• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Alışveriş & Hediyeler

Poşet satın almamak için sizin yönteminiz nedir?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
34
Yapay Zekaya Sor
Ben evdeki poşetleri cebime koyup kasiyer poşet vereyim mi diye sorduğunda cebimden çıkartıp. Benim poşetim var diyecem :)
Nedir Soruları Satın Alma Soruları Satış Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• hakansalihoglu88
    hakansalihoglu88 Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

tonla yorum var ve hepsi bir birinden iç acısı. evet parası olan alır olmayan yanındaki çantasına ya da filesine koyar.

burda tartışmamız gereken 3 nokta var

1 ) 15 kuruşu devletin 10 kuruşu marketin. poşetten de vergi alacak kadar ne zaman düştük. market sahipleri son 1 kuruşla zaten zengindi örneğin 9.99 kuruş deyip 10 lira almaları gibi. şimdi o 10 kuruşlarla acaba nasıl totalde zengin olacaklar.
    2 ) büyük marketler yanımızda bez çanta ya da file taşımamıza izin vermiyorlar. yasak diyorlar. ya onlardan poşet satın alıcaz ya da orda satılan bez torbadan alacaz. aldık diyelim bir sonraki alışverişte yine o bez torba ile girmek yasak
    3 ) doğada çözünen poşet türleri yok mu? tabiki var. ama neden kullanılmıyor çünkü amaç para kazanmak. çevre vs hikaye. marketlerde poşet satmak için kaliteyi o kadar düşürmüş ki, içine koyduğunu eve gidene kadar bile taşıyamıyor artık poşetler.

1 alışverişte ortalama 4 poşet kullanılsa ve 1 aile 2 günde bir ekmek süt ıvır zıvır alsa ayda 60 poşet yapar. 60 poşet ise 15 lira demek.

4 kişilik bir ailede baba asgari ücret alıyorsa evi kira ise çocukları okuyorsa zaten yeni yılla beraber her şey zamlandı birde 15 lira ek masraf kişinin belini bükecektir.

burda sigara içiyor poşet almıyor starbuckta kahve içiyor poşet almıyor diyenlere sesleniyorum. bunu baba parası ile yapıyorsunuz, acaba kendi maaşınız olsa starbuckta 1 kahveye en az 25 30 lira verir miydiniz. yanda türk markası yerde 2 3 lirayken oysa ki.

3
    14 Yorumla
    • Nazar_tonguç
      Nazar_tonguç
      +1 yıl

Bez torba nasıl yasak olabilir bu nasıl zihniyet cebinden çıkar posetini koy ben alısverise cıkmayım en iyisi 😂 posetler paralı olmadanda poset vermiyorlardı o nasıl olacak biliyorlardı demekki. Ben bunları parayla satarım diye saklıyorlardı.😂 Ne acayip millet olduk.

Yorumla
    • Nazar_tonguç
      Nazar_tonguç
      +1 yıl

Benim merak ettigim gratisin posetinede para veriyormuyuz 😂

Yorumla
    • hakansalihoglu88
      hakansalihoglu88
      +1 yıl

@Nazar_tonguç gratis lc waikiki gibi kaliteli poşetler daha pahalı.

migrosta yasak, ben bez torbamla giremedim, ordan aldım ertesi gün yine migros yazılı torba ile sokmadılar.

Yorumla
    • Nazar_tonguç
      Nazar_tonguç
      +1 yıl

Yok artk ucmuslar bana migrosta poset istermisin diye soran olmadı 😂 hergün bez torba satan bir yerden alısveris yapmam ben. Herkes pazar arabası alıyormus pazarcılar zengin olmus sizde alın.😃 sırf boykot uğruna alabilirim.

Yorumla
    • hakansalihoglu88
      hakansalihoglu88
      +1 yıl

@Nazar_tonguç ben bir marketten bez torba aldım. onu kullanıyorum ve migrosa da gitmiyorum. ciddi müşteri kaybederler bu şekilde haberleri yok.

Yorumla
    • Nazar_tonguç
      Nazar_tonguç
      +1 yıl

En doğrusunu yapıyorsunuz. Kaybetsinler birazda ben çevreciyim zaten karsıydım almıyordum , almadiğim plastik posetleride parayla satın almam. 😅

Yorumla
    • hakansalihoglu88
      hakansalihoglu88
      +1 yıl

@Nazar_tonguç çevrede yok olan doğa dostu poşetler var. ama onlar yerine para almak işlerine geliyor

Yorumla
    • 6inch5r
      6inch5r
      +1 yıl

Bu kadar derin düşünmedikleri için " amaaan 25 kuruş ne olacak verin, saçmalamayın " gibi yorumlar yapıyorlar. Madem doğaya katkı sağlayacak, o zaman temelli kaldırın bu poşetleri? Kağıt kese, karton poşetlere geçin. Zararlı olan bir şey neden para ile satılıp, zarar vermeye devam ettiriliyor? Ne yani ona 25 kuruş verenler o poşeti yine sağa sola atmayacak mı? Bulunan çözüm çok saçma... Tamamen rant oluşturmak amacıyla yapılmış bir proje.

Yorumla
    • hakansalihoglu88
      hakansalihoglu88
      +1 yıl

Market poşetleri 25 kuruş gratis vs gibi yerlerde 40 kuruştan başlıyor. Ülkemizde kaç tane poşet kullanılır günde ya da ayda yılda. Kısaca her poşetten komisyon derken devletin cebi dolacak yine. Doğa dostu poşetler var. Toprağa göm 15 gün sonra yok oluyor. Onlardan kullanmamız lazımdı. Yıl olmuş 2019 millet mobilite çağındayız diye cüzdan bile taşımak istemiyor biz ise 50 li yıllardaki gibi poşet çanta pazar arabası ile yola çıkıyoruz.

Yorumla
    • 6inch5r
      6inch5r
      +1 yıl

Yıllar geçtikçe geriye gidiyoruz... 50-60 yıl sonra ışınlanmayı bulsalar, bizimkiler araba kullanmaya devam eder. 😂😂

Yorumla
    • hakansalihoglu88
      hakansalihoglu88
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
    • Nazar_tonguç
      Nazar_tonguç
      +1 yıl

Haklısın seksenleri özlemiş herkes 😄 ülknin gidişatı hic iyi degil.

