Bence gliss in mavi olanı var ya million glos. Benim saçlarıma gerçekten çok faydası dokundu kepek bile bırakmıyor ve saçta ki kokusu ve yumuşaklığı bir sonraki yıkamaya kadar kalici
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Mecburen kullandigim Elseve var, sadece mecburen. Memnun olan varsa oneride bulunabilir
00 Yorumla
- Saç Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAha anlatım bozukluğu :)) hangi marka şampuan kullanıyorsunuz olacak dogru dizilişi:)))
ben mentollü clear ya da blendax kullanıyorum mentol ön şart00 Yorumla
+1 yılsampuan kullanmam gozluklu reıs ben hacı sakır sabun kullanıyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Tek bir marka kullanmiyorum bagisiklik kazanmasin diye saclarım genelde loreal markalari kullaniyorum
10 Yorumla- Saç Bakım konusunda 500 cevap paylaştı.
+1 yılHerbal essence tavsiye ederim ama özel bir numarası yok. Özel bir numarası olmadığı için de daha uygun fiyatlı bir marka alabilirsin. Bana hediye gelmişti, normal gidip satın almazdim bunu yani..
10 Yorumla ersag in bio sampuanini kullanıyorum normal şampuanlar hep kimyasal alayı 5 kuruş etmez. bu şampuanı kullandıktan sonra anladım.
10 YorumlaHaldır şaldır dı 10 yıldan berl, degiştırdım elidor yaptım shoulder den daha cok memnunum elidor cok guzell
00 Yorumla
+1 yılsyoss. baya memnunum , saclarimi yumusacik yapiyor ve kabarmalarini olnluyor.
02 Yorumla- +1 yıl
kalin telli ve dalgalilar ve cabuk elektrikleniyorlar maalesef... gur ama az sacim var.
Pantene. Evet memnunum parlaklık ve yumuşaklık veriyor
10 Yorumla
+1 yılElseve kullaniyorum 6 cicek ozlu harika yumusakcik yapiyor suanda yeni cikan serisini kullaniyorum dream day long u oda guzel
00 Yorumla
+1 yılSyos cok guzek beyazi cok seviyorumben sonra iste elidor head solders pantene elseve elidor pantene duru ozel sampuanlarda hepsini kullandim enguzel syoss kesinliklw
01 Yorumla- +1 yıl
Suanda zeytinyagli sampuan kullNiuorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılselam iti isimli üye gönder diiye rıca etti
https://www.youtube.com/watch?v=KyMNLIYRsR400 Yorumla
+1 yılHead and shoulders naneli. Hava biraz esince efsane bir rahatlık oluyor 😂
00 YorumlaYeni keşfettiğim bir şampuan çok iyi geldi içeriği de daha temiz ogx biotinli olani
00 YorumlaElseve Dream Long aldım, yeni çıktı daha.
İyi gibi.00 Yorumla
+1 yılsabun shoulders sjsjjs cidden sabun en iyisi bu zehirleri saçıma süremem
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 433 cevap paylaştı. Elseve kullanıyorum bu ara. Gayet iyi geliyor saç dökülmem azaldı.
00 YorumlaHead & Shoulders, uzun yıllardır onu kullanıyorum kepek yapmıyor saçı sertleştirmiyor.
00 YorumlaSyossun saç kremleri güzel. Şampuanım Elidor. Badem yağı ekliyorum içine memnunum
10 Yorumla
+1 yılVichy Dercos. Özellikle yağlı ya da kepekli saçlara ☺️
06 Yorumla- +1 yıl
Saç tipin nedir?
- +1 yıl
İkisi bir arada ise saç diplerinde mantar olabilir. Piyasadaki kortizonsuz en iyi ürün. 2 gün ara ile dene. Bir günde dalin tarzı kimyasal içermeyen bebe şampuanı kullan. Linki paylaşıyorum.
www.vichy.com.tr/.../p15299.aspx - +1 yıl
bir özele gelir misin ☺️ Benzer durumları bende yaşadım. Ve herşeyi denedim...
