Alışveriş & Hediyeler Hangi kar küresi sevgilinin gönlünü fetheder? Minirea Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Hediye Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yılbaşı için kar küresi çok güzel bir hediye 😍Sizce hangisi sevgilinin gönlünü fethetmek, akılda kalmak için en ideal olanı?Kar küresi Flamingo temalı kurmalı büyük boy kar küresi Hemen Keşfet 67,99 TLi Unicorn temalı ışıklı ve müzikli kar küresi Hemen Keşfet 69,99 TLi Özel fotoğraflı kar küresi Hemen Keşfet 57,00 TLi Romantik çift temalı kar püskürtmeli küre Hemen Keşfet 115,90 TLi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi kar küresi sevgilinin gönlünü fetheder? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DüşbaZ__ Takip Et Master Yaş: 36 , eic 58% +1 yıl Sevgilime flamingo tamalı kar küresi aldım kargoda eline ulaşınca umarım beğenir 😊 1 2 Yorumla Minirea +1 yıl Beğenir bence çünkü unicorn ve flamingo olanlar çok hoş görünüyor :D Yorumla DüşbaZ__ +1 yıl Hadi inşallah 😀 Yorumla
Beyaz-İtli-Prens Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 40% +1 yıl Tabiki de benim kendi ellerimle yaptığım kar küresi mutlu eder. 1 2 Yorumla Minirea +1 yıl Güzel fikir Yorumla Beyaz-İtli-Prens +1 yıl Ben hediyede maddiyattan daha çok maneviyat, emek olsun isterim, kendi ellerimle yapmak isterim ki çok şükür elimden her iş gelir, yeter ki yapmak isteyeyim kralını yaparım. :) Yorumla
tubacik1 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 56% +1 yıl Hiç biri 😂 kar küresi bana alınsa çok dandik bir hediye derim 😊 1 0 Yorumla
NefesinNefesimdi Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Özel fotoğraflıya kendi fotoğrafımız koyuluyorsa kesinlikle o. 0 0 Yorumla
Aldkfkfkfk Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 399 cevap paylaştı. Sonuncusu 0 0 Yorumla
Sevdersavas Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Değil kar küresi , yer küreyi hediye etsen nafile bacım. Siz doymazsiniz 1 0 Yorumla
pocomotoist Takip Et Master Yaş: 28 , eic 57% +1 yıl Aslında hiçbiri ama sevgilimse çok seviyorumdur ve verdiği her hediyeye ölüp biterim zaten. :) 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Unicorn veya flamingolu olan çok şirinler 1 2 Yorumla Minirea +1 yıl Evet ikisi de çok hoşuma gitti :D Yorumla _ΛqresiF_ +1 yıl Oo piti piti yap hangisi çıkarsa onu al😅 Yorumla
SonAda_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 54% +1 yıl Unicorn tatli ama neden bu kadar pahalilar ya :/ 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Flamingolu kar küresine aşık oldum 🌸 1 1 Yorumla Minirea +1 yıl Bende ama unıcorna karşı da boş değilim hgjgh Yorumla
En İyi Cevaplar