Yorumla
    • sananeneki
      sananeneki
      +1 yıl

Doğayı korumayı gerekçe gösteripte kendi getirdiginiz poşeti torbaya yasak koymak insanları enayi yerine koymaktır. Yapmanız gereken şey cok basit o tür marketlere birdaha gitmemek o zaman görürler 25 kuruş kazanayım derken nasıl milyonlarca lira kaybedildiğini. Kaldı ki bu yasal olarakta yasak olmalı amaç poşet kullanımını azaltmaksa kendi getirdiginiz poşeti yasaklayamaz

Yorumla
    • hakansalihoglu88
      hakansalihoglu88
      +1 yıl

Amaç poşetten marketin 10 kuruş devletin 15 kuruş kazanması. Bu durumda kimse yasak koyamaz. Tam tersi hoşlarına gidiyor.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Musti423
    Musti423 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 87%
    +1 yıl

25 kuruş az olmuş. 2.50TL yapsınlar.
    Sonra poşet satamasınlar sırf poşet üreten işletmeler varsın işçilerini çıkartsın.
    Almanya da öyledir belkide ama burası Türkiye.
    Poşeti parayla sarmalarına kızmadım. Gösterdikleri gerekçeye ofkeliyim. Neymiş çevre temizliği. Parasını veren kirlenebilir. Vermeyene yasak

4
    3 Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      +1 yıl

Ah klavye ahh. Doğru yazdığım kelimeleri bile yanlış ceviriyorsun. Ben de doğru yazdım diye gönderiyorum.
      Edit de yok ki burda yaw

Yorumla
    • hayatbahcesi
      hayatbahcesi
      +1 yıl

Öyle olur mu hic tamamen üretimi bir gunden yarina durdurulmasini dusunebilirmisin? Parayi verende kirletemez 2 alacaksa bir poset alir. Onceden ne oluyordu. Her posete bir parca konuluyordu lazim olmayinca oraya buraya atiliyordu. En azindan hepsini birine doldurulur bidaha lazim olur diye katlanir yirtilana kadar kullanilir. Zaman ilerledikce naylon posetin uretimi dahada azalir. Bazi magzalar marketler kaguttan poset uretimine baslar kimisi fileye gevis yapar kimiside bez uretimi yapar ama naylon kesinlikle zamanla azalari bir anda birseyi ortadan kaldirilmasi mumkun degil. Bu her konuda böyle

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      +1 yıl

Evet bazi kişilerin kullanimlarini gördükten sonra gec kalmisiz dedim. Herkesi kendim gibi sandığım icin. Ne yazikki bokunu cikartan çokmuş

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yurtdisinda yasiyorum. Ve kendimi bildim bileli annem poset biriktirirdi ama böyle guzel guzel katlayip. Çünkü posetler parali. Lcw gibi yerrlen posetllerini biyere hediye götürürken kullaniyoruz veya daha büyüklerini alışveriş yaparken. Market posetlerini çöp poseti olatak kullaniyoruz. Ve bu hep böyleydi. 3 sene kadarda türkiyede yaşadım. Posetleri hic atmaya kiyamazdim. Aliskanlik olmus. Tek tek odamda bir kenarda biriktirirdim. Yurtdisindan getirdigim cikolatalari hep bu posetlerle dagittim mesela :) neyse dalga konusu oluyordu evde. Ne biriktiriyon ya diye cok söyleniliyordu. Simdi o arkadaslarim beni hatirlayio bol bol beni anacaklar. Hadi bakalaim kolay gelsin diyorum :) artik alisveris icin özel cantalarimiz var son 3 yılda ben tr deyken burda bazi seyler baya gelismis :))

9
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Utanilacak birsey yok hepimize ülkemize milletimize cok sey katacak tabi bunu anlayabilirse milletim.. posetler degersiz yerlere atılıyor ve kaybolmasi uzun süre aliyir dogada. Heryer çöp pislik icinde kaliyor. Temizlik olacak ülkem icin. Israfliktan kurtulacak milletim. 10tane poset almicak sirf daha rahat tasirim vs diye. Gercekten lazip olup olmicani artik iki defa düşünecek. Biz yillardir bu sekilde yasadik. Veya artik bu bez cantalarda cıktı mutlaka cantamizda katlanilan o bez cantalari bulunduruyoruz. Cok pratik oluyor. Utanilacak hicbisey yok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

harikasınız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Arkadaslat bunii bukadar olay haline niye getirildi anlamis degilim. Neden dalgasi geciliyir sakasi yapiliyor. Bunlar aslinda coktaaan olmasi gereken biseydi. Neden milletimin bünyesi kaldirmiyor bu karari. Nebilim 10 kurusa bim önünde poset satan amca. Poset satin alio alisverisi eve birakip poseti bime iade eden kisiler. Yani ne bunlar anlamis degilim cidden? Kabul edip uygulamaya konsantre olmak yerine isyan eduyirlar resmen. Yok alisverisi yapip poset parali deyince. Alisverisi oldugu gibi kasada birakio gitmeler. Yazik günah degil mi neden yani? Kafalarinizi böyle seylere calistiracaginiza uygulamayi kabul edin degisime birazcik hazir olun. Zararimiza degil yararimiza. Lütfen ama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu arada bazi arkadaslarimiz plastik posetler yerine sadece bez kullanilsa diye yazmis. Önce bir ülkece bu uygulamayi sindirelim. Eminim oda olacak. Mesela benim yasadigim ülke de yavas yavas hersey kagit ve pamuk bezden üretilmeye basladi. Sirf meyve sepze bolumlende cok ince seffaf palstik poseti veriliyor hala ama bununda kaldirilabilmesi ve daha aza indirmek icin. Yanlarinda da üzün süreli kullanim icin fileler satiliyor. Eskilerde türkiye dede kullaniliyormus bunlar. O fileyekoyuyorlar sebzelerinu. Ve eminim yakinda sadece o fileler kalacak. Ve ayrica lcw cogu bagzalar kagittan üretiyor posetlerini. Ve bunlarda yine kağıt çöplere atiliyor. Ve sürekli geri dönüşümü saglaniyor. Çünkü burda karisik çöp atmaninda para cezasi var. Ah bide keske bu uygulama gelse ülkeme ama hersey zamanla. Poseti bukadar olay yaptilarsa hele bir 5/10 sene gecmesi lazim diger adimlar icin.

Yorumla
    • halilim123
      halilim123
      +1 yıl

Bravo cidden hanimefendi. Bende sana hak veriyorum. Burda olaya siyasi bakan cok var.. Tepkiler daha cok bu yüzden.. Anlamak istemiyorlar ya da islerine gelmiyor.

