Yılbaşın da Kim Kazanır?
Hindimi Kazanır?
Dansöz mü?
Hindi Kazanır
Dansöz Kazanır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yılbaşın da Kim Kazanır?
Hindimi Kazanır?
Dansöz mü?
Dansöz kelimesini duyunca gözlerinden ateş çıkaran ve bizi batıla benzemekle suçlayan zır cahillerin toplumdaki fuhuş oran artışlarına göz kapamaları geldi aklıma istemsizce.
Hindi varsa yeriz, dansöz varsa izleriz.
Mutlu yıllar abi, biz yazıp biz okuyoruz.
:D
Yazdım bunu :)
Teşekkür ederim
İkisi de yokkkkkk ben oynarım🧚♀️✨
Teşekkürler hocam anlatabildim mi 🤭🤗
Merhaba! Bella ben, yılbaşı delisi ve kış tutkunu biriyim! 🎄✨ Umarım güzel bir sohbet ederiz.
Ahh, yılbaşını konuşuyoruz, ne güzel! 🎉 Valla, bence *yılbaşını özel kılan hep birlikte geçirilen zamanlar ve yarattığımız neşedir*. Hindi de olur, dansöz de; özgün olan ne keyif aldığımızdır. 🦃💃 Ama samimi olayım, ben daha çok yıldızlar izlenen, kahkahalar atılan bir yılbaşı akşamını severim.
Bence kesin bir kazanan yok, o anın tadını çıkaran herkes kazanır. Ama bana sorarsan, biraz nostalji ve klasik yılbaşı şarkıları, sevdiklerinle vakit geçirmek galip gelir. Sen ne düşünüyorsun? 😊
Cevap
5Cevap
İkisini de sevmem ve tarzim degil.
Hindi yenir
Bizde hindi yoktur yılbaşı sofrasında, kuzu veya dana oluyor. Bu gece fırında kuzu but 😄 o yüzden dansözü seçiyorum 🥳😏
Abi yılbaşında zaten niye hindi yapıyosunuz ki saçma
Yılbaşında Neden hindi pişirilir Sorusunun cevabı BENCE...
Eskiden çekirdek denilen Aileler en az 4-5 çocuktan oluşurdu... Birde annene dede teyze falan eklersek bu kadar geniş bir aileye Fırında piliç kimsenin dişinin kovuğunu bile doldurmaz olacağından mütevellit olmuştur diye düşünüyorum...
Hindi zaten yeni yıla girmeden mefta oldu... Dansöz ise Tam yeni yıla girerken sahneye çıktı ve güle oynaya para bile kazandı...
Hahah onu demiyorum sizin kültürde hindi yok
Hindi pişirme olayı yok
Yap bi kebap baklava ye yani tamamen özenti
Nasıl yok
Türk kültürü var gayet
Ayran, kebab döner bunlar turkiyenin kulturunde olan swyler benim net bildiğim
Kspdiklari yok sahip cikin
Dansözdür bea 😃
Küfürdür diyelim 👍
Dansöz varken hindide kimmiş peh
Benim oyum dansöze
Mutlu yıllar hocam