ALLAH utandırmasın güzel kardeşim hakkınızda hayırlısı ise olsun değilse senden uzak dursun inşallah mutlu huzurlu olursun ve her şey gönlünce hayırlısı ile olur Maşallah güzel seninde içine sindirsin inşallah
Yok bir kötü yorumla moralim bozulmaz önemli olan içime sinmesi ve benim beğenmem sadece merak ettiğim için sormak istedim ve zevkler farklı beğenmeyen tabikide olablir mi
Peki bende sana kısa bir soru kardeşim :) gerçekçi ol lütfen kır beni ama yeterki gerçekçi ol lütfen :) kardeşim :) sarı gömlekli profil fotoğrafıma tıklayıp büyütüp bakar mısın rica etsem tipim nasıl sence :) ? @Hayvanhatun
Yok sitedeki kızlar tipsiz kötü eh işte normal yokluktan olur gibi şeyler dedi takıntı haline geldi bende tipim kardeşim. Bide şu açıdan sorim kardeşim ortak arkadaşımız olsa beni gösterse tanıstırimi dese sadece tipim olarak konuya bakarsan ne derdin kardeşim? @Hayvanhatun
Ben şu an kendi adıma konuşmuyorum. İstediğinizi yapmakta özgürsünüz sizi yargıladığım yok. Ben sadece bana tuhaf geldiğini ve burdaki insanların ne niyette olduğunu bildiğim için görüşümü bildirdim. Gerisi size kalmış.
Saçlarımı lüle yapıp arkadan taşlı toka atıcam hafif tutturarak cildimde sivilce olduğu için ten makyajım abartı olur güzel bir göz malyajı hoş durur bide bişey sorucam sözle nişan bir olucak evin önünde çalgılı çengili bide takı törenide yapıcam bunun için davetiyeye ihtiyaç var mı
Düğün sonradan olacak ayrı kabarık nişanlık giyip bişey yapmicam ortalama 100 kişi belki daha fazla ses sistemiyle kaset müzik çalarsam sade olur orgçu şarkı söyleyen olsun diyorum
Bence olmamış resmen iğrenç. Ne güzel enişte ile çok sevindim canım kardeşim :) esmersin ne güzel giy bembeyaz enişte de jilet gibi takımı çeksin misss :) hadi görüşürüz düğünde kardeşim öptüm enişte ile ikinizi ben kuyumcuya gidiyorum 😂😂😂😂💃💃👍👍👍👍
Bişey sorabilir miyim ayrı kabarık nişanlık giyip bişey yapmicam ortalama 100 kişi belki daha fazla orgçu şarkı söyleyen olacak kapının önünde organizasyon şirketiyle anlaştım böyle bir organiAsyonda takı töreni ve davetiyeye ihtiyaç var mı
Ama benim bildiğim nişanda pek takı takmazlar davetiye dağıtmazlar genelde kına gecesi ve düğün zamanı davetiye dağıtırlar sorduğunun sorunun cevabını verdimmi bilemiyorum ☺
En İyi Cevaplar