Yorumla
    • adrenalin64
      adrenalin64
      +1 yıl

Yurt dışında paranın tamamı markete giriyor devlete giren vergi kısmı yok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ya ne fark eder ha devlete ha markete. Önemli olan bize zarari yok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben hayatbahcesi adrenalin64

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Arkadaşlar bu uygulama Avrupa’da çoktandır var. Büyütülecek bir durum yok alışveriş için yırtılmayan büyük çantalardan alacaksınız ve her alışverişe gittiğinizde yanınızda o poşetleri de götüreceksiniz. Biz Avrupa’da yaşayanlar öyle yapıyoruz

7
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

195

Cevap

184

Cevap

• nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Evde bir dünya poşet var yırtılana kadar kullanırım gadası

1
    3 Yorumla
    • PeCeLiiiii
      PeCeLiiiii
      +1 yıl

Kayseri'lilere boşuna cimri dememislerdi gadasi😂😂

Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      +1 yıl

Gadası 25 kuruş az mı allasen

Yorumla
    • PeCeLiiiii
      PeCeLiiiii
      +1 yıl

Yok yok değil 😂

Yorumla
  • ayazgeceler58
    ayazgeceler58 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 50%
    +1 yıl

Poşet karın doyurmaz poşet insani ısıtmaz poşet eğitim vermez posta poşettir bu kadar propagandaya gerek yoktu poşet konusunda... karın doyuran eğitim veren insanı isitan ulaşım alaninda ki her türlü araca zam yapıldığında bu kadar ses çıksaydı bu ülke bu halde olmazdı... aaaaahhh aaaahhh koyun ülkem... kizacaklar bana şimdi ama haklıyım be

5
    16 Yorumla
    • Gulengozler01
      Gulengozler01
      +1 yıl

Uzamış laf
      Ama cevre dostluğu oluyor

Yorumla
    • hayatındibi
      hayatındibi
      +1 yıl

Koyunlar gelir birazdan. Gee gee brii briiii brii aha heyyy yok bunlar beni tanımıyor tanisalar gelirler 😂😂🤣

Yorumla
    • ayazgeceler58
      ayazgeceler58
      +1 yıl

Abicim çevre dostluğu adı altına bu bir kazıktır... çevre dostluğu öyle poşeti parayla satmayla olmuyor evdeki poşetleri 10 krs a toplarayak oluyor mesela.. ah be abim

Yorumla
    • Gulengozler01
      Gulengozler01
      +1 yıl

Ne desen haklisin kardeşim

Yorumla
    • ayazgeceler58
      ayazgeceler58
      +1 yıl

@hayatindibi 😂😂😂 yapma çomak sokma beeğ

Yorumla
    • Gulengozler01
      Gulengozler01
      +1 yıl

Reklam yapiyorkar parasini versinler

Yorumla
    • ayazgeceler58
      ayazgeceler58
      +1 yıl

Eyvallah @Gulengozler01 abim

Yorumla
    • Gulengozler01
      Gulengozler01
      +1 yıl

Eyvallah

Yorumla
    • hayatındibi
      hayatındibi
      +1 yıl

@ayazgeceler58 malum olanlara iki kez rey verdim. Keşke biri elimi kesse idi de vermeseydim diye düşünüyorum. Kim ne konuşsa hooopp içeri atıyorlar. Hakikat'i konuşanı susturuyorlar :) Sonra özgürlük demokrasi cart curt diyorlar.

Yorumla
    • kacakaday
      kacakaday
      +1 yıl

ben ısınıyorum poşetle. ve çöp torbası olarak kullanıyorum. çok saçmalıyorsunuz. şimdi çöp poşetlerini alcaz parayla ki zaten alıyoruz. mesela sobaya atıyorum tutuşturmak için cayır cayır

Yorumla
    • ayazgeceler58
      ayazgeceler58
      +1 yıl

@kacakaday bende gerek yok diyorum işte bu kadar uzatmaya şu malum posetcaz olayını bizim milletimiz koyunluga alıştı nasılsa gidelim biz böyle şöyle sağdan sağdan...

Yorumla
    • ayazgeceler58
      ayazgeceler58
      +1 yıl

@hayatındibi konuşurum da anlayan yok korkum içeri atılmak değil anlasilmamak...

Yorumla
    • hayatındibi
      hayatındibi
      +1 yıl

31 Mart'tan sonra bakalım ne olcak seçim var diye herşey e indirim sonra herşeye zamcik gelecek

Yorumla
    • ayazgeceler58
      ayazgeceler58
      +1 yıl

İyi olur inşallah diyerek bir klasiği daha şuraya bırakayım ben hayatin dibicim ☺

Yorumla
    • Gulengozler01
      Gulengozler01
      +1 yıl

Helalll afamin dibi

Yorumla
    • hssyyynnnn
      hssyyynnnn
      +1 yıl

hepsini boykkot edicen

Yorumla
  • engeler
    engeler Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 67%
    +1 yıl

Meyve sebze reyonun daki poşet ler dede. heral ücret alınıyor. poşet ücretli olacağına poşet toplayıp götürene para verilse bir kaç kişi karnını doyursa daha iyi
    Almanyadada var bu uygulama. fakat alım gücü var
    Uygun yeme içme
    Az önce bir torba bakım ürünü aldım sade 30 euro tutu bize hava hoş 25 cent bize beli etmez

4
    0 Yorumla
  • sananeneki
    sananeneki Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 59%
    +1 yıl

Keşke bu poşet için çıkartılan yaygarayı gerekli gereksiz konulan vergilere, vergi artışlarına, enflasyonun yükselmesine, eğitim sisteminin yıllarca bir düzene oturtulamamasina karşı çıkartsaydık emin olun giden 25 kuruş ama gelen en azından bizden sonraki nesil için biraz daha iyi bir gelecek olurdu... bu poşet olayida akp nin kendi çıkarttığı yasa değil avrupa birliği için uyum sürecinde yapılması gereken reformlardan olduğu için.. ki çokta mantıklı buluyorum. Alırsın bitane kaliteli bez çanta defalarca kullanırsın bu kadar

