istanbulda güvenilir işinin eri bir medyum lazım arkadaşlar bilen varsa benimle irtibata geçsin lütfen.
Medyum ismi adı altında kimse vay halinize gidersenız kım olursa olsun kendisine medyum dıyen bırıyle konuşmayın bile. İşin nasıl döndüğünü az cok herkes bilir. Ne için bulmak istiyorsan bu işi para almadan yapan insanlar var hiçbirşey istemden işte onlardan yardım al.
13 Yorumla- +1 yıl
Vanda görev yapan pretisyen bir dkorum bir askere asık oldum rütbeli bir asker kendisi evliydi ama tabi herkes gibi baslarda bende bilmiyordum bu tuzaga bende düştüm ama gönlümü kaptirmiştim bir kere sevgim icin ne gerekiorsa yapicaktım acı cekmek bana göre bişi değildi medyum Mehmet hocamla iletişime gectim karısı sürekli büyü yaptiriormus adamda kimseye baglanamiormus. Büyüyü bozduk
ayrıma işlemi asla istemedim ama zaten büyü bozuldukdan sonra adamım kendine geldi şimdi gayet mutluyuz kendileri mahkeme actılar anlasmalı bosaniorlar medyum Mehmet hocam ellerin dert görmesin insallah herkese önericem seni Mehmet hocanın iletişim nosu 0532 608 64 84 - +1 yıl
1121
- +1 yıl
var mı öyle birisi tanıdığın
En İyi Cevaplar
+1 yılnapcan medyumu neyi ögrenmen gerek böyle seylere para döküyorsunuz hicmi akliniz yok
024 Yorumla- +1 yıl
Medyum Oğuz Kemal çok iyi bakım yapıyor.
- +1 yıl
İstanbulu bilmem ama izmirden medyum cüneyt bir numara. Ulaşmak isteyenler facebooktan bulabilirler.
- +1 yıl
Medyum burkay ile bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştım. Sevdiğim insanı tekrar geri kazanmam için çok yardım etti. Şuradan ulaşabilirsiniz kendisine 0537 5930078
- +1 yıl
Kaç medyuma gittiysem hüsrana uğradım sevdiğim bir türlü bana gelmedi. Tesadüfen bulduğum medyum hoca Cüneyt buraç hoca sevdiğimi geri getirdi ve bana aşık etti. İnternet adresini bulamazsanız numarası: 544 4892462
- +1 yıl
benim bildiğim biri var medyum değil gerçek hoca ve bu adamın yaptıklrı ibranice olduğu için kesin tutuyor bana faydası oldu ailevi sorunum vardı ve cözüldü mahkemeden geri döndük diyebilirim faydası olur diye numarasını yazıyorum 0544 976 65 55
- +1 yıl
medyumcandede. com var birde medyumeflatun. com ikisiylede çalıştım biri sevgilim için diğeri iş içindi..
mistik güçlere inanın arkadaşlar bunlar var olan şeyler olmasa kuranda geçmez sadece bu işi bilen ve ehil olanı bulmak önemli olan - +1 yıl
Aşk Büyüsü Yapan Bozan Hocalar Medyumlar Aradım Buldum da Olmadı 1 ay bekledim Yapamadı Sonra Büyü Bozan Yapan Bozan Medyumlar Hocalar aradım yine Sonuç Yine Hüsrandı Bir arkdaşıma anlattım durumu Yusuf Hoca diye birisi var dedi ben Serkan ile uzun zamandır onun sayesinde beraberim deyince inandım aldım numarasını aradım sağolsun çok ilgilendi benim sevdiğim erkeğin resmini ve benim resmimi gönderdim belli de bir ücret gönderdim 16 gün içinde sevdiğim insan beni aramaya başlamıştı çok sevindim inanamadım Allah Yusuf Hocamdan Razı Olsun Onun sayesinde şimdi Çok Mutluyum Sizlere de Israrla Tavsiye ederim Numarasını ve İnternet Sitesini Aşağıya Ayrıntılı Bir Şekilde Yazacağım Girin Sitesini de İnceleyin Yorumları Güzelce Okuyun Adam Gerçek Bir Medyum.