+1 yılCliermen kulanyom tavsiyede edyom saçları yumusatyo inceltiyo cok güzel 😊
10 Yorumla
+1 yılHed en şaldır limonlu
12 Yorumla- +1 yıl
Kskdkskdkkfkd iyiydi
+1 yılSana söylemiştim ne kullandığımı. Hafızanı yoklarsan bulursun. Bulamazsan demek benden nefret etmişsin onu anlarım
072 Yorumla- +1 yıl
Sanane kullanıyorum? Ve ayrıca saçalrım seyrek kel değilim tam. Ben SEBAMED ANTİ HAİR LOSS kullanırım. Sayesinde tam parlak kel değilim şekerim anlıyor musun?
- +1 yıl
Sen ise BLENDAX kullanmaya devam ederek, kellik yarışında beni geçeceğini sanıyorum. BLENDAX kimyasal bir cacık çorbası yani
- +1 yıl
Bir soğuk ve sade suyla yüzümü yıkıyayım ben. Çekirdekler hazır mı bekle geliyon :((
- +1 yıl
Ne çekirdeği şaka yaptım. Bu saatte çat çut çekemem.
- +1 yıl
Kabak çekirdeği var yer misin? Yani kabak kafamın içinde ki beyin çekirdek işte. Çekirdeksiz bırakma beni yeme :((
- +1 yıl
Berna? Bulaşıklar bitti mi? Bitir de artık müzik dinliyelim :(( Artık haralet edeceğim sıcak ve nem çekirdeğimi kavurdu bee saçlarım yandı sanki :((
- +1 yıl
Hımm bacaklarımı uzattım şöylehhhh ohhhh. Postalayı ver müzüiklerimi şimdi baken. Hanzo olsam ayaklarımı yıka derdim şimdi malesef
- +1 yıl
Soğuksu içeceğim çok nem var su içcem
- +1 yıl
Sende beni motorlu makina mı sandın iyice, bende insanım :(
- +1 yıl
Hayır ya beni vitrin yapma Thatman :(( Senden farkım yok rıca ederim. Özele şu anda gelme sakın hazır değilim olur mu?
- +1 yıl
Bana bir gaz geldi ınnn ınnnnnnnn !! Takibim kabul edildi bir güven ve ego fışkırtısı yaşadım az önce Thatman. Artık savcılık ve polise vermezsin değil mi?:(
- +1 yıl
Ben senin gibi biriyken, neden beni kıskanıyorsun? Senden fazlam ve üstün bir yanım yok yani. Özele de gidebiliriz bunda bir şey yok. Ben hasta veya moron değilim. Başak burçları azıcık üşütük olur derlerdi sence?
- +1 yıl
Piştt :))
- +1 yıl
Sana 20 dakika verdim. Ya yazarsın ya da saçımı da alır giderim?
- +1 yıl
Yakışıyor mu sana şimdi bu? Akranın mıyım ben senin kızım? Eşşek kadar adam ben karşında yaptığına bak yani. Gazı verdin ve çektin gibi oldu :(( Yokuş yukarı rampa çokan araba misali gaz kesilmesi yaşadım ve hak etmedim :( yokuşta bıraktın beni çek el frenimi ozaman !!!
- +1 yıl
Aniden kayboldun. Gazını da al senin olsun şekerin oldu mu ? Bana gaz çok yani. Senin vereceğin gazın sahte ve suni gazın oktanına kanmadım anladın mı beni hee !!! Doğalgaz varken adi havagazını başka birilerine pompala sen hadi bye...
- +1 yıl
Sana dedim? Karpuz yutuğu kovdum seni şimdi :((
- +1 yıl
Yarın benannem babam denize urla'ya gidiyoruz. Geliyor musun?
