• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Astroloji & Burçlar

İstanbul Taksim civarındaki en iyi falcı?

iremyilm
iremyilm Takip Et
Xper 4 Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Arkadaşlar cuma günü arkadaslarimla taksime gidicez. Randevu almadan, soyledikleri cikan fiyati cok yuksek olmayan, onerebiliceginiz falcilar kimlerdir? Nerede bakarlar?
İstanbul Taksim civarındaki en iyi falcı?
Fal Soruları En İyi Soruları Randevu Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • fatos777
    fatos777 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    Balık
    +1 yıl

Hayatımda zor bir dönemden geçiyordum ve biraz rehberlik ve öngörü arıyordum. İpek Fal Bilim Merkezi'ni bir arkadaşım önerdi, ben de denemeye karar verdim. Kahve ve su falıma bakması için İpek'le bir seans ayarladım ve fal yorumlarının ne kadar doğru ve isabetli olduğuna şaşırdım. İpek, hayatımın birçok yönünü kavrayabildi ve bana gerçekten anlamlı hissettiren rehberlik ve tavsiyeler sağladı. İpek'in yaklaşımında en beğendiğim şey sıcaklığı ve şefkati oldu. Sabırlı ve anlayışlıydı ve mücadelelerim hakkında ona açılmakta kendimi rahat hissettim. Bana içinde bulunduğum durumu nasıl yönetebileceğim konusunda pratik tavsiyeler verdi ve aynı zamanda olaylara farklı bir bakış açısıyla bakmama yardımcı oldu. İpek Fal Bilim Merkezi'nin online hizmetlerinin rahatlığı da beni çok etkiledi. WhtsApp aracılığıyla canlı çevrimiçi video oturumunun kurulumu kolaydı ve fal bakını kendi evimin rahatlığında alabilmeyi tercih ettim. Genel olarak, İpek Fal Bilim Merkezi ile olan deneyimim inanılmaz derecede olumluydu ve hizmetlerini anlayışlı ve güçlendirici bir falcılık deneyimi arayan herkese şiddetle tavsiye ederim.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• -kabirAzabı-1
    -kabirAzabı-1 Takip Et
    Master Yaş: 34
    Koç
    +1 yıl

Medyum Keto.

1
    4 Yorumla
    • iremyilm
      iremyilm
      Boğa
      +1 yıl

Hangi cafede

Yorumla
    • -kabirAzabı-1
      -kabirAzabı-1
      Koç
      +1 yıl

Bistro cafe.

Yorumla
    • Oluştur
      Oluştur
      Aslan
      +1 yıl

https://i.ytimg.com/vi/vGiBJyIYrew/hqdefault.jpg

Yorumla
    • -kabirAzabı-1
      -kabirAzabı-1
      Koç
      +1 yıl

https://youtu.be/lflqn7qQfcY

Yorumla
  • Molankolik
    Molankolik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 41%
    Balık
    +1 yıl

Falcilar geleceği giremez. Ancak bazıları cinlerle bağlantı kurar. Cinler seninle ilgili her şeyi bilir. Senle ilgili geçmişte yasadigin her şeyi bilir ancak gelecekte ne olacağını asla bilemez. Allah bu tur işleri yasaklamıştır. Paranızı kaptirmayin böyle insanlara. Bu işlerin tehlikeli yonleri de vardır. Unutmayın gaybi Allahtan başka kimse bilemez.

4
    5 Yorumla
    • iremyilm
      iremyilm
      Boğa
      +1 yıl

Çok haklisin, ama eglencesine yapiyoruz. Her zaman yaptigimiz is degil bu ilk olacak

Yorumla
    • Molankolik
      Molankolik
      Balık
      +1 yıl

Eğer muslumansan fala baktirmanin hükmüne bir bakın. Çok ağır hükmü var. Ayrıca bu tur şeylerden musallat olma gibi sikintilar da doğabilir. Ugrasmayin boş verin. Gezerek tozarak eglenin

Yorumla
    • iremyilm
      iremyilm
      Boğa
      +1 yıl

Sence falci disinda eglenceli neler yapilabilir?

