1 yıl içinde 5 tane kettle da bozuldu. Bir tane çay makinası almıştım en uzun o dayanmıştı. oda bir yıl en son aldığım bir ay bile kullanmadım. Neden hemen bozuluyor bunlar kullanıp memnun olduğunuz marka var ise paylaşır mısınız? En iyi kettle hangisi?kettleEn iyi kettle markası hangisi sizce? En iyi su ısıtıcı hangisi?
Güncellemeler
+1 yıl
...
En iyi kettle hangisi? En iyi kettle markaları hangileri?
Son 10 yılın en büyük icadı belki de kettlelar :D Elektrik filan kesildiğinde bir makarna haşlamak için su kaynatmak o kadar uzun süre geliyor ki. En iyi kettle hangisi sorusuna herkes farklı bir yanıt verecektir. Bu da çok fazla markanın bu alanda ürünü bulunmasından dolayı. Ben sana en çok tercih edilen, en iyi su ısıtıcı markalarından birkaç marka önereceğim
1- Arzum
Arzum kettle
Arzum'un kettlelarını aşırı beğeniyorum. Çok şıklar en başta. Tasarımları o kadar güzel ki değil mutfakta, salonda bile sergileyebilirim :D Özellikle üstteki görseldeki Estilo serisi bir harika ♥ Tabi özel tasarım olduğu için fiyatları biraz pahalı olabiliyor. Bu serinin fiyatları en son baktığımda 400-500 TL civarındaydı.
2- Tefal
Tefal kettle
Tefal'i çok beğeniyorum. Sağlamlık ve yeni özellikleriyle cezbediyor. Örneğin üstteki görselde yer alan Express Control modelinde suyun ısısını ayarlayabiliyorsun. Örneğin 60 derece suya ihtiyacın var. Ayarlıyorsun o dereceye kadar ısıtıp duruyor. Dijital ekranlı. Çok hoş bence.
3- Arçelik
Arçelik kettle
Yerli markalarımızdan Arçelik gerçekten bu alanda harika. Fiyatları da diğer markalara daha uygun. Ben özellikle üstteki görseldeki gibi cam kettlelarını çok beğeniyorum. Dikkatli kullanmakta fayda var tabi ki bu cam modelleri.
4- Beko
Beko kettle
Diğer bir yerli markamız da Beko. Aslında ürün tasarımları Arçelik ile çok benzer. Üstteki görseldeki kettle'ı ben kullandım gayet memnunum. İçinde mavi ışık yanıyor. Çok şık oluyor plastik olmasına rağmen :)
5- Sinbo
Sinbo kettle
Belki de en çok tercih edilen kettle markasıdır. Bu markayı öğrenci iken kullanıyorduk harika bir şey. Bir de herhangi bir arızası olursa kapıdan kargo ile alıp kapıya teslim ediyorlardı. Yani servis servis gezmiyorsun. Bir akrabamızın 2 defa bozulmuştu sanırım. 2 defa da sıfır ürün gönderdiler. Harika bir hizmet bence.
En iyi kettle markası hangisi soruna yanıt bulmuşsundur umarım. Buradaki içerikte kettle nasıl temizlenir hakkında bilgiler yer alıyor. Bence bir göz atmalısın :)
İçinde rezistans olarak kullanılan ince teller var. Elektriğe direnç göstererek aşırı ısınır. Kaba ver sert kullanımda kolaylıkla kopar. Ev aletlerine karşı biraz nazik ol.
En İyi Cevaplar