Sevgilim benden uzaklaşıyor gibi, mesajları seyrekleşti ve geç cevap yazıyor sizce neden olabilir 🥺?

Öncelikle herkese merhaba yeni yılınız kutlu olsun. Size sormam gerek önemli bir şey var geçtiğimiz gün boyunca yani 1 hafta öncesinde gerçekten iyi olduğumuzu düşünüyordum. Daha sonra nedensizce şöyle bir davranış yapmaya başladı kendisi 18.00 gibi bana bir yazı yazıyor diyelim ki yazı yazdım cevap olarak bana bir şey yazdı aradan zaman geçiyor epeyce geri hemen cevap yazıyorum yazmıyor yazmıyor ama reel atıyor. Acaba diyorum ben mi problem çıkarıyorum aynı sıcaklıkta aynı tonda yazı yazıyor bana o konuda hiç sıkıntım yok, çok bölük pörçük konuşuyoruz arada zaman geçiyor 22.00 gibi artık hep benimle konuşuyor saat akşam 2.00 a kadar genellikle konuşuyoruz. Eskiden19.30 da işten çıkıyor saat 20.30 gibi eve geliyordu öyle olunca sürekli görüşüyorduk hiç arada bir kopukluk ya olmuyordu şimdi bir süre yeni iş arıyor kendisi işten çıkartıldı haksız yere iş aramıyor birinci olarak biliyorum (çünkü bir yerden şu an cevap bekliyor kendisi ilçede ben il deyim. İlde iş bulursa yanıma gelmek zorunda olduğunu da çok iyi biliyorum, ev tutması falanı filanı derken yine birlikte konuşup halletmiş olacağız) iş arasa cidden bana söylerdi iş arıyorum sence bu nasıldır diye bana danışır. Bu davranışı belki 3 gündür böyle yapıyor bende söyle düşünüyorum. Sevgilisi olan bir insan istediği saate konuşabilir ona bir şey demiyorum ama erken saate konuşursun saat 12 oldu mu gider güzelce uyursun uykundan da olmazsın sabah kalktığında zinde kalkarsın gibi düşünüyorum. Bir de gün içerisinde 3 gündür yapıyor diyorum ama 2 gün de üst üstte uyuya kaldım uyumuşum diyor bana 22.00 da mesaj yazıyor hatta dedim neden böyle yapıyorsun diye evde elektriklerimiz yok (gerçekten yok onu da biliyorum) (artık bunun arkasına mı sığınıyor bilmiyorum ama) işte annem bazen mutfakta işi oluyor onun için ışık tutuyorum ondan sana yazamıyorum dediği için ilk başta çok bir şey demedim. Kendisinin şarjı bitti 2 gün boyunca konuşamadık şarjı dolduğu zaman 1 saat şöyle böyle konuştuk birbirimizin yeni yılını kutladık daha sonra ben onu ig hikayemde paylaşmıştım o da beni paylaşmış, daha sonra biraz daha konuşunca gitti yine 20 dakika da bir yazı yazmaya başladı sizce bu ne demek oluyor ne yapmalıyım bana tavsiye verecek olursanız nasıl bir tavsiye verirdiniz.

Sevgilim benden uzaklaşıyor gibi, mesajları seyrekleşti ve geç cevap yazıyor sizce neden olabilir 🥺?