Yorumla
    • Molankolik
      Molankolik
      Balık
      +1 yıl

Herkesin zevki farklıdır. Ben gezmeyi severim. İstanbula geldiğim vakit, Ayasofya, Topkapı sarayı, Sultanahmet camii, Yerebatan sarnıcı, adını unuttum akvaryum var oraya gidiyorum, panoromaya gidiyorum, adalara gidiyorum, galata geliyorum yani.

Yorumla
    • 88744530
      88744530
      Yengeç
      1 yıl

neler neler :D

Yorumla
  • Ironthunder
    Ironthunder Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    Başak
    +1 yıl

Nevizade caddesinde aslanım cafeye git inşaat mühendisi Murat yönlendirdi beni de onlar size yardımcı olur

1
    3 Yorumla
    • Ironthunder
      Ironthunder
      Başak
      +1 yıl

Taksimin en kaliteli falcısı orada

Yorumla
    • iremyilm
      iremyilm
      Boğa
      +1 yıl

Bar değilmi orası fal bakildigina emin misin

Yorumla
    • Ironthunder
      Ironthunder
      Başak
      +1 yıl

Gündüzleri cafe olarak kullanılıyor gece bara dönüyor sen üste çıkacaksın direkt

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

8

Cevap

2

Cevap

• gözdekaralar
    gözdekaralar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    Boğa
    +1 yıl
    falcı kamil bey aşk falı
    falcı kamil bey aşk falı

İpek Fal Bilim Merkezi: Online Falcı Kamil Bey’in Olağanüstü Yetenekleri Hayatın gizemli yollarında ilerlerken, bazen karşımıza öyle insanlar çıkar ki, onların yetenekleriyle hayretler içerisinde kalırız. İpek Fal Bilim Merkezi’nde karşılaştığım Falcı Kamil Bey, işte tam olarak böyle bir insan. İlk seansımda Kamil Bey’in, fincanda beliren sembollerle beni adeta bir yolculuğa çıkardığını hissettim. Geçmişimde yaşanmış bir aşkı, o döneminde verdiğim duygusal kararları nasıl bilebildiğini anlayamadım. “Gençlik yıllarında, büyük bir şehir değişikliği yaptın,” dediğinde şaşkınlıktan adeta dilim tutuldu. Çünkü evet, gençlik yıllarımda hayatımı tamamen değiştirecek bir şehir değişikliği yapmıştım. Ancak Kamil Bey sadece geçmişi değil, geleceği de biliyor. “Yakın bir zamanda, eski bir arkadaşınla karşılaşacaksın,” dedi. Ve inanın ya da inanmayın, tam da bir hafta sonra lise yıllarından bir arkadaşımla tesadüfen karşılaştım. Falcı Kamil Bey'in fincanın içinde yükselen sembollerle beni büyülü bir yolculuğa çıkardığını hissettim. Geçmişimdeki aşkları ve o dönemde verdiğim duygusal kararları nasıl bu kadar doğru bir şekilde ortaya çıkarabildiğini anlamakta güçlük çektim. "Gençlik yıllarında büyük bir şehir değişikliği yapmışsın," dediğinde, şaşkınlığımı gizleyemedim. Çünkü evet, gençlik yıllarımda hayatımı kökten değiştirecek bir şehir değişikliği yapmıştım. Pek çok falciye gittim, ancak Falcı Kamil Bey’in bu denli derin sezgileriyle, adeta ruhumun derinliklerine inebildiğini hissettim. Onun yanında, sadece bir müşteri olarak değil, aynı zamanda bir dost, bir sırdaş olarak hissediyorsunuz. Falcı Kamil Bey’in yeteneği, sadece fincanlarda değil, insan ruhunda da gizli olanları keşfetmek. Kamil Bey ile sohbetimiz sırasında, hayatımda yaşadığım zorlukların sadece dışsal faktörlerden kaynaklanmadığını, aynı zamanda içsel çatışmalarımın da bu duruma katkıda bulunduğunu fark ettim. Onun rehberliğiyle, kendimi daha iyi tanımaya ve anlamaya başladım. Seansın ilerleyen dakikalarında, Falcı Kamil Bey bana geleceğimde bir yol ayrımı olacağını, ancak iç huzurumu bulduğumda doğru kararı verebileceğimi söyledi. Bu öngörü, hayatımdaki bazı belirsizliklere ışık tuttu ve bana umut verdi. Kamil Bey'in sıcak ve anlayışlı yaklaşımı, onun sadece bir falcı olmadığını, aynı zamanda derin bir insan bilgisi ve empatiye sahip olduğunu gösterdi. Onunla geçirdiğim her an, içimde yeni bir umudu ve farkındalığı doğurdu. Daha önce birçok falcıya gitmiş olsam da, Falcı Kamil Bey'in bu kadar derin sezgilere sahip olabileceğini düşünmezdim. Onun yanında, sadece bir müşteri değil, aynı zamanda bir dost, bir sırdaş gibi hissettim. Falcı Kamil Bey, sadece fincanlardaki sembollerin ötesine geçerek, insan ruhunun en gizli köşelerine yolculuk yapabilen nadir insanlardan biri gibi görünüyordu. Eğer siz de hayatınızın bazı dönemlerinde kaybolduysanız veya sizi nelerin beklediğini merak ediyorsanız, Falcı Kamil Beyi ipek fal bilim merkezini sosyal medyadan bulup iletişim kurabilirsiniz. Onun eşsiz yeteneği ve derin anlayışı sayesinde, hem geçmişinizdeki hem de geleceğinizdeki gizemleri keşfetme şansını yakalayacaksınız. Birçok insanın hayatında, belirsizliklerle dolu dönemler vardır. Ben de tam böyle bir dönemdeyken, İpek Fal Bilim Merkezi'nin online platformunda Falcı Kamil Bey ile tanıştım. Deneyimim o kadar etkileyiciydi ki, bu geri dönüşü yazmak istedim. Bu deneyim, sadece bir fal seansından çok daha fazlasıydı. Falcı Kamil Bey, hayatımdaki puslu yolları aydınlatan bir fener oldu. Eğer siz de içsel yolculuğunuzda bir rehber arayışındaysanız, İpek Fal Bilim Merkezi'ndeki Falcı Kamil Bey sizi bekliyor. Belki de hayatınızın en anlamlı deneyimlerinden biri, sadece bir tıklama uzaklığınızda.