- +1 yıl
Geliyorsan şişirmelerini al. Bende kürek kova takımı var
- +1 yıl
Neyy? Hayır ya saçmalama. Çekinmene gerek yok. Zaten babam da kel aynak.3 iti olacak sonuçta takma kafana şunu iti
- +1 yıl
Tamam sen bilirsin. İşin varsa önemli değil ya. Yoo neden alınayım saçmalama. Başka zaman yine gideriz günler bitti mi. Söz vermişssin o kadar arkadaşlarına onlarla gitmelisin. Ama fazla açılmayın, ganj nehrinin berrak suları çok akıntılı. Olaylara bulaşmayın yeter
- +1 yıl
Peki sanada iyi geceler. Bende uyuyayım erken kalkacağız..60 km falan gideceğiz çok değil zaten. Deniz kabuğu falan hayal etme uğraşameycen...
- +1 yıl
Yeni profilin uğurlu olsun?
- +1 yıl
Gördüm? Mor baş örtüsü güzel bağlanmış
- +1 yıl
Sen mi bağladın? Kim bağladı?
- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
Bana merhaba desene?
- +1 yıl
Sebep? Profilin mi güzel neden?
- +1 yıl
Yav artık hev hev !!!
- +1 yıl
He he pardon. Canım sıkıldı anlamıyor musun? Özele gidelim gel? :))
- +1 yıl
İStiyorsan tabi yani
- +1 yıl
THATMAN?
- +1 yıl
İyi geceler uyu şimdi malesef
- +1 yıl
THATMAN mış mış yaptı :( ...
- +1 yıl
? <<<
- +1 yıl
Sigara tüttüreyim mi 1 tane? Öylesine ? Geceler, katran karası geceler de, ellerim tütün kojsun mu geceler de?
- +1 yıl
Bir şey istemiyorum ya. Ne yapıyorsun? Sen sigara içiyor musun?
- +1 yıl
Bende içmiyorum 8 sene oldu. Bir tane içieyim dedim bir şey olur mu? Siyah uçları işlemeli baş örtün var mı senin?
- +1 yıl
Hiç hayal ettim. Beyaz tenlisin belkş yakılır dedik ne var? Her buzağın altında öküz aramayı bırak bence. Saçlarını ne zaman göreceğim ayrıca?
- +1 yıl
Ben kadın ve kızların kafa yapılarını hiç sevmem mesela. Erkek olarak kadın severim elbet. Mecbur değilim kadın ve kızların düşünce ve karakter yapılarını sevmeye anladın mı ? Erkeklerden de var sevmediğim tabi. Onlarda bana bayılmıyor onu da biliyorum. Kendimi de sevmem ben pek yani. Sen ne diyorsun bu yorumuma?
- +1 yıl
Senin kafan güzel çalışıyor. Muhattap olmuyorum zaten ben tek yaşıyorum. Aile ve akrabalar o kadar. Arkadaşlık dediğin şeyler karşılıklı zaman geçirmedir. Onunla bile uğraşacak enerji tüketmem. Sokaklarda çok gezen, arkadaşlığa ve arkadaşı çok olan herkes salaktır. Çok çalışanlar maldır.
- +1 yıl
Özele ne zaman geleceksin Berna? :(( Tarih ver
- +1 yıl
Kafanın biraz iyi çalışmasını, anadoluluğuna verdim hadi iyisin
- +1 yıl
Anladım. Uyuyor musun şimdi? :((
- +1 yıl
Hımm. Bende uyuyacağım ondan sordum. Ben biraz banel biriyim. Sosyal hayat dedikleri şey, sokaklar, cafeler, barlar, arkadaşlık vb. şeylerse evet asosyal biriyim. Elimde değil ne yapayım Berna :(( Gezegenin farkında olmak benim suçum değil. Sende biraz boş vermişliğe dayanıyorsun. Benim bir değişik alt modelim gibisin. Sadece karpuz kafalı birisin ve kabaksın :((
- +1 yıl
Sağol TAMAM
- +1 yıl
Ahhhhyyyyyy yaaaaaa nam anm nam. Esnedim ve gerildim. Büskivit yiyiyorum uyuyacağım zaten. Kremalı ülker bu. Kremalı yerini sana vereyim mi?