0
    0 Yorumla
  • BerkDimi
    BerkDimi Takip Et
    Bilge Yaş: 46 , eic 34%
    +1 yıl

her yenibir olayı gereksiz yere abarttığımız gibi bununda suyunu çıkarttık.
    oysa biraz araştırılsa bu durum , kendi geleceğimiz için gerekli olduğunu anlayacağız ama nedense kimsenn işine gelmiyor.
    birçok batı ülkesinde yıllardır bu işlem uygulanıyor. hatta kücücük bir yunan adasında bile böyle bir durum var. oradada kerkes kendi torbasıyla alışverişe geliyor. bizde neden bu kadar abartılıyor anlamıyorum.
    unutmayalım lütfen, tek bir poşet, doğadan 1000 yıl gibi bir sürede yok oluyor. gerisini düşünün artık. siyaset yapmaya gerek yok bu konuda

0
    0 Yorumla
  • Sevim00
    Sevim00 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 32%
    +1 yıl

Alt tarafı 25 kuruş anma büyüttünüz başka şeylere bu kadar tepki verseniz belkide herşey daha kolay olacak İzmir de izban yok kaç haftadır ulaşım zorluğu çekiyoruz İzmirliler buna tepki verin ilk önce boşverin poşeti filan ülkede neler oluyor sizler düşmüşsünüz poşetin derdine 🤦🏼‍♀️

3
    0 Yorumla
  • huzursuzluklar
    huzursuzluklar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 31%
    +1 yıl

Bugün alışveriş yaptım kazak aldım inadına poşet almamak için kazağım elimde eve kadar öyle geldim 😂 mesele 25 kuruş olması değil madem amaç çevrense poşet üretimi dursun ama hala üretiliyor ben de bu zihniyete karşıyım

6
    8 Yorumla
    • adamınbiri_06
      adamınbiri_06

giyim mağzalarında da poşet parayla mı?

Yorumla
    • Meloyneksde
      Meloyneksde
      +1 yıl

Evet 👍

Yorumla
    • huzursuzluklar
      huzursuzluklar
      +1 yıl

Evet öyle

Yorumla
    • adamınbiri_06
      adamınbiri_06
      +1 yıl

bilmiyordum

Yorumla
    • Thecrazyboyyy
      Thecrazyboyyy
      +1 yıl

Bu kafayla, poşet üretilmese ona da laf edersiniz. "parasıyla değil mi üretin alalım" diye. Çok iyi bir uygulama. Üretilen hersey parali olmali. Ihtiyacı olan alsın arkadaşım. 1 poşetlik alışveriş yapip icine 4-5 tane daha poşet tepene kapak olsun bu. Beleş diye cılkını cıkarmistiniz çünkü. Şimdi hepsine güldüğüm organımı söylemiyim 😂😂😂

Yorumla
    • huzursuzluklar
      huzursuzluklar
      +1 yıl

Mesele poşet parası vs değil. Amaç çevre değil mi kardeşim o zaman üretsinler suda eriyen poşet. Poşetler aynı şekilde üretilmeye devam ediyor nerde burda çevreye katkısı?

Yorumla
    • Thecrazyboyyy
      Thecrazyboyyy
      +1 yıl

Boş boş konuşmayın. Selülozik uretemeyen 3. dunya ülkesi bir ülkede poşet üretimini durduramazsin. 80milyon bagirsa da o poşet bu ülkeye girer. Ayrica bu millet fakirdir, o 25 kuruşun poşet tüketimini 1/3 oraninda azaltacagina adım gibi eminim. İsraf milletiyiz, emin ol başka türlü dizginlenemeyiz. Duygusal degil, gercekci olun.

Yorumla
    • huzursuzluklar
      huzursuzluklar
      +1 yıl

Hangi dünya ülkelerinde poşet kullanımı yaygınmış acaba? İngiltere yarim milyondan fazla plastik atığını ihraç ediyor. Peki kim alıyor onları tabii ki biz 2. Sıradayız 😀😀 araştırmaktan korkmayın cahil olmayın amaç çevreyse bu böyle uygulanmamalı.!!

Yorumla
  • 6esra1
    6esra1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 66%
    +1 yıl

Ben her zaman -poşet bedava iken bile- bez torba taşırım yanımda.. bu yapabilecegim en kolay ve zahmetsiz şey Doğa için. Türkiyede bukadar olay olmasini anlayamiyorum yurtdisinda hep öyleydi? Birkere haber oldumu?

5
    3 Yorumla
    • bykamaimasen
      bykamaimasen
      +1 yıl

mesele doğayı korumaksa, marketten alınan poşetleri geri dönüşüme veren vatandaşlara atıyorum 10 kr gibi bir ücret ödenir. Doğa korunmuş olur :P
      ben şu an olanı söyleyeyim sana, poşet ticareti başlamış durumda. maliyeti 5 kuruş olan poşetler marketlerde 25 kuruşa satılıyor ve büyük boy poşet kullanılmıyor. Sebebi, vatandaşı zor durumda bırakıp daha çok poşet itelemek

Yorumla
    • 6esra1
      6esra1
      +1 yıl

Almayin sizde inadina bez poset kullanin. Cok yer almiyor ceketinizin cebine koyun😅

Yorumla
    • bykamaimasen
      bykamaimasen
      +1 yıl

ben çok sorun yapmıyorum 25kr için poşet alıyorum da, türkiyede bu kadar olay olmasının sebebini anlatmak istedim : ) tekrar altını çizeyim, amaç doğayı korumak değil :P

Yorumla
  • midwifee
    midwifee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 50%
    +1 yıl

poşetin ücretli olmasına bu kadar tepki verirken o poşetin içine aldiklarinizin kaç katına çıkmasına neden tepkiniz yok bir kutu salça 4 tl iken şu an 13 tl neden 25krs a bu kadar tepki gösterirken bu ve bunun gibi zamlara tepkiniz yok?

5
    9 Yorumla
    • heavy21
      heavy21
      +1 yıl

Yemediğimiz içmediğimiz yıllarca çöpe attığımız birşeye para veriyoruz

Yorumla
    • Lovingmedicine
      Lovingmedicine
      +1 yıl

Konul kralll

Yorumla
    • midwifee
      midwifee
      +1 yıl

ne kadar aptalca bir yorum bir ürünün normal fiyatınin 3katini verirken o para da çöpe gitmiyor zaten demi biraz mantık ya

Yorumla
    • Lovingmedicine
      Lovingmedicine
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
    • heavy21
      heavy21
      +1 yıl

O para çöpe gitmiyor başkasının cebine gidiyor. Bedava olan birşey paralı oluyor konu bu.

