Çabuk benim minik çeri domateslerime biberlerime bakın🥳 Karpuzlar olana kadar tüm bahçeyi size göstericem hiç merak etmeyin😎 bunlar kahvaltıda ne yenir ama😋Sizi yiyeerrim yiyeerrim 😎
İmkanınız olsa sebze meyve yetiştirmek ister misiniz yoksa ben uğraşmam alır pazardan yerim mi dersiniz?
Tabi ki isterim artık istediğim gibi bir eş adayı bulabilirsem tam kafa dengi onunla birlikte bir çoftlik/köy evi yapıp bahçemizde yiyebileceğiniz kadar sebze falan yetiştirmeyi düşünüyorum
Bu resim internetten alıntı örnek vermek amacıyla ama bu durumda çalılık da ne yazık ki olacak ve her yerde var belki yılanlar ancak yalanlarla da yaşamayı öğreneceğiz maalesef bizim köyümüzde dedem gilin amcam gilin halam gilin evlerinde kaç defa denk geldi ama hala orada yaşayanlar var yılandan korkup kendi istediğimiz gibi yaşamaktan vazgeçmeyeceğiz yani tabiatımıza ters zaten bu 🤭
Kesinlikle kendim yetiştirmek isterdim. Bahçeli küçük bir evde kendime bostan yapmak en büyük hayalim. Çiçekleri toprağı onlarla ilgilenmeyi çok seviyorum. Ayrıca çok güzel görünüyorlar emeğine sağlık
Yetiştiriyoruz, 1200 tane domates ve biber fidesi diktik, ayrıca bahçemizde mısır, kavun, karpuz, bezelye, bakla, börülce, patlıcan, salatalık, kabak, nohut, fasülye de ekili. Kurutup kış boyunca yiyoruz.
Çocukluğum bağda bostanda geçti ve o denli çoklardı ve alıcısı yoktuki bulduk bunadık olurduk şimdilerde bunun hasretiyle saksıya ekerim, o bir biber ne kıymetlidir anlatamam Çünkü çocukluğum ranta kurban gitti çarpık politikalar yüzünden
valla bu ekonomi ile anca geçinebiliriz umudumu çaldılar anca bir şans geriye kalıyor zengin bir eş beni alırsa hazır kayınpederin bahçesine çökeriz 😅😅
zaten görmüyor musun evlilik kaçlara kadar yükseldi önceden biri çalışırken geçim olabiliyorken şimdi ikisi çalışsa normal bir hayat düzeyini yakalayabiliyorlar yani bilmiyorum zor
Benim evim müstakil. Kocaman da bahçem var. Domates, biber, soğan, sarımsak, nane, maydonoz, kiraz, erk, kayısı, şeftali, marihuana diktim hep topluyorum. Kolay kolay dışarıdan sebze, meyve almam.
Yaaa kabaklarınızı e enginarınızı da görmüştüm gerçekten muhteşem işler başarmışsınız elinize sağlık çok beğendim afiyetle yenilsin. İnşallah ileride benim de kendime ait bahçem olur da bende böyle uğraşırım çok heveslendim resmen yaaa :/