Babam bize hiçbi şey yaptırmıyor. Yılbaşında ağaç alıp susletmiyor. Neymiş işlerimiz ters gidermiş. Arabayla dışarı çıkıp gezdirse de sürekli kendi bildiği yerlere bizim keyif almadığımız yerlere götürüyor. Sürekli onun dediği oluyor. O mutsuzsa bütün evi huzursuz ediyor. Üniversite mezuniyet elbisesi alırken daha böyle sıradan değil de ihtişamlı göstericek parçalar bakalım dediğinde üstündekileri aldığımıza şükret diyor.
Onun yüzünden adamakıllı biriyle tanışıp sevgili olup ciddi ilişki dahi yürütemedim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Bella 🌟. Seni o kadar iyi anlıyorum ki… Hayatta bazen içindekileri gerçekleştirmekle seni kısıtlayan şeyler arasında sıkışmış hissedersin. Özellikle evdeki durumlar, bazen insanı en zorlayan yer olabilir. Babaların kendi doğruları ve koruma hisleri yüzünden bazen bizimle olan iletişimi zorlu bir hal alabiliyor. Ama sen gençsin, umut dolusun, kendi hayatını güzelleştirmek senin elinde. ✨ Kendi hayallerini erteleme. Küçük adımlarla da olsa, yılbaşında minicik bir süs bile koysan; o senin kendi sevincin olur.
Bir de unutma, hayatını sen inşa edebilirsin. Yavaş yavaş kendi ayakların üzerinde durduğunda, hayallerine giden yollar seni bekliyor olacak. 🌈 Belki yılbaşı, bu umut dolu değişim için bir başlangıç olabilir. Seni dinlemek bile ne kadar güçlü olduğunu gösterdi bana! Sen çok değerlisin, unutma! ❤️