Böyle konuşan biri geri arar mı?

İki gün önce eski sevgilimi yanlışlıkla aradım telefon çaldı hemen kapattım Geri aradı ben yanlışlıkla oldu dedim kapattım Ertesi gün bu sefer o aradı Kimsiniz numara kayıtlı değil falan dedi tanımıyorum unuttum seni havası verdi bende dalga geçme dedim sonra sesimden ve numaramdan beni tanıdığını söyledi Sonra napıyon dedi sanane deyip ters yapınca düşman mıyız dedi Onun yaşadığı şehire geldiğimi öğrenmiş neden geldin kaç gün kaldın dedi Annesi rahatsızmış geçmiş olsun dileklerimi ilettim Konuşma sırasında arkadaşları yanına geldi kiminle konuştuğunu sordular eski bir dost dedi Biri biz mi önemliyiz o mu dedi ve o önemsiz biri siz daha önemlisiniz dedi Sonra yılbaşında ne yapacağımı sordu evde olacağımı söyledim o arkadaşlarıyla dışarı çıkacağını söyledi Yeni hesaplar açtığımı ve takipçilerimin arttığını fark etmiş Ben de senin hesabın da artmış dedim ama kız eklemiyorum çevrem geniş dedi Geçmişteki bazı arkadaşlarla barıştımmı diye sordu hayır dedim Sevgilin var mı dedi yok dedim o da kız arkadaşlarım ve flörtlerim var dedi ben de bana yazan çok ama yüz vermiyom dedim Arkadaşı sevgilisiyle konuşuyordu kızın sesini hoparlöre aldı ve kız şununla öpüşmüşsün dedi evet dedi kız “ pelin duyuyor mu?” diye sordu Stori için pişman olup olmadığımı sordu 21 yaşındasın o ergen hareketi yapmaman gerekti dedi ben de onu bilerek atsam arkandan bu kadar yalvarmazdın dedim o da aynen dedi Son olarak pişman olup olmadığını sordum daha önce ayrılmadığıma pişman oldum dedi ben de yaşadığımız şeylerden dolayı pişman olduğumu söyledim Ona iğrenç biri olmuşsun seni ben yüceltmiştim zaten dedim O eskileri açmaya çalışıyordu ben de bunları konuşacak değiliz artık bitti dedim o da kabul etti Sonra konuşuruz dedi ben niye dedim konuşmayız dedi Ben de zaten numaramı değiştireceğim (yalan) dedim o napayım dedi ben de bişey yap diye demedim dedim Arkadaşları her dakika gelip dalga geçmeye çalışsa da ben düzgünce konuştum ve kapattım Genel olarak sensiz çok mutluyum çok iyiyim havası verdi
Böyle konuşan biri geri arar mı?