- +1 yıl
Tamam tamam uyu şekerim.
- +1 yıl
THATMAN
- +1 yıl
Öyle benimde gözlerim yımuluyor uyuyacağız artık yazma :(( Hadi mış mış
- +1 yıl
Nerdesin?
- +1 yıl
Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !! ?
- +1 yıl
İltifatlar alıyorum özelden yani. Amib olduğum umurlarında olamaz. Kendileri koli basili çünkü engelliyorum. Beni kıskanma lütfen yeter :(( ?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşını örtenler kullanıyor mu ki? İpek şampuan. Servet ödemeyin.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDefne sabunu kullanın. Şampuan kimyasal.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCook eskiden panten kullanırdım ama simdi aplus diye bir sampuan kullanıyorum
00 Yorumla
+1 yılMor elidor kokusu cok güzel
10 Yorumla- Saç Bakım konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılHead &Shoulders badem yağlı özellikle.
10 Yorumla
+1 yılElidor du hep ama elseve alcam artık
10 Yorumla
+1 yılElidor
70 YorumlaOtacı sarımsak özlü şampuan tek geçerim
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılŞampuandan nefret ediyorum.
00 Yorumla Restorex. Çok memnunum. Güzel uzatıyor 👍
00 Yorumla
+1 yılLoreal tavsiye ederim
00 YorumlaElidor ama hiç memnun değilim
00 Yorumla
+1 yılSyoss mavi olanini kullaniyorum
00 Yorumla
+1 yılCİf, Alomatik, Durasel
00 Yorumla
+1 yıl20 yıldır duru şampuan kullanıyorum çok memnunum
00 Yorumla
+1 yıl3 cuyu kullaniyorum soldan
00 Yorumla
+1 yılLoreal elseve, mavi olan yağlı saçlara özel olanı
00 Yorumla
+1 yılKerastase kullan paran yeterse tabi.
00 YorumlaSiveno... Doğal ve gürleştirici...
00 YorumlaDalan yeşil sabun
Çandır iyidir
😅😅😂😂😂00 YorumlaDove kullanıyorum yumuşacık yapıyor saçları 😍
00 Yorumla
+1 yılLoreal Paris Elseve
Arginine direnç x300 YorumlaEst macadamia yağlı şampuan
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Farmasi Vitalizing Sarımsak özlü şampuan
00 YorumlaHead & Shoulders clinical strength.
00 Yorumla
+1 yılelidor’un yeni çıkan esmerler için olanı
00 YorumlaMecidefendi sarımsaklı
10 Yorumla
+1 yılPantenin kokusu güzeli😊
00 YorumlaClear ve Elidor un mavi elmalı olanını
00 Yorumla
+1 yılElseve 6 mucizevi yağ serisi jskld
00 Yorumla
+1 yılClear göster kendini 😂
00 Yorumla
+1 yılDove kullanıyom ben de burda yok🙂
00 YorumlaBioxcin siyah sarimsak şampuanı
10 Yorumla
+1 yılBrezilian keratin therapy
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılElidor kullanıyorum, gayet de memnunum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHomemade aromaterapi👍
10 YorumlaSaç Bakım konusunda 368 cevap paylaştı. Huncalifenin şampuanını
00 YorumlaYerli ve milli Arap sabunu 😁
00 Yorumla
+1 yılHaci şakir ve dove sabunlarini sampuan kulanmam
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 663 cevap paylaştı. elseve elidor ipek değişiyor
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılGliss iyi
10 Yorumla - Devamını Gör (110)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne