Nişan atan kızz?

24 yaşında kız arkadaşım bundan yaklaşık 3 ay önce nişan attı 2 aya yakındır sevgiliyiz aynı iş yerinde çalışıyoruz 3 yıldır devam eden bir ilişkisi vardı ama sonlara doğru hem çocukta hem kızda soğma oldu vs. Ayrıldılar bu çocukla nişanlıyken bir arkadaştık hatta 1 senedir arkadaştık aynı mağazada olduğumuz için ama kız nişanlıyken yani o ayrılma dòneminde ben hep yanında oldum ve ondan hoşlanıyodum bunu sonunda sözledim her neyse söyledim ama hala nişanlılardı sonunda çocuk istemedi ve nişan attılar. Tabi ki üzüntü vs oldu bir süre geçti sanırım 2 3 hafta belki 1 ay ama. max 1 ay sevgili olduk her şey çok iyidi fakat son 1 buçuk 2 haftadır degisti cocuk hayatina birini almis bunu ogrendiginden beri degisti kimi zamam soguk mesafeli hatta bana zamana birakalim dedi yalnız bırakayım dedim yılbaşı akşamıydı. Yüzüne bile bakmadım. Akşamına o geldi konuşmak istedi ve barıştık ama şimdi yine çok uzak mesafeli ben yine yanında olmaya çalışıyorum beni sevmedigini dusunuyorum söylüyorum seviyorum ama yeni bi iliskiden ciktigini zaman vermemi istiyor yani bıraksam üzülmicek gibi hissediyorum ailesi laf carpitiyor kıza sürekli cocugun ismo geciyor vs. bu dönemlerde bu şekilde psikoloji de olması normal mi?
Nişan atan kızz?