0534 877 31 31 Medyum Yusuf Hoca
medyumyusufhoca
Ben Ayrı Yazdım Linki Siz Kopyalayıp Yapıştırabilirsiniz Başına www. Sonuna. com Ekleyip Yazarsanız Sitesine Ulaşırsınız.
KESİNLİKLE SAYGISIZLIK YAPMAYIN KENDİSİ ÇOK İYİ BİR İNSANDIR. - +1 yıl
Merhaba Büyü bozacak veya yapicak iyi bir hoca ariyorsanız arkadaslar medyum mehmet hocadan şaşmayınız derim. 2 Görümcem ve ben işlem yaptirdik hepimiz cok iyi sonuclar elde ettik cok kısa sürede Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatliği ile calisabileceğiniz bir hocadır gercek bir hoca hesap numarası felan kendine ait bakımlarından anlarsınız zaten nasıl bir hoca oldugunu şimdiden herkesin derdinin bir an önce gecmesi dileği ile hoscakalın numarasını bırakiyorum medyum mehmet hoca 532 608 64 84
- +1 yıl
Merhaba Büyü bozacak veya yapicak iyi bir hoca ariyorsanız arkadaslar medyum mehmet hocadan şaşmayınız derim. 2 Görümcem ve ben işlem yaptirdik hepimiz cok iyi sonuclar elde ettik cok kısa sürede Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatliği ile calisabileceğiniz bir hocadır gercek bir hoca hesap numarası felan kendine ait bakımlarından anlarsınız zaten nasıl bir hoca oldugunu şimdiden herkesin
derdinin bir an önce gecmesi dileği ile hoscakalın numarasını bırakiyorum medyum mehmet hoca 532
608 64 84 - +1 yıl
Merhaba Büyü bozacak veya yapicak iyi bir hoca ariyorsanız arkadaslar medyum mehmet hocadan şaşmayınız derim. 2 Görümcem ve ben işlem yaptirdik hepimiz cok iyi sonuclar elde ettik cok kısa sürede Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatliği ile calisabileceğiniz bir hocadır gercek bir hoca hesap numarası felan kendine ait bakımlarından anlarsınız zaten nasıl bir hoca oldugunu şimdiden herkesin derdinin bir an önce gecmesi dileği ile hoscakalın numarasını bırakiyorum medyum mehmet hoca 532 608 64 84
- +1 yıl
- +1 yıl
Valla arkadaslar ben daha önce bir hocayla görüstüm bir arkadasımın tavsiyesi ile telefonla görüstüm hic yüzyüze gelmedim bir işlem icin basvurdum anlayıslı bir hoca kendisi işlem yaptirdim başarılı sonuc aldım önerebilirim istanbuldan isteyenler bir danısabilirler Mehmet hoca genc bir hoca telefonda sesi gen geliyor ama sanırım medyum kaybetmiştim telefonunu ama sora internetten buldum yine 0532 608 64 84 tavsiye edebilirim.
- +1 yıl
Herkese selamlar olsun adım gülcan bende yorum yazmak icin girmiş bulunuyorum buraya zaten yine yorumlardan bakarak derdime derman olmustu bu siteler herkse teşekkür ederim öncelikle. Bende buraya yorum yaziyorumki belki derdine derman bulur birileri die yorumumu Mehmet hocam icin yazicam ellerinden öpüyorum buradan konum özel oldugu icin anlatamicam ama gercekten cok yardımcı oldu işlemimin basından sonuna kadar hep iletişimde kaldık ve gercekten cok yardım sever birisi hic uzatmadan mutlaka calısmanızı öneririm teşekkürler Mehmet hocam ellerin ve ilmin dert görmesin ALLAHa emanet ( Gülcan ) Mehmet hocamın iletişim numarasi 532 608 64 84
- +1 yıl
Herkese selamlar olsun adım gülcan bende yorum yazmak icin girmiş bulunuyorum buraya zaten yine yorumlardan bakarak derdime derman olmustu bu siteler herkse teşekkür ederim öncelikle. Bende buraya yorum yaziyorumki belki derdine derman bulur birileri die yorumumu Mehmet hocam icin yazicam ellerinden öpüyorum buradan konum özel oldugu icin anlatamicam ama gercekten cok yardımcı oldu işlemimin basından sonuna kadar hep iletişimde kaldık ve gercekten cok yardım sever birisi hic uzatmadan mutlaka calısmanızı öneririm teşekkürler Mehmet hocam ellerin ve ilmin dert görmesin ALLAHa emanet ( Gülcan ) Mehmet hocamın iletişim numarasi 532 608 64 84