Yorumla
    • midwifee
      midwifee
      +1 yıl

sen ve senin gibiler yüzünden ülke gelişmiyor koyun gibisiniz çoban nereye sürü oraya işte poşet bildik bileli ücretli olsaydı bu neden ücretli der miydin hayır demezdin halkımız küçük kazıkları sever tabi büyük seyleri başkasının cebine gidiyor diye doğal karşılar o para nereye gidiyorsa yorum yapma senin gibi zihniyetsizlerle tartışmaya giremem yeter bu kadar.

Yorumla
    • jshhdjdk
      jshhdjdk
      +1 yıl

Canim 25 kuruş az bir şey mi
      Sadece bir poşet alinmiyorki
      Alışverişe göre 5 6 poşet almak gerekebilir
      Herkesten 25 kurus hatta daha fazlası
      75 milyon insana var o kadar para noluyor
      Çok gereksiz bir şey
      Kendileri farklı alternatif yöntemler bulabilirler
      Bu yani çozum paralı poşet mi?
      Diğer ürünlerin zamlanmasi ayrı bir konu zaten
      O da saçma sapan bir sey

Yorumla
    • midwifee
      midwifee
      +1 yıl

hayir ben mantıklı çözüm demiyorum tabiki mantıksız ama bu kadar tepki gösterilmesi saçma yani her şey bu kadar zamnalnmisken tepki göstermeyen halk neden 25krsa bu kadar tepki verdi anlam veremiyorum bu kendini küçük dusurmekten başka bir şey değil bana göre

Yorumla
    • heavy21
      heavy21
      +1 yıl

Tartışma benimle 😊 soruna cevap verdim sadece Senin asıl senin gibi hiç bir yoruma tahammülü olmayanlar yüzünden dünya böyle yapılan uygulamayı normal buluyorum diye anladın bide başkasının cebi lafında da ironi yaptım anlaşılan beynin bütün kısmını eleştiriye kullandığın için beni anlamaman doğal sana birsey demiyorum senin suçun yok. 😊kolay gelsin.

Yorumla
  • hidochi
    hidochi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 65%
    +1 yıl

Hala yanında poşet taşımanın neden rezillik olduğunu düşünüyorsunuz? Elalem ne der kaygısı. Poşeti düşünmek yerine az beyninizi geliştirin de insanları yargılamamayı öğrenin derim. 25 kuruşa bile ihtiyacı olanlar olabilir. Bu rezillik değildir. Aksine onun rezillik olduğunu düşünenler rezillerdir..

2
    0 Yorumla
  • Grininellitonu34
    Grininellitonu34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46
    +1 yıl

25 kuruşun tantanasını yapmaya hiç gerek yok 5 liralık şey alacağınıza 3 lira olanından alın bukadar basit fazlada şey yapmamak lazım hayır yani öyle şeylere hergün öyle zamlar geliyorki kimsenin gıkı bike çıkmıyor tutturmuşlar poşette poşet bırakın bu işleri

1
    0 Yorumla
  • Aybükem78
    Aybükem78 Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 60%
    +1 yıl

Bu acı gerçekle karşılaşmamak için markete gitmiyorum.

7
    0 Yorumla
  • 6inch5r
    6inch5r Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 69%
    +1 yıl

Yılbaşından önce yaptığımız alışverişlerde, bir hayli poşet birikmişti. Onlar yıpranana kadar kullanacağız. Bu hafta boyunca yaptığım alışverişlerde bu poşetlerden tekrar tekrar kullandık. 😁😁 Özellikle poşet var mı diye sorduklarında, gözlerinin içine bakarak cebimdeki poşeti çıkarıp hayır diyorum. 😄😄 Kimse almayacaksa top top poşet alıp ne yapacak bunca yer? Başka bir çözüm yolu daha bulmak gerekiyor, para ile satılması haricinde. Bize hava hoş da satış yapanlar için sıkıntı oluyordur.

0
    0 Yorumla
  • HüsamettinTambaY
    HüsamettinTambaY Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 74%
    +1 yıl

Arabayla giderim markete, zaten meyve sebze poşetleri bedava, meyve sebze poşetlerine sigdiririm, olmadi ceketin cebine koyarim bir kac bir sey, ya sizce 25 kuruş vermemek icin bunca zahmete girilir mi? Devletin oynadığı oyunu oynamak lazim , mecbur veritim posrt parasi

0
    0 Yorumla
  • Delilolipop
    Delilolipop Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 35%
    +1 yıl

Bu poşet mevzusu ne kadar abartıldı. Aslında çevre için çok oyu bir uygulama. 25 kuruşluk poşetin fiyatını konuşmak yerine gelen zamlara yönelmek çok daha iyi olur

3
    0 Yorumla
  • Meilenda
    Meilenda Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 61%
    +1 yıl

Sıklıkla sırt çantasıyla dışarı çıkan biri olarak çantamın içine doldurmayı planlıyorum. Fazla bir şey alacak olursam da evde önceden duran poşetleri atarım çantama.

3
    0 Yorumla
  • TurkeshSalvatore
    TurkeshSalvatore Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 60%
    +1 yıl

Valla Bizim burda yani Fransa’da yıllardır böyle paralı poşetler ve hiç takmadan alıyorum ben veya diğer kişiler zaten tüm Avrupa’da poşetler paralı Türkiye’ye daha yeni geldi bu uygulama takmayın bence bir 25 kuruş için

1
    0 Yorumla
  • Petitedame
    Petitedame Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 66%
    +1 yıl

En gereksiz saçma kanun bence. Evdeki poşetleri kullanıyorum. Bitince de bez çantamı kullanıcam. Öyle boş kanun konuşacağına daha iyi bir şey yapabilirlerdi. Parasız olduğumuz için poşet kullanamıyoruz. Bu da Türkiyenin sorunlarından biri.

1
    0 Yorumla
  • sanctum
    sanctum Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 79%
    +1 yıl

Bu poşet muhabbeti artık gerçekten baydı, biz yıllardır 2-3 lira ödüyoruz ama kimsenin sesi çıkmıyor.

4
    4 Yorumla
    • cansuselik
      cansuselik
      +1 yıl

2 3 lira oduyoruz derken?

Yorumla
    • sanctum
      sanctum
      +1 yıl

@cansuselik yurt dışında yaşıyorum.

Yorumla
    • SeekingWifey
      SeekingWifey
      +1 yıl

hangi ulke?

Yorumla
    • sanctum
      sanctum
      +1 yıl

@SeekingWifey İskandinavya

Yorumla
  • ezgi32
    ezgi32 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 47%
    +1 yıl

Abi bu kadar cimri olmayın ya. Ota b*ka para harcıyosunuz da 25 krştan mı çekiniyosunuz anlamadım ki?

