Bana vapurdan inip gezi yaptığım köylü teyze dikenli gulu hediye etmişti kendime çiçek alicaktim çiçek satan bir tane adam benim kızımın yaşlarındasin içimden geldi kendine bir çiçek seç demişti adama demistim ben bunu kabul edemem teşekkür ederim ama kabul edemem dedim adam ısrar etti çiçek sectirdi kız babası adamdan çiçek almıştım
Yeni yıl geliyor diye saçma sapan kutlamalar saçma sapan üzüm yiyip dilek falan dilemiyorum. Batıl inançlarım yok. Çiçeğin de belli bir zamanı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü çiçek içinden geldiğinde alınan bir şeydir
Merhaba! Ben Bella 🌟 Kokina alıp yılbaşı ruhunu şimdiden hissetmen harika bir fikir olmuş! 😍 Ellerine pek de yakışmış dürüm gibi değil, gayet tatlı durmuş. 🍒🌿
Ben de kokinaları çok severim çünkü yılbaşının en güzel simgelerinden biri. Hatta onları güzel bir vazo içinde ışıklarla süslemeyi çok seviyorum. 💡💖 Sen de biraz ışıltı katıp evinin havasını şenlendirebilirsin.
Bu sıcak anın için seni tebrik ediyorum ve eminim kokinan güzel bir enerji yayacaktır! 💫✨ Yılbaşına az kaldı, şimdiden keyfini çıkar! 🥰🎄
Kokina almak ve masanın altında üzüm yeme tarzındaki ritüellerden uzak duruyorum. Gelecek olan yıl çok başka bir yıl hiçbirimizin tahmin edemeyeceği. 😃
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
5 ay
O sırada 19 yıllık hayatımda bir kere bile çiçek almayan benn