- +1 yıl
selam Mehmet hocam icin bende bir yorum yazmak istedim 5 yillik evliyim evliliğimiz 4. seneye kadar eşimle cok iyi gidiyordu son 1 senedir sallantılar olmaya basladı ve yikilma derecesine geldi evi terketti ve bana bosanma davasi acti ailesinin yanına yerleşti yardımıma Mehmet hocam yetişti ellerinden öperim buradan geri getirme işlemiyle eşimi tekrar evine döndürdü kendisine hürmetlerimi saygılarımı sunar şiddetle tavsiye ederim telefonu 0532 608 64 84
- +1 yıl
- +1 yıl
Merhaba Büyü bozacak veya yapicak iyi bir hoca ariyorsanız arkadaslar medyum mehmet hocadan şaşmayınız derim. 2 Görümcem ve ben işlem yaptirdik hepimiz cok iyi sonuclar elde ettik cok kısa sürede Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatliği ile calisabileceğiniz bir hocadır gercek bir hoca hesap numarası felan kendine ait bakımlarından anlarsınız zaten nasıl bir hoca oldugunu şimdiden herkesin derdinin bir an önce gecmesi dileği ile hoscakalın numarasını bırakiyorum medyum mehmet hoca 532
608 64 84 - +1 yıl
- +1 yıl
Merhabalar kizlar Büyü bozacak veya yapicak iyi bir hoca ariyorsanız medyum mehmet hocadan şaşmayınız derim. 2 Görümcem ve ben işlem yaptirdik hepimiz cok iyi sonuclar elde ettik cok kısa sürede Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatliği ile calisabileceğiniz bir hocadır gercek bir hoca hesap numarası felan kendine ait bakımlarından anlarsınız zaten nasıl bir hoca oldugunu şimdiden herkesin derdinin bir an önce gecmesi dileği ile hoscakalın numarasını bırakiyorum medyum mehmet hoca 532 608 64 84
- +1 yıl
Merhaba Büyü bozacak veya yapicak iyi bir hoca ariyorsanız arkadaslar medyum mehmet hocadan şaşmayınız derim. 2 Görümcem ve ben işlem yaptirdik hepimiz cok iyi sonuclar elde ettik cok kısa sürede Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatliği ile calisabileceğiniz bir hocadır gercek bir hoca hesap numarası felan kendine ait bakımlarından anlarsınız zaten nasıl bir hoca oldugunu şimdiden herkesin derdinin bir an önce gecmesi dileği ile hoscakalın numarasını bırakiyorum medyum mehmet hoca 532
608 64 84 - +1 yıl
Merhabalar kizlar gördüm yazmadan gecmiyim dedim, belki bir faydam dokunur dua alırım eğer bir işlem yaptirmak istiyorsaniz medyum mehmet hocayi önerebilirim size 2 kez işlem yaptirmiş ikisindede cok iyi sonuc almıs biri olarak yaziyorum zaten internettete araştirirsaniz cıkar kendisi cok ünlü ve işinde cok ehil birisi şimdiden başarili iyi sonuclar diliyorum hepinize öpüldünüz teşekkürlerinizi şimdiden duyar gibiyim bağlama işinde birer bir hocadır.. iletişimi 532 608 64 84
- +1 yıl
Merhabalar kizlar gördüm yazmadan gecmiyim dedim, belki bir faydam dokunur dua alırım eğer bir işlem yaptirmak istiyorsaniz medyum mehmet hocayi önerebilirim size 2 kez işlem yaptirmiş ikisindede cok iyi sonuc almıs biri olarak yaziyorum zaten internettete araştirirsaniz cıkar kendisi cok ünlü ve işinde cok ehil birisi şimdiden başarili iyi sonuclar diliyorum hepinize öpüldünüz teşekkürlerinizi şimdiden duyar gibiyim bağlama işinde birer bir hocadır.. iletişimi 532 608 64 84
- +1 yıl
- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yıldaha önce medyumlarla görüşmüş biri olarak sana fikir vermek isterim.ne amaçla olduğunu söylersen ona göre cevaplıcam.