4
    0 Yorumla
  • seora
    seora Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 68%
    +1 yıl

Plastik degilde böyle torbamı desem çantamsı şeyler oluyor ya. Katlanadabiliyor. Omzunada takabiliyorsun. Hem plastik poşetler gibi yırtılmıyorsa gayet sağlam oluyorlar. Cok pratik tavsiye ederim

2
    0 Yorumla
  • ÇokİlginçBu
    ÇokİlginçBu Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    +1 yıl

Ne çok abartılıyor yahu. Alın bir bez çanta onu kullanın

7
    0 Yorumla
  • ANDR0MEDA
    ANDR0MEDA Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl

Poşetten bile para alan bir devlet için söylenecek söz bulamıyorum böyle koyun sesi çıkmayan bir millet olursa güdemesi kolay olur hak ediyor bu insanlar her şeyi maaşınızın yarısına devlet el koyucak desinler yinede banamısın demez bu insanlar nasıl isterse öyle yönetilirsin demek bu insanlar hallerinden memnun o yüzden yapıcak bişey yok ses çıkmadıkça güdüyende çok olur koyun olmanın anlamı yok koyun olursan böyle koyun gibi yaşamaya hapsolur gidersin )

1
    0 Yorumla
  • aşk_bir_rüya
    aşk_bir_rüya Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Market poşetleri ücretli. Beyaz ve sade olan poşetler değil. Bakkal ve küçük marketlerde geçerli değil bu sistem

4
    0 Yorumla
  • _Nurbanu_
    _Nurbanu_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 35%
    +1 yıl

Herseye zam yapiliyor keske posete verilen tepki onlarada verilseydi. Digerlerine araştırılmis insanlar poset garipsendi nedense.

3
    0 Yorumla
  • lollipack
    lollipack Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 85%
    +1 yıl

paralı olsun olmasın bence bosuna hic kimse müsrif olmamalı naylon poşetler yerine bez cantalar taşına bilir ve boylelikle sorun olmaz

3
    0 Yorumla
  • Irembabur
    Irembabur Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 47%
    +1 yıl

Ben normalde de poset çok tercih etmiyordum ancak yüklü alışveriş yaptigimda alıyordum şimdi de gratis çantası kullanırım bez olanlardan

3
    0 Yorumla
  • odbnn
    odbnn Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 66%
    +1 yıl

Çok gereksiz yorumlar var ya cidden. Bu poşet olayı neden abartıldı bukadar anlamadım bezden alın sizde ölene kadar kullanırsınız ya.

3
    0 Yorumla
  • Denztrmn
    Denztrmn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 69%
    +1 yıl

Sırt çantası ya da kağıt poşet bulundur yanında alışverişe çıkacağın zamanda pazar arabasını götür. Guzel uygulama bir nebzede olsa dünyayı düşünmek lazım

1
    0 Yorumla
  • OzlemSanver
    OzlemSanver Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

cebime dolduruyorum. fakir değilim salak hiç değilim bir poşete 25krş vereyım

7
    0 Yorumla
  • jelibonhastası
    jelibonhastası Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 38%
    +1 yıl

sirt cantasi, genel elimde poset tasiyan biri degilim buyuk malzemeler haric. ufak tefekleri herzaman cantama atiyorum. Hayatimda bisey degistirmedi yani😎😎

1
    0 Yorumla
  • eylul1709
    eylul1709 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    +1 yıl

Ben cebimden poşeti çıkarıp "ben size 10 kuruşa satıyım" dedim😂

5
    0 Yorumla
  • annetavşan
    annetavşan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 70%
    +1 yıl

Greenpeace e destek amaçlı satılan torbalar vardı ben uzun zamandır onları kullanıyorum zaten. Sizlerde torba almak isterseniz Greenpeace e destek verebilirsiniz.

1
    0 Yorumla
  • Balleria
    Balleria Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 72%
    +1 yıl

Evden birsürü poşet alsanız bile bazı ürünler için illaki alınıyor hem cebimizden para gidiyor hemde doğaya zarar akılsız devlet milletin onca derdi var poşetle moşetle uğraştırıyorlar

1
    0 Yorumla
  • oguzhansagiroglu
    oguzhansagiroglu Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26 , eic 40%
    +1 yıl

25 kuruş vermemek rezillik değil, cebimden poşetleri çıkarıp alışverişimi yaparım, devlet ilk önce poşetlere zam yapacaksa batıdan öğrenip, batıdaki eğitim sistemini öne alıp hareket etsin,

4
    0 Yorumla
  • violinisthostess
    violinisthostess Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 33%
    +1 yıl

Abartılacak bir şey sonuçta para bizim devlet bizim... Yabancıya gitmiyor.

4
    24 Yorumla
    • Pıtırcıklış
      Pıtırcıklış
      +1 yıl

Haklısın yüzyılın kazığını yiyoruz yıllardır bu ne ki dimi? Biri de beğenmiş. Çıldırıcam.

Yorumla
    • Ayliennnn
      Ayliennnn
      +1 yıl

Olaylar olaylar @pıtırcıklış.. Abartın abartın avrupaya üyelik dersiniz ama Avrupa'da da poşetler paralı! Büyütün herşeyi zavallımısınız?

Yorumla
    • Pıtırcıklış
      Pıtırcıklış
      +1 yıl

@Ayliennnn zavallıyız canım. Ülkenin, insanların durumundan haberin var mı? Çocuklarının ellerine o 25 kuruşu veremeyen insanlar yaşıyor bu ülkede!

Yorumla
    • Ayliennnn
      Ayliennnn
      +1 yıl

Degolup gidin onzaman

Yorumla
    • Ayliennnn
      Ayliennnn
      +1 yıl

Mürteci olun

Yorumla
    • Pıtırcıklış
      Pıtırcıklış
      +1 yıl

@Ayliennnn beyni olmayan biriyle konuşmak boş. Zavallı kadın.

Yorumla
    • Ayliennnn
      Ayliennnn
      +1 yıl

Lütfen sizin gibileri yaşamasın ülkemizde.. Mikser gibisiniz ancak karıştırın

Yorumla
    • Ayliennnn
      Ayliennnn
      +1 yıl

Haydeee defolun

Yorumla
    • hasamayan
      hasamayan
      +1 yıl

@Ayliennnn 18inde baba sofrasından yerken böyle demek kolay işte napalım poşet bile satılıyor karakter satılmıyor memlekette :(

Yorumla
    • Pıtırcıklış
      Pıtırcıklış
      +1 yıl

@hasamayan 😄😄👏👏👏

Yorumla
    • Ayliennnn
      Ayliennnn
      +1 yıl

Keske karakter de satilsa da faydalansaniz ☺️

Yorumla
    • Pıtırcıklış
      Pıtırcıklış
      +1 yıl

@Ayliennnn sen nereden çıktın? İnsan yerine koyup seninle muhatap olan yok sanırım, böyle her yere atladığına göre. Yaşında davran ablacık.

