Yeni Yıl Yılbaşında özel bır planınız var mı? Leuvergnex Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Dışarı çıkıp gezecek misiniz yoksa evde pijama terlik vakit mi geçireceksiniz Güncellemeler5 ay Anladım ki hiçbirimizin planı yok😅 Yılbaşında özel bır planınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 5 ay Yeni Yıl konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ailemle geçirmeyi planlıyorum 1 1 Yorumla Leuvergnex 5 ay En güzeli Yorumla
ruhhastası57 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 5 ay para yok arkadaş yok aamk neree gezecez 1 1 Yorumla Leuvergnex 5 ay Para tamam da arkadaşın nıye yok ya hiç Yorumla
Unreachablee Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 5 ay Var minik birşeyy 1 1 Yorumla Leuvergnex 5 ay Hmm Yorumla
Aslınur1e Takip Et Xper 1 Yaş: 29 5 ay Yok 🥹 2 4 Yorumla ruhhastası57 5 ay para yok demi :D Yorumla Aslınur1e 5 ay @ruhhastası57 paradan ziyade çıkacak kimse yok Yorumla ruhhastası57 5 ay arkadaş mı yok Yorumla Aslınur1e 5 ay @ruhhastası57 evet 🥹 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ailemle geçirmeyi planlıyorum
En güzeli
para yok arkadaş yok aamk neree gezecez
Para tamam da arkadaşın nıye yok ya hiç
planım yok film falan izlerim herhalde
Her zamanki gibi
Bir planım yok evdeyim
Var minik birşeyy
Hmm