0
    0 Yorumla
  • bademm222
    bademm222 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 72%
    Balık
    +1 yıl

Kendimi kaybolmuş ve hayatımın yönü konusunda kararsız hissediyordum ve İpek Fal Bilim Merkezi'nin online fal hizmetlerinden yardım almaya karar verdim. Daha önce hiç fal bakmadığım için biraz gergindim ama İpek sıcak ve samimi tavrıyla beni hemen rahatlattı. Seans sırasında kahve ve su falını seçtim ve İpek'in fincanımdaki sembol ve işaretleri yorumlama yeteneğine hayran kaldım. Her işaretin arkasındaki sembolizmi açıkladı ve bana geçmişim, bugünüm ve geleceğim hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Şu anki mücadelelerimi ne kadar doğru bir şekilde tespit edebildiği ve bunların üstesinden nasıl geleceğime dair bana pratik tavsiyeler sağlayabildiği beni çok etkiledi. İpek'te beni en çok etkileyen şey profesyonelliği ve detaylara gösterdiği özendi. Durumumu gerçekten anlamak için zaman ayırdı ve yorumlarına rehberlik etmesi için düşünceli sorular sordu. Ayrıca hayatımda olumlu değişiklikler yapmak için atmam gereken eyleme geçirilebilir adımlar sağladığından nasıl emin olduğunu da takdir ettim. Seans boyunca İpek sabırlı, nazik ve ilgiliydi. Endişelerimi dikkatle dinledi ve empatik destek ve rehberlik teklif etti. Kalbinde benim çıkarlarıma sahip olan güvenilir bir arkadaşla konuşuyormuş gibi hissettim. WhtsApp üzerinden çevrimiçi video oturumu da çok rahat ve kullanımı kolaydı. İpek'le evimin rahatlığında ve benim için uygun bir zamanda bağlantı kurabildiğim için minnettarım. Genel olarak, İpek Fal Bilim Merkezi ile olan deneyimim mükemmeldi. İpek'in doğruluğu, profesyonelliği ve nezaketi birinci sınıftı ve seanstan değerli bilgiler ve rehberlik aldığımı hissettim. Mükemmel ve anlamlı bir falcılık deneyimi arayan herkese onun hizmetlerini şiddetle tavsiye ederim.

