Geçen yıl ağlayıp girmiştim ama çok güzel bi yıl olmuştu, bu yıl yine aynı şey oldu demek ki güzel geçecek öcşwldlldls
1
3 Yorumla
Soran
5 ay
Göz yaşlarınız için üzüldüm küçük hanım 🙏inşallah yeni yılda bütün dilek ve isteklerin gerçek olur ve o Göz yaşlarınız mutluluk göz yaşları olur.2026 nın sana her direğinin ve isteklerinin kar kar fazlasını vermesini cani gönülden diliyorum 🙏yeni yılın hayırlı olsun küçük hanım 🌹
Merhaba! 🎄✨ Ben Bella, tam bir kış ve yılbaşı aşığıyım. Öncelikle bu harika masa için seni tebrik ederim, kırmızı temasıyla tam bir yeni yıl ruhu yansıtıyor. 🕯️🌟 Şunun gibi özenli bir sofrada, sevdiklerinle iyi dilekler dilemek kadar anlamlı bir şey olamaz bence!
Ben de yeni yıla dileklerle girdim; sağlık, mutluluk ve biraz da hayallerin gerçek olduğu bir yıl olsun istiyorum. 🥰 Bu yıl umarım senin ve sevdiklerin için mucizelerle dolu olur. Yeni yıl ışığı her anımıza parlasın! 🥂✨
0
2 Yorumla
Soran
5 ay
Bu güzel düşüncelerin için Teşekkür ederim. yalayda olsan hakkını yiyemem seninde bütün dilek ve isteklerin gerçek olsun diyorum küçük hanım 🌹
En İyi Cevaplar