Neden alınmasın elbette alınabilir, yalnız alınmalı mıdır dersen, pek mantıklı bir seçim değil bana göre. Erkekler için, kadınlarda olduğu gibi bir etki bırakmaz. Sadece içinden gelen bir hediyeyi vermiş olursun. Gereksiz bir tercih, daha güzel şeylerle değerlendirebilirsin. Bir erkek, bir kadına tesbih hediye ettiğinde, kadın ne hissederse, erkek içinde hediye olarak çiçek aldığında duygu ve düşünceleri benzerdir diyebiliriz.
Saksıda bir çiçek alınabilir aslında o çiçeği sular ve baktıkça beni düşünebilir yine de hediye olarak tercih edeceğini sanmam lahmacunu buket olarak sardirip görseldeki gibi versem daha mutlu olurdu:)
Erkekler genelde kadınlara çiçek alırken bile saçma bulup ne anlıyorlar bundan diyerek alırlar. Tabiki alınır ama bunun onların gözünde bir anlam ifade edeceğini sanmam...
Hiç almadım nasıl bir duygu olduğunu bilmiyorum ama kendimi değerli hissederdim herhalde o kadar çok çiçek aldım ki şimdi insan düşünüyor neden bir tanesi bile bana geri dönmedi...
çiçek koparılmışsa, buket halindeyse kabul etmem. Saksıda verirse bakarım ama. Bir canlı ile uğraşmayı , onu yaşatmayı severim vesselam. He le sevdiğimin emanetiyse.
Aşk olsun. Çiçekten bahsederken araya bu sözcükler konulur mu? Çicekçilerin de çoğu erkek. Çiçeği sevmese katlanırlar mı sırf para diye. Belki demet demet gül olmaz ama saksıdaki bir çiçeğe kadından daha iyi bakarlar diye düşünüyorum.
En İyi Cevaplar