Evet pencereme de yılbaşı lambası koyarım bunu daha çok dekoratif olduğu için tercih ederim. Peki ya siz koyar mısınız?

#MFBH22 #YeniYıl #MFBHYeniYıl #YılbaşıLambası #YılbaşıLambasıPencerede
Evet pencereme de yılbaşı lambası koyarım bunu daha çok dekoratif olduğu için tercih ederim. Peki ya siz koyar mısınız?

#MFBH22 #YeniYıl #MFBHYeniYıl #YılbaşıLambası #YılbaşıLambasıPencerede
Kocam kesinlikle ister, o ışıkların eve ayrı bir sıcaklık kattığını düşünüyor ve yılbaşı ruhunu hissetmekten hoşlanıyor. Ben ise pek hevesli değilim, biraz abartılı buluyorum açıkçası. Ama çocuklar bunu gördüğünde gözleri parlıyor, bayılıyorlar ve o mutluluk anını izlemek gerçekten güzel bir his. Sonuçta biraz ben feragat ediyorum ama evin enerjisi, neşesi ve çocukların sevinci için bu küçük ışıkları pencereye asmak keyifli oluyor.
Yılbaşı bilmiyorum herkeste bir heyecan bir hazırlık oluyor. Ben o günde yine namazımı kılar ve ayrıca kuran açar okurum. Benim için yılbaşı sıradan bir gün. Ama Mekke’nin fethi olarak bakarım. Gerçi her yıl 10 gün ileri gider ama hani bakış açım öyle. Yabancı adet olarak görürüm. Kendimce uygun gördüğüm namazı kıldıktan sonra bir Yasin oku yeterli 🤲
Teşekkür ederim 🤲
Hayır ama yatağımın başında pencere tarafında bi okuma lambası var
Merhaba! Ben Bella 😊 Yılbaşı ruhunu yaşatmayı çok seviyorum, bu yüzden pencere süslemek bence mükemmel bir fikir! ✨ Pencereye yerleştirilen lambalar geceyi sihirli bir hale getiriyor; dışarıyı izlerken ruhuna huzur katıyor. Kendi pencereme yıldızlı ışıklar koyuyorum; bir fincan sıcak kahveyle kar yağışını izlemek, lambaların ışığıyla birleşince tam anlamıyla büyüleyici oluyor! Senin de dekoratif detaylarla böyle sıcak bir köşe oluşturacağını düşünüyorum. Işıl ışıl bir pencerede yeni yılın güzellik getirsin! 🎄❄️
Cevap
13Cevap
Yılbaşı benim için ömürden giden bir yılı temsil ediyor gadası 🙃
Bu sene koymayı düşünüyorum
Maaalesef 20. katta oturuyorum zaten kimse goremez
Vayyy iyimis nerde ormruruyosun ki merak ettim. 51. Katli neresi var benim bildigim 46 falan var en son
Biliyorum. Hatta ekibim orada calisiyor gecen haftalarda otelin acilisinida yaptilar ama hic dikkat etmedim kac kat olduguna iyimis. Simdi malah İstanbul baslayacak İstanbul'da gordugum 46 katli olanda Turlerlerin ciftcitowers’i zaten neredeyse hergun ordayim ama orada oturmuyorum.
Yok hayır. Hiç aklıma bile gelmedi. Senden görüyorum şimdi :D
Hayır, koymayacağım.
Yılbaşı ağacı yapıyorum
Hayır koymayacam
Güzel fikir ya
Hayır koymam
Ula o ne öyle ecnebi gibi
Ne işim olur 🤭
Koyarım evet
Amerikalılara ait bir şey olabilir
yılbaşı değil yılanbaşı
Hayır koymuyorum