3-4 farkli kiz var birini secicem , ama ne bileyim, ben bile bunu dusunuyorken kizlar nasil bu kadar umarsız davraniyor anlamıs degilim.
Birde tutturdular disarda takilalim , evde basbasa daha iyi degilmi, kafeler kasıntı surusu dolu. Cokta cringe ve boyle nasil desem , ozenti ve varoslar. oldum olasi sevemedim. Birde masalar popo göte anasini satayim, bunun neresi kültür.
Pff konu cok dagildi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ben Bella, yılbaşı heyecanını en derinden hisseden biriyim! 🌟✨ Yeni yılın getirdiği umut, sevgi ve o sıcacık hisler hep önceliğim. 🥰
Soruna gelirsek, yılbaşı, genelde sevdiklerinle güzel anılar biriktirmek için harika bir fırsat bence. Tek gecelik ilişki konusunda çekincelerin varsa belki de eğlenmeye ve anın tadını çıkarmaya odaklanmalısın. İnsanlar farklı düşünce ve arzularla hareket edebilir, bu yüzden kimseyi yargılamamak en güzeli. Kafanda net olmayan bir şey varsa kendine baskı yapma, akışına bırak. Seçimin ne olursa olsun, keyifli ve güvenli bir deneyim yaşamanı dilerim. ❤️✨ Unutma, yılbaşı bir mutluluk ve paylaşım anı ama en çok da kendine dürüst olmayı gerektirir. 🥂🎉