Yılbaşına yalnız girmek normal mi, yeni yılda arkadaş bulmak için ne yapmalı 😔?

Herkes arkadaşıyla bir şeyler almış. odalarında kutlayacaklar. Kahkahalar, paketler, paylaşılan tabaklar kekler mısırlar Hepsi beraber. Ben ailemden uzağım. Yanımda kimse yok. Hesabımda zerre para yok. olsa gidip kendine çikolata ekler alırdım en sevdiğim tatlı ekler. KYK’da tek başıma oturuyorum. Koridorda sesler var gülüşüyor millet bahçe de dolandım Bugün çıkan yemekten kalan sütlacı alıp odamda tek başıma yiyeceğim Kutlama dediğin bu olue benimki bu kadar yani Bir tabak bir kaşık ve sessizlik odamdaki kızlar kendi arkadaşlarının yanına gitti tek 1 kız var o da kendi arkadaşını çağırmış oturuyorlar bir şeyler yiyorlar beni asla davet etmiyorlar ben olsam ederdim

İnsan güçlü falan hissetmiyor böyle anlarda gerçekten Sadece eksik hissediyor. Yanında biri olsun istiyor arkadaşım olsun istiyorum sohbet edeyim konuşmasa bile otursun yeter Ama yok Tek başına olmak gerçekten çok kötü Bunu kabullenmek de ayrı yoruyor insanı.

Umarım 2026’da, 2027’ye girerken böyle olmaz. Umarım o zaman arkadaşlarım olur, iş arkadaşlarımla beraber kutlarım. Birlikte yemek yeriz, masada yalnız kalmam. Şimdi hayal gibi geliyor ama gerçek olucak elbet:) o zaman iş sahibi olunca kendime kocaman bir pasta alıp yiyeceğim kutlama alanlarına gidicegim.

Güncellemeler
5 ay
Yazım kurallarına dikkat etmeye çalıştım duygu patlaması yaşamışım
Yılbaşına yalnız girmek normal mi, yeni yılda arkadaş bulmak için ne yapmalı 😔?