Hepsiburada, Trendyol, Morhipo ve DeFacto’un müşteri bilgileri hacklendiği ve başta kredi kartı bilgileri olmak üzere kullanıcıların tüm bilgilerinin çalındığı iddiası e-ticaret kullanıcılarını panikletti.
Peki gerçekte ne oldu? Öncelikle tüketicilerin içi rahat olsun kredi kartı bilgilerine ulaşılması söz konusu değilmiş. Haber linki İnternetten alışveriş yaparken nelere dikkat edersiniz? Kredi kartınızı kullanırken tedirgin olur musunuz?
Hepsiburada, Trendyol, Morhipo ve DeFacto hacklendi! İnternetten alışveriş yapar mısınız?
Bazı ürünler hiçbir yerde olmadığı icinYada erisebilme imkanım olmadığı için cevap evetYada birine bişey lazım oluyoNetten alıp parasını ödeyip karşı tarafın adresine gönderebiloyosunKarşı tarafın hem isi görülmüş oluyo, hemde mağdur olmamış oluyoDaha bugün 2 ders kitabi1 hikaye kitabı1 kitaplık siparişi verdimToplamda internnetn alışveriş icin bikac aydir verdiğim para 3000 i aşmıştırAma herhangi bir problemle karşılaşmadımİade değişim ya da para iadesi hem mümkün oldu :)
Sanal kartlar var, limitini düşük tutarak alışveriş yapılabilir internetten. Kredi kartım yok hiç tedirginlik yaşamıyorum bu yüzden, ayrıca internetten de alışveriş yapmıyorum. Ellemeden ve denemeden alamıyorum.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,1b cevap paylaştı.
Kredi kartı gibi bilgilerin İnternet sitesine kayıt yapmasına karşıyım bu yüzden hiç kaydetmem ve özellikle alışveriş sonrası İnternete açıp kapatma özelliğini kapatırım mutlaka
En İyi Cevaplar