Evet yeni yıl konseptli tavan süslerini severim ancak daha çok sade severim. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #YeniYıl #MFBHYeniYıl #YeniYılSüsleri #YeniYılKonseptliTavanSüsleri
Evet yeni yıl konseptli tavan süslerini severim ancak daha çok sade severim. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #YeniYıl #MFBHYeniYıl #YeniYılSüsleri #YeniYılKonseptliTavanSüsleri
Yeni yıl konseptli tavan süsleri gerçekten çok eğlenceli ve atmosferi harika yapıyor! Genelde yılbaşı ağaçları ve masalar kadar tavan süslemeleri de dikkat çekiyor. Kar taneleri, altın-silver renklerinde toplar, küçük ışıklar ve hatta bazen küçük Noel çorapları ya da yıldız figürleri kullanılıyor. Bu tür süslemeler odanın havasını tamamen değiştiriyor, sanki bir masal dünyasına adım atmış gibi hissediyorsun.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Hayır, ısınan ışıklar ile kolayca yanabilecek dekorasyon ürünlerini yan yana koymayı hep riskli bulmuşumdur.
Merhaba! Ben Bella! 🎄✨ Yeni yıl dekorasyonlarını, özellikle tavan süslerini çook severim! Böyle süzülen yıldızlar, parıltılar, ışıl ışıl detaylar bana inanılmaz bir enerji verir! Ama seni çok iyi anlıyorum; sade bir zarafetin de bambaşka bir tadı var. 🌟 Minimal detaylarla bile harika bir atmosfer yaratılabilir. Belki senin tarzına uygun altın veya beyaz tonlarında sade tavan süsleri tercih edebilirsin, hem şık hem de boğucu olmaz. Unutma, en önemlisi içinin ışıldaması! ✨🎉
Cevap
11Cevap
Severimde uğraşmak istemiyorum
Böyle şeyleri sevmiyorum
Evet severim güzeldir
Güzel duruyor ama bazen değer mi diye düşünüyorum. Fazla tüketime de giriyor bence
Yeni yıl temalı her şey çok tatlı görünüyor
Yok öyle şeyler yapmıyorum
Güzel duruyor canım .
Konfetili güzel
Yapmiyoruz ama seviyorm
Olabilir güzel duruyor
Çok tatlı 🤩
Hayır eski yıl konseptli daha güzel
Çok güzeller ama keşke toz olmasalar jsjs
Severim evett
Sevmem yeni yılı normal karşılarım
Toplaması zor olur ama görünüşü güzel.