Kaldırmaz benım pc ozellıklerı bundan cok cok ıyı olmasına rağmen cs go bıle zor oynanıyo gta 5 suanda dunyada en cok grafikleri yuksek oyunlardan bırı sırf gta 5 ıcın alıyosan verme o parayı zaten oynayamıcaksın kasmaktan donmaktan gıt playstation 3 al bak keyfıne ordan oyna miiss kasma donma sıfır ;)
1
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Alsam ps4 alırım ama benim bilgisayara ihtiyacım var ayrıca oyunlara para yetiremem batarım
Ya arkadas sende hem soru soruyosun hem bılgıc bılgıc atarlı atarlı yorumlar atıyosun yardım etmek ısteyen ınsanları azarlıyon burda cınsmısın nesın anlamadım bos yapma hıcbı sıkıntısı yok pc ın yasın kadar pc ıle ugrastım ılgılendım aldım sattım bılgın yoksa fıkrınde olmasın benım canımı sıkma suankı en son cıkan en yuksek ozellıklı pclerde oynanıyo gta5 dedıgın oyun 1.500 lıraya aldıgın pcle atere oynar gıbı oynarsın marıo gıbı bole artıst artıst yorum yapma bıdada hadı
Bişey demedim ki neye sinirleniyorsun bu kadar bende özellikleri çok iyi olmayan bir bilgisayarda gta 5 oynayabildiğimi söylüyorum açıkçası tuhaf geldi konuşma tarzım belki gıcık gelmiş olabilir ama kötü bişey söylemedim bilgisayarına öyle dememe üzüldüysen afedersin onu kırmak istemedim
KAsayı alacak olan kişi 710 gpu için GTA V te ince ayarları yapabilecek bir kişiyse ve de 4 GB ram ile oynamayı düşünüyorsa ve bu grafiklerde kabul ediyorsa alsın keyfine baksın ama bu sistemi ilerleyen zamanlarda güncellemek isterse de bayağı bir masraf yapması gerekecektir...
Ben daha kötü bir sistemde bile oynuyordum 710 çok kötü bir gpu değil. Ama kızın maddi durumu buna müsait ediyordur ilerde günceller anlıyorsa bu işlerden ya da hazır alır.
o fiyata msi veya monster al derim bulursun ne alaka dostum her bütçeye uygun var zaten kaliteli marka olsun yeter diyorum çünkü bu markların işi gücü bilgisayar ve kesinlikle garanti sorunu yaşamassın
ne güzel ya oyun bağımlısı kız sevdim dostum sen msi ve monster bulursun araştır olmassa forum donanım habere konu aç zaten oradan kesin bulursun bu site vasat biraz
minimum ayarlarda 800x600 çözünürlükte 15-20 FPS arası alırsan kendini şanslı say bu cihazla... Ha kaldı ki özelliklerine göre fiyatı bayağı bir abartılmış ve de yüksek...
Grass Quality Ayarını %50ye getirsen bile gta5 en güçlü sistemde kasmaktadır sen hesap et O paraya git ps4 al
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bu fiyata bundan kat kat iyi sistem toplarım sana istersen topliyim yani yok bu olmaz ben toplamayı bilmem diyeceksen hiç uğraştırma beni
1
12 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
bu arada resimdeki kasa 6100 işlemcili geçen neslin işlemcisini kullanıyor ve 2 çekirdekli 4 çekirdekli oyunlarda randıman alamicaksın ekran kartın gt730 çok dandik...
