Bugüne kadar kahvemi hep kahve. com'dan aldım. Tchibo'yu denemek istiyorum. Sertliği ve asiditesi orta olan, aroması ise fındık, çikolata tarzı olan kahve çekirdeği öneriniz var mı?
Mokapot için kahve çekirdeği önerisi yapar mısınız?

aromalı olarak birşey diyemicem ama ben starbaksın da şibonun da kahvelerini kullandım tat olarak tam istediğimi yakalayamadım sonra kuru kahveci mehmet efendinin espresso çekirdek kahvesini aldım internetten bi de değirmen aldım evde öğütüyorum kendim moka pot için en çok yakışanı kuru kahveci mehmet efendinin espresso kahvesiydi açıkçası
Cevap
5Cevap
Honduras, colombia ya da Guatemala deneyebilirsin
Blonde roast kahvelerden kullanman iyi olur. Böylece yaptığım kahve dahasını yumuşak içimli olur
soru hakkim kalmadi pardon.. agiz dis sagligindan anesteziye yatay gecis yapmak mantikli mi? ozel univ bu arada anesteziye gecince donem uzuyo haliyle ucret odeniyorr
Kesinlikle anisah markasini denemelisin. Ben de tchibo aliyodum ama anisah yi kesfedince baska hicbir markadan almamaya basladim. Hem fiyati da cok uygun. Anisah guatemala favorimdir
Starbucks'ın blonde roast mokapot için uygun. Bunun dışında ben Anisah'tan aldığım Romeo'yu kullanıyorum. Tchibo da denedim ama biraz sert geldi
inan bilmiyorum ama fındık olabilir
Pokonil aramalı orta
Kenya'dan şaşma
https://www.dailymotion.com/video/x83ptgxMerhabalar,
Starbucks kahve çekirdeklerini önerebilirim. Malum dükkan bizim o yüzden 😄