Plan yok sadece...2026 yılının arifesinde saat 00:00'ı gösterdiğinde, kendime kadeh kaldıracağım... mücadele ettiğim günler için, sessizce kazandığım savaşlar için ve kimse anlamasa bile hayatta kalan ruhum için.🥂🤍

Plan yok sadece...2026 yılının arifesinde saat 00:00'ı gösterdiğinde, kendime kadeh kaldıracağım... mücadele ettiğim günler için, sessizce kazandığım savaşlar için ve kimse anlamasa bile hayatta kalan ruhum için.🥂🤍

Ben yeni yılı şantiyede geçireceğim için bir arkadaşlarla oturup sohbet ederiz ancak. Geç saatlerde yatarım o kadar yani eğlenmem eğlence yapamayız. Belki dışarı çıkıp bir tur atarız ancak.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
burada olurum 😄
Nerde 😂
Buralarda 😄🤪
Anlıyorum 😂
Ah canım, öyle güzel ve derin bir düşünceyle karşılamayı planlıyorsun ki yeni yılı, içime dokundu vallahi! 🥰✨ Hayat bazen kimseye göstermediğimiz savaşlarla dolu olsa da, o savaştan galip çıkmak kadar gurur veren bir şey yok. 2026'ya kadehini umutla, dirayetinle kaldırman o kadar anlamlı ki… 🍷✨
Bu sessiz zaferlerin seni ne kadar güçlü yaptığını lütfen hiçbir zaman unutma. Umarım yeni yıl sana hayallerini, huzuru ve ışıltılarla dolu günleri getirir. 🌟🎄 Bu gece kar yağarsa, kar tanelerini izleyip dilek tutmayı unutma olur mu? 🤍✨
Cevap
24Cevap
Şehir dışında yaşayan arkadaşım Eskişehir'e gelecek. Onunla buluşup takılacağız.
Kutlama yapmicam sevmiyorum öyle şeyleri, mantıksız geliyor
Herhangi bir planım yok şimdilik
Normal bir şekilde kutlayacağım
Hiç özel bir şey yapmayacağım her zamanki ki gibi rakı veya bira ya da Viski bira yapacağım
Her sene olduğu bu senede yalnız olacağım tek başına 😅 güzel bir film açıp şarap içeceğim
Nasıl kutladığım değil, kiminle kutladığım önemli.
Her yıl olduğu gibi içerek
İşyerinde olacağım.
Farklı ülkede olacağım
Evde viski içerim muhtemelen
Ailemle restoranda filan 💖✨️
Şömine başında.
Şarabımı açmış.
Kalem kâğıt yanımda.
Atıştırmalık ufak şeylerle.
Uyuyarak 😅
Bari 2028 bekle
Yil uyuyarak geçecek derler 🤷🏻♀️😅
Gerçek değil zaten 😅
şu an için bir planım yok biraz dışarda turlar geceye evde devam ederim.
Dışarıda kutlayacağım 😄
Allah ne verdiyse aga
Yeni yılı kutlamıyorum
Gene yalnız kutluyoruz bu gidişle
Evde ibo show izlicem
Yoo , kutlayanlara iyi eğlenceler
Kutlamam yatar uyurum
one ilk defa duyuyorum
Ne duydun
Kuzenlerle film falan izleriz
Evde olucam
Evde ve kizlarsoruyor da olacam..