Yeni yeni far sürmeye çalışıyorum ama tam istediğim gibi olmuyor karıştırma fırçası ve toplu far fırçası alacağım ama daha önce yapmadığım için hangisi olur bilmiyorum bir de şu renkler de bildiğiniz ruj var mı?
Karıştırma far fırçası ve kahve tonlarında ruj önerir misiniz?
Aaa beni bitirdin şu an aklıma gelmedi ama sitelerden bakabilirsin ve benim Farmasi den aldığım bir ruj ciddi anlamda kalıcı bordo renkler harika golden rose un da bir kaç fırçalı mat rujları var tabi
Golden roseun 2 mat serisi var likit ve normal aradığın renklerin çoğunu bulursın bir de pastel klasik serisinde var güzel bir kahve 63 ya da 64 numaraydı onun dışında yine pastelin likit matlarına bak. Karıştırma fırçası bilmiyorum diğer fırça için gratise gir indirimde hangisi varsa al çık derim. Unicorn saplılar indirimde 10 tl civarı ve o fiyat için baya iyiler onun dışında flormarın fırçalarını baya seviyorum indirimde yakalarsan hele
O ruja baktım ve çok beğendim ama ben öyle kesik far sevmiyorum dağıtılması daha doğal geliyor zaten makyajdan anladığım rimel ruj far o yüzden o biraz fazla özenli geliyor ama teşekkür ederim yine de :)