Exim sevgilisi olmasına rağmen yazıyor?

Arkadaşlar selam eximle yaklaşık 1 yıl aralıklarla çıktık ve sağlam ilişkimiz vardı ama uzak mesafeden dolayı bitirdim ve bitireli 2-3 yıl oldu ama o 2-3 yıl içinde arada konuşurduk flörtleşme olarak değil havadan sudan muhabbet kötü ayrılmadığımız için işte yazın bununla tartıştık ve konuşmayı kestik ben de ona haksızlık ettiğimi öğrendikten sonra 5-6 ay sonra bir paragraf mesaj yazdım işte yok kıymetlisin yok kusura bakma hatamdan dolayı falan neyse o da dönüş yaptı uzun uzun konuştuk yılbaşında ve ona ilişkin var mı diye sordum 2-3 aydır olduğunu söyledi ben de kusura bakma diyince bana bizden bi daha olmaz zaten ondan yanlış anlamadım falan dedi ben de o niyetle yazmamıştım yani tamamen alışkanlıktan işte arada yazıyor hal hatır soruyor az önce de yazdı aradı falan müsait misin diye yani tamam benim gerçekten öyle bir niyetim yok ama sevgilisi olmasına rağmen havadan sudan konuşmam sorun olur mu düşünceleriniz neler siz olsaydınız napardınız yazan bana o bu arada ama 0 flörtleşme ile
Exim sevgilisi olmasına rağmen yazıyor?