019 Yorumla- +1 yıl
önce bir bakım yaptırıp sonrada bir işlem yaptırmak istiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim.
Cevap sahibi+1 yılsakın ola medyumlardan uzak dur para tuzağı hepsi.paramı yediler en iyisi diye övülenler bile.geleceği bilemezler.cin büyü şüphen varsa kurandan sureleri tavsiye ederim.her şeyin ilacı kuranda.ayetleri her sorunun için okuyabilirsin.ne için lazımsa ben sana ayet sure söylerim.
- +1 yıl
bende bir çok medyumla görüştüm ama gerçekten bu konuda iyi olanların var olduğuna da inanıyorum. o yüzden araştırıyorum.
Cevap sahibi+1 yılüzerinde büyü nazar cin var mıdiyemi baktırcaksın.işlem ne için.
- +1 yıl
evet büyüden şüpheleniyorum.
Cevap sahibi+1 yılcübbelinin yöntemini uygula videodan dinle.
- +1 yıl
ilgilendiğin için çok teşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılbu yetmezse arif arslan büyü bozma yöntemleri var.medyumlardan uzak dur.en iyi bilen bile yanlış bilebilir.her şeye rağmen sözümü dinlemeyip gideceğim dersen havas hoca var arkadaş gitti en son çare onu söylerim.telini bulurum.
- +1 yıl
arkadaşının problemini çözebildimi peki?
Cevap sahibi+1 yılmemnun kalmış ama boşver sen paran gitmesin.kimseye kefil olmak istemiyorum açıkcası.
- +1 yıl
sen yinede numarasını verir misin? bir konuşayım ben.
Cevap sahibi+1 yıltelefondan işlem yapıyordu istanbulda olmayabilir adrese yolluyormuş.
- +1 yıl
helal olsun. teşekkür ederim tekrar.
Cevap sahibi+1 yılvalla namazında niyazında biriyim günahtan korkarım.arkadaşımda öyledir ona güvenerek tavsiye ettim.
Cevap sahibi+1 yılsağol canım.helallik için benimde olsun.
- +1 yıl
Havas hocayla konustun mu. Yardımcı oldumu sana
- +1 yıl
İşlem maliyetini biliyor musun? Tılsım yaptıracağım.
- +1 yıl
BNa da acil verir misiniz iletişim bilgisini lütfen
- +1 yıl
Ben geri getirme işlemi yaptıracağım yardımcı olumusunuz
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
+1 yılMerhaba arkadaşlar sizlere basımdan gecen bir olayı anlatmak istedim benim 3 yıllık düzenli bir ilişkim var ne yazık ki son zamanlarda sevgilim bana karşı olan hareketleri değişmeye başladı beni devamlı hor görmeye hakaret etmeye ve vurmaya başladı daha önce böyle bir insan olmadığı için önce belki canını sıkan bir şeyler vardır diye düşünmeye başladım ama durum daha da kötü olmaya başladı bende çaresizce internetten araştırma yapmaya karar verdim ve medyum dua hocayı buldum her şeyi kendisine anlattım ve bana bu konuda yardımcı olabileceğini söyledi önce bir bakım çalışması yaptı ve sevgilime büyü yapıldığını öğrendim bununla ilgili olarak büyüyü bozabilirim dedi kendisine güvenip hemen işleme basladık 6 günde sonuç aldım sevgilimin o agresif öfkeli hırçın halleri bir anda yok olmaya basladı sanki. gel gelelim işlemin sonunda her şey daha iyi oldu eskiden bile bana bu kadar samimi ve sıcak davranmadığını söyleyebilirim. Bu tür medyum hoca işlerine inanmayan biri olarak gerçekten mucize.. dunyamedyum. com şeklinde iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. medyumdunya@gmail. com dan maillede ulasabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılUmut Hocamla Tanışmamız Yıllar öncesine dayanıyor şöyle ki eşimle Güzel bir evliliğimiz vardı yaklaşık 4 sene önce Canım dediğim Arkadaşım eşime Büyü Yaptırmış eşim bir anda ayrılmak istediğini söyledi hergün bize uğrayan arkadaşım uğramaz oldu Meğerse beraber ev tutmuşlar gitmediğim hoca kalmadı ama malesef hiçbirşey yapamadılar Altı Ay Ayrı Kaldık Almanyadaki teyzemgil durumu haber almışlar Teyzem Bana Burda Bir Hocanın Telefonu Var Onu bir ara konuş kızım dedi Aradım durumumu anlattım Bana yanıma gelin dedi gittim konuştum bana çok iyi davrandı üzülme artık bu kişiye gereken neyse yapılacak dedi benden bir kuruş bile talep etmedi fotoğrafları verdim sen gidebilirsin kızım dedi On Güne kadar kocan evinde korkma kızım dedi ve inanın 7 Gün içinde kocam kapımda kul köle oldu Ben hayatımda böyle bir şey yaşamadım duymadım Meğerse Kalleş arkadaşım birgün bize hamur işi yapıp getirmişti adet kanıyla bize büyü yaptırmış Ben bunları bugün Yazmamın sebebi ise umut hocamın ricası üzerine05539563940...
