Iyi gunler yks ogremcisiyim ama benim icin en buyuk sorun calisma ortamim
Çalışamıyorum cunku aşırı dar bir odam var ve arka tarafta oldugu icin karanlik kaliyor Kapiyi bir kapatayim hamam gibi oluyor. calisma labasini aciyorum gene hamam gibi oluyor evimizde kucuk zaten kutuphane desen hergun gidemem ne onerirsiniz yani calisma istegimi getirmiyor ben ne yapayimki calisma istegimi getirsinBu benimki degil hemen hemen ayni model ama daha koyu kahverengi benimki bide yaninsa kocaman gardorap var
Sanırım kitaplık ve masa birleşik o zaman o masayı olduğu yerinde bırak oraya sadece test kitaplarını falan dizersin gözünün önünde olmasını istediklerini masana dizersin hem deneme çözerken zamanı kontrol edebilmek için masaya küçük bir saatte koyabilirsin kendine fonksiyonel sıkıldıkça yerini değiştirebileceğin hafif bir çalışma masası edin ve odanın tam ortasına koy böylece birşey alma gereği duyduğunda başını arkaya çevirmek zorunda kalmazsın herşey görüş alanında olur ayrıca sınav senen olduğu için çalışma alanının odanın tam merkezinde oluşuna kimse birşey diyemez bence çünkü odan sadece buna müsait görünüyor hem tam ortada olduğunda oda küçükmüş hissi de yaratmaz seçeceğin masa ortaya koyduğun için yatağına geçişi falan kapatıyorsa veya başka birşeyleri engelliyorsa bundan dolayı yerini rahatça değiştirip işini halledebileceğin hafif bir masa olmalı bu düğünlerde ya da yemek verildiğinde falan vs.. her yerde kullanılan dikdörtgen beyaz plastik masalardan olabilir senin tercihine kalmış
Katayim masami beyaza boyamak istiyorum maa tek yapamam ailemde boyle seyleri sacma buluyor ne geregi var calis iste diye anlatamadim onlara birseyleri degistieelim diyirum degismez diye tutturuyorlar bir mobilyayo degistirelim diyorum olmaz diyorlar 2+1 ev boyle oluyor malesef besiktas olunca bide
Bak nap biliyomusun bu defter kaplığı gibi yapışkan dolap süsleme kaplığı var onlardan al zevkine uygun olanı onunla kapla masayı yeni renk katar sıkıntı yapmazlar sıkıldığın zaman kolayda sökülüyor
En İyi Cevaplar