Getir'den demin tatli soyledim. Kadin bir kurye getirdi dunyanin en guleryuzlu ve kibar kadini. Pek sarsmadim ama pasta falansa kusura bakma dedi, yok dedim her iş kadinla guzel. Gozlerimiz doldu karsilikli.Bu da kazandibim ❤❤ Kadinin elinin degdigi her yer guzellesir arkadaslar.
Getir kuryeleri kadar kaliteli hizmet veren başka firma var mı?
İyi de bu firmayla alakalı bir durum değil ki. O an sinirli bir adam denk gelseydi belki hız yapıp ürünü sarsacaktı, gelip sana da kaba davranacaktı ve sen de burada pozitif değil negatif bir soru soruyor olacaktın. Ama kadınların bazı işler daha iyi yaptığın konusunda hemfikirim ✩
Öncelikle kadın kurye ile gelmesi muhteşem bir şeymiş, uzun zamandır paket siparişi veririm daha hiç kadın kurye ile karşılaşamadım maalesef. Kibarlığı ise ayrı bir güzelmiş, keşke getir burda da olaydı🤧
Kesinlikle öyle. Biz kadinlar daha sevecen daha güler yüzlüyüz. Ama tabi böyle gördüğümüze bakmasınlar, intikam almayi da iyi biliriz ders vermeyi de djdjxjxd
Tabi kadınlar daha güleryüzlü daha samimiler bazen hayran kalıyorum samimiyetlerine sonra bakıyorum en ufak şeyde samimiyetleri bitiyor sanki arasında daha önce hiç birşey paylasilmamis yaşanmamış gibi davranıyorlar yani uzun lafın kısası kadınların ne samimiyetlerine nede Güleryüzüne güven olur...
Bende getirden sölüyorum çok cici bir kız getirdi 3-4 defa ve gece geçti saat. Elinde sularla geldi, şaşırdım. Getir içlerinde en düzgünü bencede, yemeksepeti'nin kuryeleri içler acısı..
Bahşiş alırken güzel taktikmiş , duygu sömürüsü işini kadınlardan daha muazzam yapan bir canlı görmedim 😂, muhtemelen bir erkek yapsa şunu yakışıklı olmayan , 'sanane canım içinde ne varsa var' derdiniz muhtemelen. Getir'e selamlar.
Kadını yuceltme ihtiyacının altında yatan sebep dusundugum sey degildir umarim. Getir kuryeden henuz birsey getirtmedim ama glovonun kuryeleri guleryuzlu idi
söylemek istediğim 2 şey var. Birincisi sence reklam yapacak olsam böyle mi yaparım? İkincisi reklama günde belki yüz kere maruz kalan insanlar için reklam yakalamak artık bir oyuna falan dönüştü de benim mi haberim yok?
Bu da bonus olsun: Hep gömmeyelim bazen de övelim sevdiğimiz ürün ve markaları.
En İyi Cevaplar