Yorumla
    • Ayliennnn
      Ayliennnn
      +1 yıl

Her yere atlamiyorum gerizekali ismim geçen yere cevap veriyorum.. Ah ah kimleri barındırıyor bu ülke🤦🏻‍♀️

Yorumla
    • Ayliennnn
      Ayliennnn
      +1 yıl

Atlayan sensin @ayLinnn yazıyor atlayan kim? Sen dimi

Yorumla
    • Pıtırcıklış
      Pıtırcıklış
      +1 yıl

@Ayliennnn sen atladığın için arkadaşım yorumu yapan sen sanmış. Seviyesiz kadın!

Yorumla
    • Ayliennnn
      Ayliennnn
      +1 yıl

Aptal zaten yoruma ben cevap vermiştim.. Yazık arkadaş topluyo

Yorumla
    • Pıtırcıklış
      Pıtırcıklış
      +1 yıl

@Ayliennnn senin gibi bir insan müsveddesiyle iletişime girmeye çalışmak benim hatam. Konuşmayı öğrenseydin keşke. Edepsiz.

Yorumla
    • hasamayan
      hasamayan
      +1 yıl

@Ayliennnn omur ilik soğanınla düşünerek hayatını yardımsız idame getirebileceğini sanmıyorum uzman desteği almalısın en azından bir kaynaştırma uygulaması yararına olur ablacım :(

Yorumla
    • Ayliennnn
      Ayliennnn
      +1 yıl

Bla bla bla

Yorumla
    • Ayliennnn
      Ayliennnn
      +1 yıl

Ciddiye almıyorum sizi 😂

Yorumla
    • Gogo_latte
      Gogo_latte
      +1 yıl

@Pıtırcıklış yorumlarınızı okudum sen haklısın büyütülcek bir konu degıl belki ama avrupada yıllardır bu uygulama var fakirden alıp zenginin cebine iniyor devletin cebine falan girmiyor artık herseyden para almaya basladılar sonumuzu pek hayırlı görmüyorum

Yorumla
    • hasamayan
      hasamayan
      +1 yıl

@Gogo_latte avrupayla kıyaslanacak durumda mıyız ülke olarak sence? Günlük yevmiyesi 70 euro olan bir işçi 40 euroya depo fullüyor almanya da.

Yorumla
    • Gogo_latte
      Gogo_latte
      +1 yıl

@hasamayan kardesim sen hangi ülkede yasıyon allah askına sen arabayı fulluyon ama kiralardan haberin yok galiba 600-800 euro kira veriyon vergiler var fransa bosunamı protesto ediyor şükretceksin haline boş konusma

Yorumla
    • hasamayan
      hasamayan
      +1 yıl

@Gogo_latte 700 800 euro kira veren adam 2000 euro maaş alıyor koyun olmadıkları için isyan ediyorlar bizim durumumuza düşmemek için

Yorumla
  • sebepsizyasamak
    sebepsizyasamak Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 56%
    +1 yıl

Off vereceğiniz para 25 kuruş amma abarttiniz bizim millet nefes parali olsa nefesini tutacak

4
    7 Yorumla
    • fennabasabela
      fennabasabela
      +1 yıl

Dilenciler 25 kuruşlarla zengin oluyor

Yorumla
    • sebepsizyasamak
      sebepsizyasamak
      +1 yıl

Starbucksta 15 tl kahve veriyorsunuz 25 kuruß niye sizin için sikinti anlamadim

Yorumla
    • fennabasabela
      fennabasabela
      +1 yıl

Starbucks'a hiç gitmedim bilmeden herkesi aynı kefeye koyamazsın. Konu 25 kuruş değil konu para sirkülasyonunu sağlamak için doğayı bahane etmeleri bence

Yorumla
    • sebepsizyasamak
      sebepsizyasamak
      +1 yıl

O konuda hakli olabilirsin ama genel olarak düsunuldugunde boyle gereksiz 5 10 tane poset alanlar zaten ayri bisey

Yorumla
    • Bylive
      Bylive
      +1 yıl

Mevzu 25 kurus degil insanlara durmadan biseyleri iltelemeye calisiyorlar bir gun gelir aldigimiz nefesten para alir bunlar

Yorumla
    • sebepsizyasamak
      sebepsizyasamak
      +1 yıl

Tamam hakli olabilirsiniz ama genel olarak düşunluldugunde böyle maalesef ota boka para harcarlar ama 25 kuruş onlar icin dert

Yorumla
    • fennabasabela
      fennabasabela
      +1 yıl

Fakirleşiyoruz

Yorumla
  • fennabasabela
    fennabasabela Takip Et
    Xper 5 Yaş: 103 , eic 35%
    +1 yıl

Ben bana sorduklarında yok çantama doldururum dedim

4
    0 Yorumla
  • _BeBeRuhii_
    _BeBeRuhii_ Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 49%
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 350 cevap paylaştı.

Evim yakınn cok alisveris yapicaksam pazar arabasini goturuyom zaten icine dolduruyom

4
    0 Yorumla
  • musiclower
    musiclower Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 44%
    +1 yıl

Biz pazar arabası ile gittik alışverişe evdende poşet aldık

4
    0 Yorumla
  • İnstructor1
    İnstructor1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 49%
    +1 yıl

Offf ne çok büyütüldü bu poşet meselesi veririz parasını alırız anasını satım

4
    4 Yorumla
    • SertErkek__
      SertErkek__
      +1 yıl

Aynen 0 25

Yorumla
    • sebepsizyasamak
      sebepsizyasamak
      +1 yıl

Aynen aw çok abarttilar. Bizim millet nefes parayla dese nefesinintutacak

Yorumla
    • SertErkek__
      SertErkek__
      +1 yıl

@sebepsizyasamak poşet dışında nelere para veriyorlar onları hesaplamazlar heleki alkole sigaraya para verenler bir poşet için konuşmasın..

