Eşim sigara içtiğini evlilik öncesi gizledi, şimdi de böyle kabul et demesi normal mi?

Evlenmeden önce ben sigara içen biriyle aynı eve girmem dedim diye içmiyorum diye yalan söylemiş iki yılda gizlemişti. Evlendik evliliğimizin ilk haftası annesinin evinde içiyordum şimdi de içiyorum sen istemem dedin diye gizledim dedi. Tüm ailesi de evet o gizle dedi diye gizledik ama şöyle bırakmak için çaba harcadı böyle yaptı bayaı şey söylediler. Bende yeni evliyim artık ne yapsam bilemedim. Bırakcam ama dedizamanla. Sonra işsizim şu an bırakamam işe gireyim öyle dedi. İşe girdi ama stresliyim bırakacam vs dedi. Şu an 2 yıl etti bırakmak bir yana arttı. Bugünde yılbaşı yeni kurallar belirler herkes eşimse sabah kahvaltıyı daha toplamamışken balkona sigaraya koştu sürekli. Benimde bu ailece yalanları beni kandırmaları travmalarını tekrar yaşadım. Bari yeni yılda bir davranış değişikliği bir çaba göreyim lütfen dedim. "Saçmalama abartma böyle kabul et dedi" zoruma gitti suratım düştü. Gönlümü almak yerine bir saat sonra arkadaşımla dışarda buluşmaya gidiyoz sende gel istersen dedi ve gitti 😒 Çok kötü hissediyorum

Eşim sigara içtiğini evlilik öncesi gizledi, şimdi de böyle kabul et demesi normal mi?