İş yerinde bir ablanın tavsiyesi üzerine bu siteyi keşfettim güya oradan daha ucuza yurtdışından gelen birçok şeyi alabiliyormuş. Tabi buna ülkemizde baya pahalıya satılan nike gibi marka ayakkabılar da dahil ben biraz inceledim siteyi ayakkabıların fiyatını 140 civarında satıyor kdv ve kargo ücreti dahil fiyatı bu ama bana orjinal ürünmüş gibi gelmedi nedir bu sitenin aslı astarı peki?Sitedeki fiyatlar bu şekilde o dediğim abla sürekli buradan alıyormuş
Wish sitesindeki nike ayakkabılar orijinal mi değil mi? bilenler yazarsa daha makbule geçer?
İsterse hiçbir vergiyi almasın yine o fiyata orijinalini satamazlar. Bu ürünleri Türkiye’de de bulabirsin zaten. Dayanıklılık da çok farketmiyor muhtemelen ama isim hakkı diye bir şey var neden çakma alasın ki. İsimsiz al o zaman bence gerek yok bunlara. bir kere çakma ürün giyersen giydiğin her şeye çakma damgası yapışır büyük risk bence.
Eğer replika ise replika dediğimiz ürün görünüş olarak orijinalinin 1e1 kopyasıdır. Arada hiç bir fark yoktur fakat dayanıklılığı nasıl olur bunu bilemem.
şu an kullandığın ayakkabılar orijinal değilse ve bu site güvenilir ise (yani kutu içeriğinden hıyar vb. bir şey çıkmayacak ise) buradan almak daha mantıklı. Yani 90-100₺ verip ne olduğu belirsiz ayakkabı giymek yerine bu şekilde replika ürünler giymek daha mantıklı.
Nike markasına ait replika olan ürünler ülkemizde de aynı fiyata satılıyor zaten neden ürün sitede 40 tl olduğu halde kdv + kargo parasıyla birlikte 140 tl ödeyeyim ki Ben genelde flodan falan alıyorum ayakkabılarımı, orada bilindik birkaç marka var onları tercih ediyorum. Nike markasına ait de birkaç tane var onları seneler önce almıştım şu an için almadım ateş pahası geliyor bana
Ablaya sordum biraz önce yok diyor orjinalmiş dedim ki ablacım aynısını birebir yapıyorlar zaten orjinali sana kim yurtdışından ucuza versin ama dinlemedi tabi ben vazgeçtim almam asla
En İyi Cevaplar