Yorumla
    • sebepsizyasamak
      sebepsizyasamak
      +1 yıl

@SertErkek__ aynen öyle

Yorumla
  • VingardiyumLeviyosaa
    VingardiyumLeviyosaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 33%
    +1 yıl

25 krş için çile çekemem valla sonra evde annem çöp poşeti arıcak nasılsa 😂😂

4
    0 Yorumla
  • gülüsssss
    gülüsssss Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 65%
    +1 yıl

Poşet kullanmayalim o poşet paralı oldu ki insanlar poşet almasın. En güzel çözüm bez çanta. 💚💚💚 doğaya saygılı olalım💚💚💚

2
    0 Yorumla
  • Kkedicig07
    Kkedicig07 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46 , eic 37%
    +1 yıl

Poşet dışında bir şeye koyulmuyor mu marketten alınanlar, bir dolu seçenek var, file, çanta, pazar arabası, mont :))

2
    0 Yorumla
  • herkesgitsinsenkal_
    herkesgitsinsenkal_ Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 65%
    +1 yıl

Haha bizde bu uygulama bir kaç yıldır var ben meyve sebze reyonuna gidip ordan poşet alıyorum bedava oluyor 😂😂
    *not ben Kayseri’li değilim🤣🤣

2
    0 Yorumla
  • Çaykovskiii
    Çaykovskiii Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 36%
    +1 yıl

Büyük alışveriş çantaları var

2
    0 Yorumla
  • eflatunmavii
    eflatunmavii Takip Et
    Guru Yaş: 27
    +1 yıl

bir elimde bant her ürünü bir yerlerime bantlıyom

5
    0 Yorumla
  • Mavi_betty
    Mavi_betty Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 46%
    +1 yıl

Bence gayet güzel bir uygulama, zaten diğer ülkelerde olan birşey.

3
    1 Yorumla
    • quietus93
      quietus93
      +1 yıl

Aynen. Acaba gelişmiş ülkelerde de bakanlar poşet üretimi yapıyor mudur 🤔 Onlar da bizim kadar gelişmiş midir?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kasiyer çok yakışıklı ondan hoşlanıyorum. Sormasından bile utanıyorum. Parasıyla alırım. Zaten aldığım üründen bile kaç poşet parası kdvsi vs ekliyorlar. Bence poşet tamamen kalkmalı Bez çanta olmalı ☺️

3
    0 Yorumla
  • Shinesssss
    Shinesssss Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41 , eic 33%
    +1 yıl

Poşet yüzünden marketlere her canım sıkıldığında girmekten vazgeçtim.😀

3
    1 Yorumla
    • 342834
      342834
      +1 yıl

En azından birilerine faydası olmuş 😂

Yorumla
  • Coolcuk
    Coolcuk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 36%
    +1 yıl

Poşeti alırım sonra geri getiririm fişi gösterip iade ederim

3
    2 Yorumla
    • brianm
      brianm
      +1 yıl

çok akıllıca :D

Yorumla
    • ozgur000
      ozgur000
      +1 yıl

😂😂

Yorumla
  • EylülKrc35
    EylülKrc35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 35%
    +1 yıl

ya 25 kuruş altı üstü verilir elbet ya da bez poşet alırsınız olur biter

3
    0 Yorumla
  • skystation
    skystation Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 44%
    +1 yıl

cidden tek sorununuz bu mu ülkede o kadar olaylar yaşanıyor umarım tek derdiniz bu olur

3
    0 Yorumla
  • Tatlıaşkkk
    Tatlıaşkkk Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 48%
    +1 yıl

Geçen yumurta aldım poset almamak icin elimde taşiyordum😅

3
    0 Yorumla
  • Esin343434
    Esin343434 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 46%
    +1 yıl

Poşetin paralı olmasi bence cok iyi oldu doğaya verdigimz zararin bilincinde olmiyan bir ulkeyiz malesef. Millet kasadan gerektigi kadarini almayi bilmiyordu ben para verip aliyorum onceden de fazla poşet tuketen birisi degildim simdide oyle

1
    0 Yorumla
  • umut2819
    umut2819 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 33%
    +1 yıl

bu gerçek mi lan

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Marketlerde poşetlerin ücretli satılması marketlere yaradı. Önceden ücretsiz verirlerken şimdi ücretli veriyorlar. 8000 mağazası olan market her bir markette günde 10 poşet ücretli verse 80bin yapar. 80000*0,25=20000 tl yapar 😉

1
    0 Yorumla
  • magamicl
    magamicl Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 59%
    +1 yıl

pazar arabasi, bez cantalar alacagim sey az iseeee bez canta sut, su, konserve gibi agir seylerse pzar arabasi

1
    0 Yorumla
  • RedHolihan
    RedHolihan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 74%
    +1 yıl

Hahaha dünden hazırım modunda yani birileri (: Ben direk almam ya çantaya tıkıştırırım hepsini. İyice şaşırdılar artık yahu

1
    0 Yorumla
  • Malefiza
    Malefiza Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 45%
    +1 yıl

Ben direk büyük çantayla gidiyorum ve sorunca gerek yok deyin fakiriz ama keriz değiliz salak poşetlere para veremeyiz

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (319)
Devamını Gör(364)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Poşet satın almamak için sizin yönteminiz nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Çeyiz alışverişinde bütçenizi aşmamak için neler yapıyorsunuz? 2 cevap verildi
Bütçeyi sarsmadan çeyiz alışverişini nasıl planlıyorsunuz? 2 cevap verildi
Gereksiz alışveriş yapmaktan kaçınır mısınız? 7 cevap verildi
Gereksiz alışveriş yapmaktan kaçınıyor musunuz? 26 cevap verildi
Kartımla alışveriş yapamıyorum? 2 cevap verildi
Eşyalarımı satmam gerekiyor alıcı yok, taktiği nedir? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizce kadınların görünmeyen emekleri nedir?
  • Canınızın tak ettiği oldu mu?
  • Sizce insan en çok hangi konuda kendini kandırıyor?
  • Hayatınızda oturtmak istediğiniz sınırlar neler?
  • "Hallederiz" erkeği çekiciliği.. Zor anlarda çözüm odaklı olan erkekler ilişkide bir adım önde midir?
  • Gözlerini kapadığında kimin yüzü kalbini dolduruyor?
  • Biri senin için ne yapsa mutlu olursun?
  • Sevgiliniz hangi burç arkadaşlar?
  • İlk görüşte aşık okduysanız %90 dış görünüşüne aşık olmuşsunuzdur bence😅, sizce nedir?
  • Size dedenizin ya da nenenizin adını koysalardı isminiz ne olurdu 😂?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