Tayt giydim 3 tane araba beni takip etti ne yapmalıyım?

Kendimi övmek amacıyla açmadım bu soruyu baştan söyleyeyim

18 yaşında 168 boyunda zayıf uzun bacaklı dolgun ve dik kalçalı ince belli bir kızım.
Küt kısa sarı saçlıyım beyaz tenli dolgun dudaklıyım gözünüzde olayı canlandırın diye söylüyorum bunları

Bugün saat 13.30 da dershaneye yürümek için yola çıktım evim Beylikdüzünde ve Beylikdüzü Final Dershanesine gidiyorum Marmara Parkın orda bilen bilir
Üstümde siyah dar bir tayt vardı içimdeki kazak kısaydı ve kısa kırmızı bir mont giyinmiştim altımda da topuklu botlar vardı. Çok abartı giyinmemiştim yani

Caddenin kenarında yürürken bir baktım uzun siyah bir Bmw arkamdan yavaş yavaş geliyor.
Başta önemsemedim fakat bir süre sonra adam arabadan indi ve bana "Gelsene bebeğim" dedi.
Kendimi tutamayıp güldüm ve kaçarak ordan uzaklaştım. Adam beni dershaneye kadar takip etti

Yürümeye devam ederken bu sefer kaldırıma parketmiş beyaz bir araba (Tesadüfe bakın yine Bmw ydi yalan söylemiyorum) nın içindeki adam önce bana yiyecekmiş gibi baktı sonra arabadan indi ve bana beğeni ıslığı çaldı

Hızlı adımlarla ordan uzaklaştım bu sefer küçük siyah bir Renault içindeki adam ben yanından geçerken camını indirdi ve "Bu ne güzellik bebeğim" dedi bana
Dershaneye kendimi zor attım

Şimdi Size soruyorum kabahat bende mi?
Bu ülkede özgürce giyinemeyecek miyim?
Tayt giydim 3 tane araba beni takip etti ne yapmalıyım?