Toplu taşıma mı toplu dayama mı ? size hiç yaslandılar mı ? :))

toplu taşıma araçlarını ne sıklıkla kullanırsınız ? sever misiniz ? bir müddet sonra bağımlılık yapıyor mu ?

lütfen şıklara yoğunlaşalım hepinizi çok seviyorum hepinize +1 <3 ;))
Geçen gün metrobüse binerken adam arkadan öyle bir ittiriyor ki sanırsın içerde anasına tecavüz ediyorlarda onu kurtaracak. bir dur mın oğlu bir durda bizde binelim :@
Otobüste bir ton boş yer var, kız geldi yanıma oturdu diye iş atıyo sandım o inene kadar inmedim. Şu an anasının nikahı duragındayız :))
Merhaba dolmuşta yanıma oturmaya çekinen kadın, korkma sana tecavüz etmem, edicek olsam da dolmuşta etmem. Yanıma gelebilirsin canım, hadi :))
Dün metrobüsle cevizlibağ dan beylikdüzüne gelirken kadının biri bana öyle bir ford yaptı ki yolculuk boyunca indiğimde diz çöktüm ellerimi semaya kaldırdım ve dedim ki; Allah ım iyi ki bir aleti yokmuş :))
Belediye otobüsleri sayesinde düzenli seks hayatım oldu*. Gelen yasladı giden yasladı :))
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
herkes dinlemelik diye link atıyor bende atıcam bundan sonra kıskandım :(

buyrun dinlemelik link
Güncellemeler
+1 yıl
neden sürekli "hepinizi çok seviyorum" diye yazıyorsun salak böyle kız ayarlayamazsın diye bana mesaj üyelere sesleniyorum: öyle bir amacım olsa istekte atarım takip de ederim istekte kabul ederim sitede asıldığım tek bir kişi bile olmadı. kusura bakmayın güncelleme için gelen mesajların haddi hesabı yok bende gerek duydum güncellemeye. özür dilerim :(

Kavga ve nefret için çok bahanemiz var, Oysa sevmek için Efendimiz sav'in tek bir sözü kafi

"..Birbirinizi sevmedikce iman etmiş olmazsınız
Toplu taşıma mı toplu dayama mı ? size hiç yaslandılar mı ? :))