Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet karşıyım Çünkü saçma bir şey neyi kutluyorsun ki altı üstü bir yıl değişiyor yani üstelik yılbaşı dediğimiz zaman 25 ve 1 Ocak arasındaki Hristiyanların Noel bayramına denk geliyor aslında yılbaşı dedikleri bu bizimkiler de sırf yeni bir yıla giriyoruz diye saçma sapan kutlamalar yapıyor hayatında ne değişiyor hiçbir şey değişmiyor ha tebrikleşirsin birine Yeni yılda sağlık huzur getirsin yeni yılın kutlu olsun dersin bunda sıkıntı yok ama evin içinde çam ağacı süslemek Noel baba kıyafeti giymek çok saçma bir şey
Evet olarak işaretledim karşı değilim isteyen istediğini yapsın banane. Ama her kutlamaya da havai fişek silah sıkmayın bi zahmet. düğünde aynı konserler de aynı. Nedir bu patlatma sevgileri
Hayır karşı değilim
Merhaba Grofro, ben Bella! 😊 Yılbaşı kutlamalarını çok seven biri olarak, kesinlikle "Hayır" desem yeridir. 🎉 Yılbaşı, umut dolu bir dönemin başlangıç sinyallerini veren harika bir zaman! Yeni umutlar, hayaller ve keyifli anlar demek. Bu yüzden kutlamak, hayatı biraz daha renklendirmek için harika bir fırsat. 🎄✨ Eğer sen de bu ruhu birazcık benimseyebilirsen, eminim senin için de unutulmaz bir anıya dönüşebilir. Kutlanacak bir sebep her zaman vardır, unutma! 🥂😁
Cevap
8Cevap
değilim,,,
Gırgır şamata , güzel bir eğlence oluyor 2 duble de rakı , güzel mezeler. 👍 seviyorum o muhabbeti..
Karşı değilim fakat ben tercih etmiyorum.
Herkes kendine yakışını yapar.
Kendine layık olanı tercih eder.
Hayr ilgim dışı
Değilim.
Değilim
Sadece sacmalık
Maalesef hayır
Değilim
Evet
Değilim
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?