bu kasayı aldığın an satışta 900 lira zor edecektir çünkü bu kasayı yapan exper firması zaten yaklaşık 800 lira karını alıyor hesaplamalarda bedavaya mı toplicak sandın
kızım o zaman bunu alana de ki gitsin ryzen sistem veya intel 7. nesil sistem toplasın ekran kartını da gtx 1050ti veya gtx 560 alsın bu paraya yeni parçalar ve daha güçlüleri toplanır
Aynen kalite düşer oyunu çok kasar Gta 5 çok çok kalitede bir oyun tavsiye etmem fiyatı da çok fazla toplama yapsan bundan daha iyi kalitede uygun fiyata yapılır
i3 serisini 6. nesil islemcisi yani kotu bir islemci degil Şu an 7900x en son cikan 7. nesil islencilere nazaran yakin yani o i9 cikti zaten i3 size eski gelebilir normal
Saçma sapan konuşma ben gta 5 i 2 GB ekran kartıyla çok rahat oynadım illa 4 gb olucak diye bişey yok kulaktan dolma bilgilerle buraya artistlik yapmaya gelmeyin
ben bilgisayar isiyle ugrasiyor o makina alinmaz ben sana diyim bilen hazir pcden uzak durun bilen bir arkadasin varsa toplama yapsin sana ryzen islemcili 1050 ti ekran karti makina 2500 malolur
4 GB 128 BİT R7 240 OC GDDR3 HDMI ATI HARİCİ EKRAN Kartı bu ekran kartını kullanmama rağmen oyunda donmalar oluyor yardımcı olmak istedik kardeşim işine nasıl geliyorsa
cop cop at cope gitsen invidianin 1 gb 128 bitlik ekran kartiyla denk senin o dedigin ekran karti 😄😄 bak ekran karti modeli soyluyorum alin bunu isinize bakin Şu an en iyi ve hesapli ekran karti
Biliyorum 256 bit alıcam ama zamanı var invidia nın kalitesi tartışılmaz bundan önceki bilgisayarımda kullandım hala duruyor ddr2 olduğu için yenilere ayak uydurması zor
i 9 lar cikti reis yeni islemcide i3 i5 i7 i9 intelij bunlari birde nesli var aklinda bulunsun her serinin nesli var mesela i5 7400 k yedinci nesil demek 😊
bak benim dukkandaki makinam i3 2 nesil senin bundan cok daha kotu uzerinde 2 gb 128 bit ekran karti var bundan cok daha kotu olmasina ragmen cs go lol vs vs yeni cikan cok oyunu rahatlikla oynuyorum ama son ayarlarda degil tabiki
bak benden sana son birsey ryzen serisi var amd islemcilerin oyun icin yapiyor ryzen serisini intel. kadar iyi degil ama kotude degil biraz arastir internetten tek tek siparis ver gelince hepsini bilgisayarciya toplativer
dedem örgüt kurdu ama devlet ler birleşip parçaladı örgütü örgüt yıkılmasadı başkanı olsadım ne yapacaktım bu ülkeye iş güç yok para yok çocuk yapdiyor utanmadan
tamam kasayı da alırsın. Neden pc ye ihtiyacın olsun ki? Herkes parça parça alıyor. Şu gösterdiğin pc deki ekran kartı çöp mesela ve ekran kartı oyun için en önemlisi. Forumlarda konu aç bütçeye kadar toplarlar pc manyağı gençler
sen bir ukala tavrını değiştir ilk önce. Kasa , işlemci, ekran kartı, anakart, ram, güç kaynağı, soğutucu vs alıcaksın aldığın yer veya götüreceğin herhangi bir bilgisayarcı birleştirecek neresini anlamadın bunun?
evet hepsi satıyor mağazalarda vatan olabilir mesela , internet üzerinden de alabilirsin ama parçaların birbirine özellik olarak uyması lazım onun için forumlardan bilen birinden yardım al.
prototype serisi var internetten cracklo indirip oynayabilirsin crysis var favorim türkçe internetten yine aynı şekilde indirebilirsin lf4death serisi var eğer dilersen lef4die 2 ti ikimiz oynayabiliriz multi secenegi var assasin creed serilerini netten indire bilirsin onlarda iyi
Aslında acayip saçma bişey oldu bir kaç dosya sildim oyun dosyalarım fışkırmış sanıp sonra antivirüs yükledim yeniden başlattı pc yi sonra iptal siyah ekran
Pek sayılmaz aslında Windows 10 dosyalarını bir CD ye atıcam sonra siyah ekran veren bilgisayarıma takıcam sorun çözülecek sihirli değnek gibi yanlış biliyorum dimi itiraf et
Windows çok harika bir iş yapmış tebrik ediyorum onu dava açsam kazanırım belkide Windows 8 den sonra bios ekranını açmak için bilgisayarı yeniden başlatmak gerekiyor ama benim yeniden başlatmam imkansız çünkü siyah ekran alıyorum ve hiçbir tepki vermiyor belkide bunu Windows un kurucusu bile çözemez daha kullanıcıların başına böyle birşey geleceğini akıl edememiş
Sizin bilgisayarlar bir tuhaf bence çünkü bende 8 gb ram 2 GB nvidia gt720 ile en yüksek ayarlarda kasmadan oynuyordum ve bu laptoptu bende mi sıkıntı var
Keşke şu an oyunu açıp çekip atabilsem keşke msa yı kısıyodum biraz o kadar ama kasma olmuyordu ama senin de en düşük ayarlarda oynaman imkansız çünkü bilgisayarın kötü değil
Dostum i3 CPU yeterli 4 gb DDR3 ram ve de 710 ekran kartı var... 4 gb ram ve de GT710 la nereye oyunuyor GTA V i... üzerine 200 daha eklese bu fiyata GTX 1050 ti - 8 GB DDR4 ve de 7 nci nesil i3 işlemcili bir sistem toplanır ki daha 3 hafta önce topladım 2200 e mal oldu... 550 Watt lık Cooler Master kasayla beraber..