00 YorumlaAşk Büyüsü Yapan Bozan Hocalar Medyumlar Aradım Buldum da Olmadı 1 ay bekledim Yapamadı Sonra Büyü Bozan Yapan Bozan Medyumlar Hocalar aradım yine Sonuç Yine Hüsrandı Bir arkdaşıma anlattım durumu Yusuf Hoca diye birisi var dedi ben Serkan ile uzun zamandır onun sayesinde beraberim deyince inandım aldım numarasını aradım sağolsun çok ilgilendi benim sevdiğim erkeğin resmini ve benim resmimi gönderdim belli de bir ücret gönderdim 16 gün içinde sevdiğim insan beni aramaya başlamıştı çok sevindim inanamadım Allah Yusuf Hocamdan Razı Olsun Onun sayesinde şimdi Çok Mutluyum Sizlere de Israrla Tavsiye ederim Numarasını ve İnternet Sitesini Aşağıya Ayrıntılı Bir Şekilde Yazacağım Girin Sitesini de İnceleyin Yorumları Güzelce Okuyun Adam Gerçek Bir Medyum.
0534 877 31 31 Medyum Yusuf Hoca
medyumyusufhoca
Ben Ayrı Yazdım Linki Siz Kopyalayıp Yapıştırabilirsiniz Başına www. Sonuna. com Ekleyip Yazarsanız Sitesine Ulaşırsınız.
KESİNLİKLE SAYGISIZLIK YAPMAYIN KENDİSİ ÇOK İYİ BİR İNSANDIR.00 Yorumla
+1 yılAçıkcası kimisi inanir kimisi inanmaz boyle şeylere ben hiç inanmazken bundan 3 yıl once medyum miraç kayayı tesadufen bir arkadaşım gidecegini soylediginde onla beraber gittigimde tanıdım iyikide tanımışım ilk gittigimde çekine çekine korka korka gittim ama yıldız nameme baktırdıgımda şok oldum dedikleride harfi harfine çıktı hayatımda biri vardı ozamanlar ciddiydi evlilik düşünüyorduk daha dogrusu ben oyle sanıyordum ama meger adamın çevirmedigi kalmamiş arkamdan beni miraç hocam uyardi dedi aklını başina al hayır gelmicek canını yakacak senin dedi lafını dinledim gerçektende gerçek yüzünü gördüm şunuda ekledi 2016 ta biri ile tanışacaksın diyip tafir etti bu kişi ile ciddi olacaksiniz ve 1017 de evleneceksiniz çokta mutlu olacaksin dedi ihtimal vermezken dedigi gibi biri ile tanıştım şu an çok mutluyum Rabbim nasip ederse inş. eylülde düğünümüz olacak o yüzden herkese tavsiye edebilecegim işinin ehli medyum miraç kayadır. ankarada ve İstanbul'da hizmet vermekte kendisi sosyal medyada çokta ünlüdür acip bakın görürsünüz arkadaşlar telefonu +90 505 323 83 93