0
    0 Yorumla
  • blackloverays
    blackloverays Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 40%
    İkizler
    +1 yıl

Ipek Fal Bilim Merkezinde kahve su falıma baktırmıştım ben. Ipek Fal Bilim Merkezi, online falcılık hizmetleri sunan ve İpek Atak Hanım'ın yönettiği bir platformdur. Kendi kişisel deneyimimde, bu platformun diğer online falcılar arasından sıyrılmasının nedeni, gerçekten profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunmalarıdır. Benim için falcılık, yalnızca geleceği öğrenmek değil, aynı zamanda ruhsal olarak rahatlamak ve bir tür terapi gibi de hissetmekti. İpek Hanım, benim bu isteklerimi tamamen anladı ve bana güven veren bir yaklaşımla konuştu. Fal bakımı sırasında, İpek Hanım gerçekten özenli ve dikkatli davrandı ve sonuçlar konusunda açık bir şekilde beni bilgilendirdi. Şaşırtıcı bir şekilde, öğrendiğim şeylerin çoğu gerçekten doğru çıktı ve hayatımda birçok şeyi daha net bir şekilde görmemi sağladı. Sonuç olarak, Ipek Fal Bilim Merkezi'nde aldığım hizmetten gerçekten memnun kaldım ve başkalarına da gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. İpek Hanım'ın profesyonelliği ve güven veren yaklaşımı, online falcılık deneyiminizi gerçekten özel bir şeye dönüştürebilir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Geçen aylarda Ipek Fal Bilim Merkezi adında instegramdan online falcı keşfettim ve oldukça olumlu bir deneyim yaşadım. İpek Hanım'ın meşhur olduğu kahve falı, su falı ve aşk falı hizmetlerini denemeye karar verdim. WhatsApp üzerinden canlı görüntülü bağlantı sağladık ve fal baktırmaya başladım. Öncelikle kahve falı baktırdım. İpek Hanım, kahve fincanımı dikkatlice inceledi ve geleceğimle ilgili şaşırtıcı derecede doğru tahminlerde bulundu. İş hayatımda önemli gelişmelerin yaşanacağını ve yakın zamanda seyahate çıkacağımı söyledi. Birkaç hafta içinde gerçekten de iş hayatımda güzel gelişmeler yaşandı ve seyahat planları yapmaya başladım. Sonrasında su falına geçtik. Su falı, su yüzeyinde şekillenen ve geleceğe dair ipuçları veren özgün bir fal türüdür. İpek Hanım, su falında ailemle ilgili olumlu haberler gördüğünü söyledi ve bir süre sonra gerçekten de ailemle ilgili güzel haberler aldım. Son olarak aşk falı baktırdım ve bu konuda da oldukça başarılıydı. İpek Hanım, yaşamıma yeni biri gireceğini ve bu kişiyle güçlü bir bağ kuracağımı söyledi. Beklenmedik bir şekilde, kısa süre sonra tanıştığım biriyle harika bir ilişki kurmaya başladım. Ipek Fal Bilim Merkezi'ndeki bu deneyim, benim için gerçekten olumlu ve keyifliydi. İpek Hanım'ın yetenekleri sayesinde, hayatımdaki güzel gelişmeleri önceden görmek ve bu konuda hazırlıklı olmak benim için büyük bir avantaj oldu. Online fal deneyimi yaşamak isteyen herkese Ipek Fal Bilim Merkezi'ni gönül rahatlığıyla önerebilirim.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

