Arkadaşlar şimdi 3 yıl önce hediye gelen bir Fakir coctail max katı meyve sıkacağım var, görseldeki ürün. Satsam mı 700-800 tl arasına satabilirim. Yoksa ilerisi (çocuklu falan olunca ) için saklasam mı?
Yıkaması falan uğraştırır diye kullanmıyorum. Daha ucuz sıkma ürünüm var onu kullanıyorum. Ürün kaliteli olmasına kaliteli. Blender camdan olduğu için sağlıklı. Alt taraf sabit. Meyve sıkacağınız zaman meyve sıkma aparatını , blenderi kullanacağınız zaman blender aparatını takıyorsunuz üstüne. Satayım mı, ilerde çocuklu falan olunca lazım mı olur?
Satayım mı arap kızı satayım mı katı meyve sıkacağımı?
Canım bak ben burada 32.000 e satılan parfümü Rusya'dan Petersburg Tan 2120 dolara aldım benim işim bu ticaret 4 dil biliyorum bilmediğim dillerdede ingilizce ile istediğimi cevirtip ariyorum
Herkes senin gibi aradığı ürünü gidip Rusyadan getirtemez veya getirteni bulamaz. Çok zor. Mesela bir 6 ay a kadar elimdeki telefonu bırakır yenisini alırım. Ama yurtdışından getirenine nasıl rastlicam. Ben de isterim iyiyi uygun fiyata alayım. Sen 800- 1000 tl lik ürünü 400 e getiririm diyorsun. Onu sen ve yakınındakiler alabilir ancak.
Bağlantı önemli, ben size kemere tatile geliyo oldugunuzda başka ülkeden size hiçbir tür firmasının göstermediği rotalar çizip deneyimledigim en iyi otelleri buluyorum diyelim siz bana bir ürün kargolarken muhtemelen gocunmazsiniz
Reklam veririm direk getirdigim ürünün miktarina göre değişir 50 bin çekip sadece reklam ve pr a harcarim tek ürün kalmaz ha milyonlar kazanmak istersem üründen biraz daha uğraşırım ama kazanırım
En İyi Cevaplar