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlar Bundan Yaklaşık 3 yıllık bir ilişkim vardı sevdiğim kişi bir anda bana düşman oldu evlenme hayalleri kurarken bir anda ayrılmak istediğini söyledi çok büyük psikolojik sıkıntılar yaşadım fakat kimseye anlatamadım internette gezinirken bir anda umut hocamla karşılaştım aradım sorunlarımı anlattım bana çok mütevazi ve iyi davrandı meğerse teyzemin kızı bize büyü yaptırmış umut hocam bir ay beklemem gerektiğini söyledi hergeçen gün ömrümden sanki yıllar götürdü yinede pes etmedim ve aradan bir ay geçtikten sonra telefonlarımı engelleyen çocuk heryerden silen kişi beni aradı ve bir haftadır kan kustuğunu çok üzgün olduğunu söyledi ve af diledi inanın hayatım değişti ne yapacağımı bilemedim bu olayı yaşayalı tam bir sene oldu Allah umut hocamdan razı olsun çok sıkıntılı zamanımda karşıma çıktı Rabbim onun ne dileği varsa versin umut çağlar hocam sizi nekadar övsem azdır sizinde bu şekilde sıkıntılarınız varsa arayın kesinlikle 0553 956 39 40
00 YorumlaMerhaba arkadaşlar bundan yaklaşık 1 sene önce iki medyuma başvurdum ikiside bana muska verdiler yaklaşık 3 ay bekledim ama herşey hüsranla bitti hiçbirşey olmadı çok büyük sıkıntılar yaşarken ailem beni uzaklaştırmak için bulunduğum ortamdan Antalya ya tatile gittik otelde bir bayan arkadas edindim ve durumumu anlattım oda bana senin işini çözecek bir hoca tanıyorum dedi ve bana medyum umut çağlar hocayı tavsiye etti ve inanın umut çağlar hocam Allah ondan razı olsun beni sevdiğime 24 gün içinde kavuşturdu bu yaz nasip olursa düğünümüz var ne diyebilirim ki gerçekten UMUT ÇAĞLAR Hocam için ne desem Az tel nosu 0553 956 39 40
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsakın sakın sakın medyum candede medyum eflatun medyum sedat medyum esat medyum bedirhan medyum olcay medyum süleyman medyum muhabbet medyum zahrani medyum baransel hepsi sahtekardır hoca moca değiller buraya yorum yapanda kendileri sakın inanmak gibi bir hata yapma ne için olduğunu söyle sana bir hoca öneririm ama İstanbul'da değil izmirde işyerine gidersin
10 Yorumla
+1 yılmedyum nedir ya? inanmak çok istiyorum böyle doğaüstü şeylere de hiç gerçekçi gelmiyor. hele ki para için yapanları gördükçe daha çok üzülüyorum para verenlere
00 Yorumla
+1 yılİlbay Hoca bu işi biliyor, bakımlarda her şeyi bildi ve işlemde de başarılı oldu. Benim istediğim gibi oldu şu an benim sözümden çıkmıyor. Benim üstümdeki büyüyü çözünce herşey daha rahat oldu. Teli: 555 893 8245
00 Yorumla
+1 yılMedyum ilbay beni terkeden ve benden kaçıp ihanet eden sevgilimi bana geri getirdi. Ne söylediyse hepsi gerçekleşti bakımları çok iyi. Şu an çok mutluyum. Tasiye ederim.
