Beni yedekte mi tutuyor?

Şimdi 1 sene önce ayrıldığım bir kız var. 25 gün önce onun evine çiçek yolladım ve barıştık. Aslında 1 sene boyunca 2 defa ona yazdım ama cevap vermedi fakat engellemedi de. İnstagram dan engellemişti. İşte ben ona çiçek yolladığımdan konuşmaya başladık tabi eskisi gibi değiliz. Daha sonra yeni işi için tekrar çiçek yolladım. Çiçek için teşekkür etti ve instagram hikayesinde isimsiz paylaştı. O zamandan bu zamana kadar konuştuk whatsappta ve konuşmaya devam ediyoruz. Reels yolluyor, fotoğraf yolluyor tabi bende yolluyorum. 3 gün önce duygularımı açtım ama ters tepki yaptı. Ters tepkisinde ''Ya normal konuş ya da beni engelle ve kaybol dedi. Ben daha fazla üstelemedim iyi geceler dedim. Ertesi gün akşam ''Özür dilerim seni üzdüysem ama çok üstüme gelmiştin'' dedi ve ekleyerek ''1 yıldır görüşmediğim adama aşkım canım diyemem ya, zaten konuşuyoruz, anlayışlı ol'' dedi. Sonra biraz daha uzun ve samimi konuşmaya başladı. Hatta reels videosu yolladı sarma dolmalar vardı hiç yemedim bana ellerinle yapıp yollar mısın dedi. Bende burdan kazakistana yollayamayacağım için kazakistan'da buldum ve sipariş verip yolladım. ''Bana kimse sarma almamıştı'' dedi ve emojilerini yolladı. İşte o istanbuldayken gezdiğimiz yerleri falan konuştuk vs. Dün arkadaşım gelecek dışarı çıkıcaz dedi, restorana gitmişler ve akşam 9 dan sabaha karşı 6 ya kadar ordaydılar bana 1 tane yemek masası fotoğrafı yolladı ve 2 - 3 saatte bir napıyorsun, uyudun mu falan yazdı. Ben biraz şüphelendim çünkü 2 kız 9 saat boyunca restoranda mı kaldılar? Acaba konuştuğu başka erke mi var orada diye. Sormadım. Bugün iş yerinin yılbaşı partisine gitti ordan bana fotoğraflar ve videolar yolladı. Hatta dans ettiği videoyu da yolladı. Biraz flört ettim, kazakistanın, orta asyanın en güzel kızı diye güldü ve emojisi yolladı. He partiye giderken de renginde kalp emojisi yollamıştı. Şimdi ise eve dönüyorum yazdı. Bu arada barıştığımızdan beridir 3 - 4 defa geceleri telefonda konuştuk hemde 2 - 3 saat sürdü. Senin bakış açına göre bu kız beni yedekte mi tutuyor?

Beni yedekte mi tutuyor?