Sevgilimin hiçbir şeyi beğenmemesi ve hep lüks istemesi normal mi, bu ilişkiyi nereye kadar zorlamalıyım?

Herkese mutlu bir yeni yıl dilerim.

arkadaşlar ben sevgilimi gerçekten seviyorum fakat kendisinin hiç bir şeyi beğenmeme huyu var. Artık bu yüzden adım atamaz hale geldik. Örneklerle açıklamak isterim;

mesela tatile gidelim diyoruz. Arkadaşı filipinlerden geldi 25 gün kaldı ve çok beğenmiş falan. Ballandıra ballandıra anlatıyor. Şimdi bizim ne bütçe ne vakit olarak böyle bir imkanımız yok.

ama 3-4 günlük bişeyler yapabiliriz. Vize de alamayız. Ben de işte kıbrıs, tiflis, karadağ falan gibi bi kaç öneri sundum. Bakıyor bakıyor beğenmiyor. Kendisi de bir yol üretmiyor. Benim asla en güzel yerler buralar gibi bir iddiam yok ama bütçemize uygun şekilde bunları bulabildim. Ama o sanki ben buraların çok güzel olduğunu iddia ediyormuşum gibi benimle buraların pek de görülecek bir şeyi olmadığı falan konusunda polemiğe giriyor.

çok daha güzel yerler buluyor onları gösteriyor. kesinlikle katılıyorum fakat bizim imkanlarımız dahilinde değil.

tatil sadece bir örnek biz bir çok konuda böyle şeyler yaşıyoruz. mesela kendisi evlenmeyi çok istiyor ben de ev bakalım istersen yavaş yavaş dedim. Bütün semtlere bütün evlere kulp takıyor yani onun beğenmesi için en lüks semtlerde en lüks evlerden biri olması lazım fakat biz asla bu bütçelerden insanlar değiliz. bana kalırsa biraz ışık alan biraz ferah ve Marmaray veya metroya yakın herhangi bir Semt uygun. Ama o deniz gören nezih semtlere bakıyor ve oralarda da en iyi evlere bakıyor. Sonra kendi bulduğu ile benim bulduğum bir tane evi yan yana açıyor kıyaslamaya giriyor. Yani imkan varsa ben de tabii ki lüks semtte lüks evde oturmak isterim ama öyle bir bütçemiz yok.

dediğim gibi seviyorum da ama ugrasmaya değmez diyor bir yanımda ne yapmalıyım?

Sevgilimin hiçbir şeyi beğenmemesi ve hep lüks istemesi normal mi, bu ilişkiyi nereye kadar zorlamalıyım?