gb yeterde artar bile gta 5 'e yetmediği taktirde ramden yiceğini söylemiştir 8 gb ram var 2 gb yese kalır 6 gb ram. o da yeterde artar bile. senin tek sıkıntın işlemci. işlemciyi değişdir kardeş
hangi işlemciyi önerirsin? windows deneyimde işlemçi : 7,3 ram : 7,6 grafikler 7,9 oyun grafikleri 7,9 birinci sabit disk 7,5 verdi?
not windows 7 ultimate 64 bit için gecerlidir 1,0 7,9 arası degerlendiriyormuş
anakartımıza uygun işlemci önerirmisin oyun için işlemci alırken nelere dikkat etmek gerekir?
Merhaba arkadaslar gta 5 ıcın cok fazla para ısteyen bır bılgısayara para odemek zorunda degılsınız aldım gecen gun kullandım oynadım sorunsuz bırsekılde ben aldıgım pc nın ozellıklerını yazım umarım yardımcı olurum core 2 Quad ıslemcı 4 gb ram 4 gb ekran kartı 128 bıt sabıt ekran kartı 1 tb hdd kurumsal cıhazdı sorunsuz bır cıhaz 800 tl oyunlusu 850 tl detaylı ozellık ogrenmek ısteyen maıl den bana ulasabılırler sıtesını ordan verebılırım burdan reklam olması belkı yasaktır dıye wermek ıstemıyorum okahveci91@gmial. com
Ekran kartı çok iyi seçim yapmışsın ama işlemci ilerde boğulur seneye çok çok daha işlemci yiyen oyunlar çıkacak onun için 4300 yerine 6300 alabilirsin intele para verme amd 6300 iyidir.
www.vatanbilgisayar.com/...cache-32nm-islemci.html
bu işlemçi benim anakartıma uygunmu? bunu düşünüyorum
anakartın FX işlemci desteği var ancak siz o anakartla o işlemciyi istediğiniz gibi kullanamazsınız çünkü o işlemci 220 watt güç harcıyor her FX uyumlu anakartla kullanılmaz. O işlemci için en az 990fx bir anakart olmalı ki bu anakartlar bile şu an yetersiz geldiği için AMD yakın zaman da 1070, 1090FX anakartlarını piyasaya sürecektir.Sana önereceğim Amd 8350'dir en iyisi budur bazı arkadaşlar amd oyun için iyi değil diyorlar hiçbişey bilmeden amdnin işlemci amacı zaten oyun içindir intele para vermeye bile değmez ayrıca sıvı soğutma sistemide var sende on numara olur amd 8350 unutma :)
fiyatı 502 tlmiş uygunda 8 cekirdek 4 ghz 16 mb iyimiş bu benim anakartıma uyarmı?
benim psu yetermi? 750 watt? işlemci kac waat istiyor bendeki 95 watt.
Muhtelemen yeterli olacaktır ama sana önereim corsair alabilirsin psu olarak çok iyidir www.vatanbilgisayar.com/...oduler-guc-kaynagi.html
bende cooler master gt 80 750 watt psu var takılı kasaya gücünü yüksetmeyeceksem bosuna masraf olmasın işlemci alacam. ?
www.vatanbilgisayar.com/...s-750w-guc-kaynagi.html
psu bu abi iyi diyorlar yorumlarda
hımm teşekkürler :) şu an sorunsuz işleçi yetiyor yetmedigi zaman o işlemçiyi alacam
sistem boşda ekran kartı 25 c anakart 25 c işlemci 24 c hdd 28 c gta 4 oynarken herşey. full ayarda işlemçi max 30 anakart max 29 ekran kartı 36 hdd 30 c gecmiyor psu hic ısınmıyor ısınan bir parca görmedim sıvı bu kadar etkili oldugunu bilmiyordum :)
haklısın :)
la gta 5 pc ye çıktımı
hayır ilerde cıkdıgı zaman diyorum şimdi 4 oynuyorum :) gb yetersiz olurmu diye sormuşdum
hadi ya kötü oldu bu ama belli olmaz istek yogun olursa yaparlar belki oyun konsol icin yapdılar ama pezeverkler ya :D
hımm :((
normalde sen degil başka arkadaş haketmişdi bana göre madem ihtiyacın var buyur
önemli degil
Cevap
6Cevap
Arkadaşım ekran kartının gb si fazla bişey ifade etmez oyun için kaç bit sen onu söyle?
Asus Nvıdıa GTX 770M 2 GB kAC BİT Bilmiyorum Nvıdıa Sitesinde Böyle Yazıyorr 256-bit GDDR5
**ına bile koyar ama sonraki çıkacak oyunları kaldırmayabilir.
kac sene sonraki oyunlar?
ooo iyi ben 6 sene sonra degiştirecem zaten 3 yıl garantili asus marka :)
babam en az 5 , 6 yıl gidecek dedi :D ha parca bozulur yanar sorun degil yenisi alınır :) dedi
Güzel toplamışsında işlemciye 50 lira daha koyup şunu alsan bilgisayar süper olurdu.
www.vatanbilgisayar.com/...cache-32nm-islemci.html
biraz kullanim bunu sonra bunu alacam www.vatanbilgisayar.com/...cache-32nm-islemci.html
asus güvenim tam :) cıkartmaz bence :)
işlemci ekran kartına darboğaz yapabılır kanks ıslemcın cok ıyı deıl
Bana bütün oyunları sorunsuz kaldırır dediler 4 cekirdekden sonrası gereksiz dediler? 3.80 mhz? 8 mb ön bellek kötü? oyun için
bana gta 5 kaldırsın sorunsuz yeter yetermi işlemci?
kaldırıyorsa sorun yok teşşekkür etdim :)
gta 5 kaldrır diyen kafa ne içmiş acaba pcye cıkmadıki cıkcagı belli değil calısn bunları söylemediyse dünyadan haberi yok
Çıkacağı kesin arkadaşım rocstar games açıklama yaptı aç oku azıcık
Bu kaldırmazsa hangi kasa kaldıracak
bilmem anlamam fazla
bilgisayarı aldım onunla yazıyorum :) kovaladım 600 tl indirim :)
windows deneyimde işlemçi : 7,3 ram : 7,6 grafikler 7,9 oyun grafikleri 7,9 birinci sabit disk 7,5 verdi?
not windows 7 ultimate 64 bit için gecerlidir 1,0 7,9 arası degerlendiriyormuş
ama 1,0 7.9 arası değerlendirme 7 ve üstü olması iyi degilmi? daha aşagıda olsa kötü olurdu bence sen nediyorsun?
500 tl kasayı 200 tl aldım işlemci bana 230 tl geldi :) sıfır indirimden yararalandım 100 / 40 45 varan indirimler vardı
bütün ürünlerde 100/ 40 indirim yok hepsi ayrı ayrı fiyat degişiyor o internetdeki fayat internete özel vatana git fiyat aynı degil biraz daha üstü.. internete özel görmedin mi?
anladım peki. beklentim cok yüksek degil zaten :)
aynen gta 4 full ayarlarda oynuyorum ne fps düşüklügü nede ufak bir ısınma görmedim memnumum gta 5 cıkmayacakmış zaten :///
yukardaki cevaplan arkadaş dedi
inşallah cıkar diyelim :)
Kaldirir
teşekkür ederim sağolun
Rica
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?