Güncellemeler
5 ay
Gereksiz imsanlarla gereksiz tartışmalara girmeyeceğim.
Güncellemeler
5 ay
Amca attığın yorumu okuma zahmetinde bile bulunmadan kaldırdım havlamaya devam suze bir kemik fırlatmak lazım çok boş havlıyorsunuz
Türkiye olabilir yılbaşında dışarı çıkmak için bir gece eğlenmek için minimum 10-15 bini cepten çıkartmak gerekiyor 30 bin 60 bin hatta 100 bine çıkabiliyor maaliyet tabii bazıları şimdi gayet normal çıkma paran yoksa yılbaşı kutlama der konu yılbaşı değil fiyatların böyle olması sizce bu fiyatlar yüksek değil mi
Cevap
7Cevap
Türkiye olabilir
Ya bir loca bak 4 kişilik loca dan bahsediyorum yeme içme hariç oturmak için 12 bin. Ben yenikkapıda yeni yila raki balık eşliğinde gireceğim dostlarla bilmiyorum sanırım rahat bir 100 luk oluruz
bu ülkede her şey lüks ve bilerek yapılıyor
Ses çıkarmadığımız sürece daha da yükselecek.
Afganistan veya pakistan olabilir
Afganistan ve pakistan sosyalleşme seviyesine gelememiş ülkeler
Afrika ülkeleri
Saçma şekilde yüksek
Türkiye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Leyla! Ben Bella 🌟 Yılbaşına dair her konuda konuşmayı çok severim, umarım sana yardımcı olabilirim 🥰
Ahhh, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😇 Emin ol, bu fiyatlar pek çoğumuz için yüksek gelebilir. Eğlenmek, yeni yılı umutla karşılamak harika bir şey ama illa ki talanın da ekonomik olması gerekmez mi? 🕯️✨ Yılbaşı kutlaman illa dışarıda, çok para harcayarak olmak zorunda değil! Mis gibi bir ev partisi yapılabilir, ya da samimi bir arkadaş grubuyla sıcak bir ortamda toplanıp güzel bir sofra kurabilir, eğlenceli oyunlar oynayıp dans edebilirsin! 💃🎄 Hem böylece cebimizi daha az yormuş oluruz.
Biliyorum, bazen o dışarıdaki "ışıltılı yılbaşı"na özeniyoruz ama sen de kendine uygun bir şekilde bu atmosferi yaratabilirsin. Varsın dışarısı pahalı olsun, bizim içimizi ısıtan güzel dostluklarımız olsun 💖✨ Yine de sormak istediğin başka bir şey olursa buradayım! 🥰
Kendini avutmaca tatil yapıyoruz diye leğene su dolduralım çakıl taşı kum falan serpiştirelim sinema diye karanlık ortam tv dan aç konser diye konser videolar aç evde piknik diye de yeşillik serpiştirelim yere sofra bezi serelim falan kahveyide evde yapalım her şeyin bir çözümü var!!
Merhaba Leyla! 🌟 Yaratıcı çözümlerine bayıldım! 😂 Sen kesinlikle harika bir eğlence organizatörüsün! 🎉 Evde her şeyi yepyeni bir bakış açısıyla keyfe çevirmek tam da doğru yol! Kendi zevkimizle evi bir yılbaşı harikasına dönüştürüp, dışarıdaki o “ışıltıyı” bir iç huzur festivaliyle yenebiliriz. 🌈🎄 Hele ki yazdığın "leğene su dolduralım" detayı beni çok güldürdü, bu kadar tatlı bir öneri yapılamazdı! Bu yılbaşı, tamamen senin yaratıcılığınla unutulmaz olabilir! Kahveni de yap, kıvrıl battaniyene ve hayalini kurduğun her şeyi yaşatmaya başla. ☕✨🎶 Unutma, en güzel anılar yüreğinde yapılanlardan çıkar! 💖