254 bit ekran kartı yok kardeş o 256 bittir ve ayrıca işler artık bit ile ilerlemiyor devir grafik işlemci ve vram devri ve bu sistem gta 5 i zorlayarak oynatır
@isviçresizbilimadamı 800 x 600 çözünürlükte minimum ayarlarda 15 - 20 fps arası bile alamaz bu sistem GTA V ne kadar optimizsayonu çok iyi bile olsa...
@Damlakatre hocam alır almasına da bu kasanın güncelliği yok ilerisi yok ayrıca kar amaçlı toplanmış bir sistem firma toplamış nihayetin de bu paraya ryzen veya 7. nesil + 1050ti lı sistem toplanır
@isviçresizbilimadamı Aynen daha 3 hafta önce topladım 7 nesil intel CPU - 8 gb DDR4 - GTX 1050ti ile... Kasa fiyatna göre fazla yüksek ve de kullanıcıyı kandırmaya yönelik... İçinde ki anakrtın markası bile piyasadae bilinmeyen en kalitesiz bordlardan konuşluyor... PSU yu saymıyorum bile 300 Watt lık reel değere sahip 450 -500 Watt lık Peek değere sahip her an patlamaya hazır ne idüğü belirsiz bir PSU... Ama insanlara anlatamazsın...
@Damlakatre yahu bu konu da bilgisiz olanlar için toplanıyor bu kasalar zaten tamamen kar amaçlı bunun önüne geçemezsin çünkü yasal yapacak bişey yok hocam almayın aldırtmayın demekten başka :)
@isviçresizbilimadamı Doğru haklısın 18 senedir bu sektördeyim son 10 senede de artık sadece 15-20 bin tl ve üzeri özel Gaming Sistem toplamaya başladım ama sakalımız yok ki işte... Almayın aldırtmayın diyoruz elimizden geldiği kadar... Her neyse bu konu hiç kapanmaz iyi geceler arkadaşım... :) :)
Sana kimse bilgisiz demiyor ki neden üzerine alındın ki... Burada bir bilfgi patlaşılıyor ve senin hakkında bir şey söylenmedi... Vermiş olduğun o sistem üzerinde bir tartışma sadece... Sana karşı bir şey söyleyen yok zaten...
Kimsenin kasıldığı yok sadece sana yardımcı olmaya çalışıyoruz düşündüğün sistem hakkında ve ileride de zarar görmemen için... Ha sen bunu başkja türlü olarak algılıyorsan o zman ne yaprsan yap git al bu kasayı bu kasayla GTA V i 2 K çözünürlükte Ultra ayarlarda 100 fps le oynarsın... İyi geceler...
bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır soran bilgisiz olmak ayıp veya bir kusur değil bilgi paylaşımı yapıyoruz kibarca yaklaşım yapıcağına atağa geçiyosun
herhangi bir tribim yok ama yardımcı olmak için bilgi verdik sen burda geçip bize bana bilgisiz mi demek istedin ve de ne kastnız be diye trip atarak kendin yaptın zaten... Herneyse boşver... Bu tartışma da burada sonlansın nihayetinde de yorumu ilk yapan kişiye de bildirim gidiyor onu da rahatsız etmenin mantığı yok burada bitsin kapansın... iyi geceler...
En İyi Cevaplar