Şuradan ulaşabilirsiniz kendisine 555 893 824500 YorumlaMedyum memis vardı bir ara tv'yede cıkıyordu İstanbul'da oturuyor olabilir internetten bak.. Ne günlere kaldık..: )
00 YorumlaMedyumlar hep çarpılıyor söyleyim. Kuru yanında yaşta yanmasın sen gitme medyuma Nayıııır :))
00 Yorumla
+1 yılPendikte Batı Mahallesinde Nurdoğan Hanım var. İnstagram hesabı @nurdoganozel benim favorim psikolog gibi ben çok rahatladım herkese tavsiye ederim bayadır gidiyorum
10 Yorumlaarkadaşlar ben böle şeylere inanmam ama samsunda bir hoca duydum numarasını aldım aradım ve cok yardımcı oldu yıldıznameyede ücretsiz bakıyo bence bir danısın 05531461797
00 YorumlaIstanbul'Da bir tane var bende gitmiştim. Gayet başarılı sonuçlar aldim kartepedilara@gmail. com dan ulaşırsanız bilgilerini verebilirim
10 Yorumla
+1 yılmedyumcandede tavsiyemdir gerçekten yeri yurdu belli buyrun buda nosu sitesindede var gerçi 05458396722
01 Yorumla- +1 yıl
aynen katılıyorum medyum candede varken başka hoca aramak saçma yeri yurdu belli olan ismi cismi ne iş yaptığı belli bikere
+1 yılMedyum İlbay Hoca beni terkeden sevgilimi 6 ay sonra geri döndrdü. Hiç umudum yoktu bağlama ve aşk büyüsü yaptı. Şu anda mutluyum. Numara: 544 4892462
00 Yorumlamedyum candede kesinlikle sitesinde direkt kendisine ait numarası var
10 Yorumla
+1 yılBuldunuz mu BNa acil ulaşır Mısınız lütfen nolur zor durumdayım
03 Yorumla- +1 yıl
Medyum degil ama her türlü büyü yapan bir kadin var jugoslav cingenesi.
Ona gidenlerin cogu karisini ya da kocasini evine döndürmek icin gidiyor.
Yaptigi islerde tutuyor diyolar.
- +1 yıl
@sisi28 nasıl ulaşabiliriz kendisine
Medyum kenan kezir. Facede arat ve iletisime gecersen anlarsin
00 Yorumla
+1 yılMedyum umut çağlar hocayı tavsiye ederim
0553 956 39 4000 Yorumla
+1 yılben medyum semiha hocayı tavsiye ederim. 0546 497 10 59. ara istersen
01 Yorumla- +1 yıl
Semiha hocayı nasıl güvenebilirzki
Buyrun ben medyum ruhi nasıl yardımcı olabilirim ?
00 YorumlaNuh hoca var esimi geri getirdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerçekten öyle şeylere inanıyomusun ?
010 Yorumla- +1 yıl
maalesef .s
Cevap sahibi+1 yılne için peki
- +1 yıl
ruhsal bir bunalım diyelim
Cevap sahibi+1 yılhmm psikologa falan gitsen daha iyi
- +1 yıl
psikologluk bir durum değil ki
Cevap sahibi+1 yılmedyum ne yapabilir peki
- +1 yıl
umut fakirin ekmeği
Cevap sahibi+1 yılanladım neyse iyi şanslar :)
- +1 yıl
teşekkürler :)
- +1 yıl
Arkadaşlar konuşmadığım aramadığım medyum kalmadı her seferinde dolandırıldım, sonunda tavsiye üzerine birini buldum ne sitesi var ne bir yerlerde adı sanı, bu işin piri diyebilirim, boşanmak üzere olduğum adam geri evine yuvasına döndürdü ve şu an gözlerime aşkla bakıyor, inanması ve olması çok zor bir olaydı, telefonu yok bende ama maiile dönüş yapacaktır mutlaka medhoca@hotmail. com ,
+1 yılmedyum candede başka tanıma
21 Yorumla- +1 yıl
aynen bencede medyum candede
Gizli Üye(36-45)+1 yılöyle şeylere inanıyomusun?
00 Yorumla
+1 yılbuldunmu medyum
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle medyum candede
01 Yorumla- +1 yıl
Nerde kendisi BNa acil bilgi verir misiniz
medyumcandede tek tavsiyem
00 Yorumla
+1 yılÖner Döşer...
00 Yorumla
+1 yılBenim
08 Yorumla- +1 yıl
Benim bildiğim en iyi falcı ve hoca olarak medyum hülyadır işinde cok ehil biri işlem yaptirmiş ve sonuc almıs biri olarak yaziyorum size cok kısa sürede cok iyi sonuclar elde ettim benden sonrada arkadasım işlem yaptirdi geri getirme işlemi oda cok iyi sonuc aldı o yüzden gönül rahatliği ile medyum hülya hocamızı tavsiye ediyorum sizlere telefonu 0553 851 04 51
- +1 yıl
- +1 yıl
608 64 84 - +1 yıl
- +1 yıl
608 64 84 - +1 yıl
- +1 yıl
608 64 84 - +1 yıl
608 64 84
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim cinlerim var
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026