İnstegramdan bulduğum İpek Fal Bilim Merkezi'ne canlı, online görüntülü bir şekilde kahve tarot su aşk falı baktırmaya karar verdim ve deneyimim oldukça olumlu geçti. Falcı, benimle çok iyi iletişim kurdu ve bana sunduğu öngörüler oldukça doğruydu. Falcı, benim için birkaç kart yayı çekti ve kartların anlamlarını açıkladı. Benim sorularıma ve endişelerime karşı oldukça sabırlı ve anlayışlıydı. Bana gelecekteki kariyerimle ilgili birkaç öngörüde bulundu ve bu öngörüler oldukça tutarlı ve doğruydu. Ayrıca, falcı aile hayatımla ilgili de birkaç öngörüde bulundu ve bu öngörüler de oldukça açıklayıcı ve yararlıydı. Falcının verdiği tavsiyeler doğrultusunda, hayatımda yapmam gereken bazı değişiklikler hakkında fikir sahibi oldum. İpek Fal Bilim Merkezi, canlı görüntülü olarak sunduğu hizmetle müşterilerine oldukça profesyonel bir yaklaşım sergiliyor. Falcı, oldukça yetenekli ve benim için sunduğu öngörülerde oldukça başarılıydı. İpek Fal Bilim Merkezi'ni kesinlikle tavsiye ediyorum.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Online falcı Ipek Fal Bilim Merkezi ile yaptığım son fal deneyimi gerçekten harikaydı. Bu kez hem kahve hem de su falı ile birlikte aşk falı da baktırdım. Görüntülü WhatsApp aracılığıyla bağlandığımız seans boyunca falcımız son derece ilgili ve profesyoneldi. Kahve fincanımı gösterdikten sonra detaylı bir analiz yaptı ve çok isabetli yorumlar yaptı. Daha sonra su falına geçtik ve burada da beni şaşırtacak kadar doğru tespitler yaptı. Aşk falı ise benim için en heyecanlı olanıydı ve yine her şeyi doğru şekilde öngördü. İpek hanımın yorumları beni gerçekten etkiledi ve ilham verdi. Hayatımda yapmam gereken bazı değişiklikleri fark ettim ve şimdi daha olumlu bir bakış açısıyla hareket ediyorum. Online Aşk falı bakımından Ipek Fal Bilim Merkezi gerçekten harika bir seçimdi ve herkese tavsiye ediyorum.

0
    0 Yorumla
  • bambaşkabiradam
    bambaşkabiradam Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 34%
    Akrep
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 746 cevap paylaştı.

Oraya vereceğiniz parayı bana verin ne isterseniz ben söylerim

1
    1 Yorumla
    • Bunny532
      Bunny532
      Terazi
      +1 yıl

:D :D

Yorumla
  • eşekliprens111111
    eşekliprens111111 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 39%
    Oğlak
    +1 yıl

Carpilican günah yavrucuk günah yapmayın etmeyin. Enayimisinz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Gülay hanım gelip gecer seyler söylemedi tamamen kısıye özel acılım yapıyor önerırım

0
    0 Yorumla
  • beyhan2
    beyhan2 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    Başak
    +1 yıl

Günah çarpılma sonra ☺

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > İstanbul Taksim civarındaki en iyi falcı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İstanbuldaki En İyi Kuaför 10 cevap verildi
Ankara’da en iyi falcı? 6 cevap verildi
İstanbulun en iyi cildiyecisi kim ACİLL? 5 cevap verildi
Ankara da en iyi falcı? 5 cevap verildi
Türkiyede gelmiş geçmis en iyi firikikçi hangisidir? 9 cevap verildi
Kocaeli ve İstanbul'da en iyi mini onarımcı, Göçükçü kim sizce? 3 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sabah uyandığınızda sevgilinizden bir şey isteseniz bu ne olurdu?
  • Her bağ sevgi midir?
  • Birinden etkilenmemizin asıl sebebi o kişi mi, yoksa hakkında bilmediklerimiz mi?
  • Günaydıınn. Günaydın beklediğiniz birisi var mı?
  • Böyle bir bahçeniz olsa ne Eker ne dikersiniz?
  • Hiç yapay zekaya resminizi çizdirdiniz mi ✨️?
  • Günde birden fazla makyaj yapanlar acemi mi sayılır yoksa normal mi?
  • İnsan hayatında kaç kez aşık olur?
  • Sevgilin için arkadaşını siler misin?
  • Güzel olanlar neden estetiğe bu kadar karşı, estetik yaptırmak ayıp mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